Filter
Kandidatgrader
Australien Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Find de bedste Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) i Australien her

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En Engelskundervisning til taler andre sprog program er designet til at give de studerende de færdigheder til at være en effektiv lærer. TESOL fag kan omfatte lingvistik for lærere, grammatik, metoder og evaluering og sprogtilegnelse.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Top Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) i Australien. Få alt information om Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) og kontakte skolen i Australien!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Engelsk som fremmedsprog (TESOL), Australien, Fjernundervisning

University of Wollongong

Master of Education Advanced (TESOL) er en højere grad for professionelle lærere og dem, der er interesserede i at forfølge en karriere i undervisning engelsk til talere ... [+]

Kursusoversigt

Master of Education Advanced (TESOL) er en højere grad for professionelle lærere og dem, der er interesserede i at forfølge en karriere i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL). Denne grad kan skræddersys for at passe individuelle karriere mål ved at kombinere TESOL studier med yderligere undersøgelse i enten Uddannelsesledelse eller Informations- og Kommunikationsteknologi i Uddannelse.

Hvad du vil studere

I løbet af denne grad vil du studere de centrale teorier om engelsk som et andet sprog (ESL) eller engelsk som fremmedsprogs (EFL) undervisning, og supplere dem med en dybdegående forståelse af områder som andre sprog udvikling, grammatik, vurdering , evaluering og teknologibaseret sprogundervisning. Du kan også vælge at foretage en overvåget erhvervserfaring placering i et ESL eller EFL klasseværelse.... [-]

Australien Wollongong
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk