MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Engelskundervisning til taler andre sprog er designet til personer, der ønsker at arbejde i sprogundervisning. I en TESOL program, kan eleverne lære om sprogtilegnelse og hvordan man underviser grammatik, udtale, skrivning og læsning.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Top Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL). Få alle information om Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Engelsk som fremmedsprog (TESOL), Fjernundervisning Filter

Med i tosproget og multikulturel undervisning

Northern Arizona University
på universitet Online Deltid Kontakt skolen USA Flagstaff

Vores grad forbereder kandidater til en karriere som en engelsk som andet sprog (ESL) klasseværelse lærer, lærer ESL ressource, eller en lærer har ansvaret for at levere ESL undervisning og støtte i den almindelige klasseundervisning eller specielle indstillinger.

Master i udenlandsk og anden sprogundervisning

Florida State University, College of Education
på universitet Online 2 år Kontakt skolen USA Tallahassee

Programmet for udenlandsk og sekundæruddannelse (FSLE) i Florida State forbereder eleverne til at belønne karrierer ved at undervise i fremmedsprog og andet sprog, herunder undervisning i engelsk til talere af andre sprog (TESOL, ESOL), i forskellige uddannelsesmæssige rammer rundt om i USA og i udlandet. Vi tilbyder både forsker og praktikant grader på kandidatuddannelsen, specialisten og ph.d.-niveauet.

Master of Education Advanced (TESOL)

University of Wollongong
på universitet Online Fuldtid Deltid 2 år Marts 2020 Australien Wollongong + 2 mere

Master of Education Advanced (TESOL) er en højere grad for professionelle lærere og dem, der er interesserede i at forfølge en karriere i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL). Denne grad kan skræddersys for at passe individuelle karriere mål ved at kombinere TESOL studier med yderligere undersøgelse i enten Uddannelsesledelse eller Informations- og Kommunikationsteknologi i Uddannelse.

Master of Education i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL)

Sam Houston State University
Online Fuldtid 30 timer September 2020 USA Huntsville

Master of Education i TESOL (Undervisning engelsk til talere af andre sprog) er designet til lærere i engelsk som et andet / fremmedsprog.