MASTERSTUDIES

Find de bedste Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Nordamerika

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Engelskundervisning til taler andre sprog er designet til personer, der ønsker at arbejde i sprogundervisning. I en TESOL program, kan eleverne lære om sprogtilegnelse og hvordan man underviser grammatik, udtale, skrivning og læsning.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Nordamerika. Få alt information om Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) og kontakte skolen Nordamerika direkte!

5 Resultater i Engelsk som fremmedsprog (TESOL), Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Master i udenlandsk og anden sprogundervisning

Florida State University, College of Education
USA, Tallahassee
Ledelseskurser
September 2020
<
2 år
01 Jul 2019
Engelsk
på universitet
Online

Programmet for udenlandsk og sekundæruddannelse (FSLE) i Florida State forbereder eleverne til at belønne karrierer ved at undervise i fremmedsprog og andet sprog, herunder un ...

Læs mere

Med i tosproget og multikulturel undervisning

Northern Arizona University
USA, Flagstaff
Ledelseskurser
August 2020
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Vores grad forbereder kandidater til en karriere som en engelsk som andet sprog (ESL) klasseværelse lærer, lærer ESL ressource, eller en lærer har ansvaret for at levere ESL u ...

Læs mere

International Master of Undervisning Engelsk som Andet Sprog

Saint Mary’s University
Canada, Halifax Regionkommune
Ledelseskurser
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
16 måneder
01 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Saint Marys International Master of Teaching English-program forbereder kandidater til internationale karrierer i undervisning i engelsk som et ekstra sprog. IMTE giver dig ik ...

Læs mere

Master af tesol

Plymouth State University
USA, Plymouth
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Education (MEd) i sprogundervisningsprogrammet giver eleverne ajour med de seneste praksis, programmer og ændringer i uddannelsesloven.

Læs mere

Mestre i uddannelse i engelsk sprogstuderende

Vanderbilt Peabody College
USA, Nashville
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Peabody masterplan for uddannelse på engelsk Learners er åben for studerende, der allerede har en stat undervisning licens eller andre, der ønsker at fortsætte den avancerede ...

Læs mere