MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Nordamerika

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Engelskundervisning til taler andre sprog er designet til personer, der ønsker at arbejde i sprogundervisning. I en TESOL program, kan eleverne lære om sprogtilegnelse og hvordan man underviser grammatik, udtale, skrivning og læsning.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Nordamerika. Få alt information om Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) og kontakte skolen Nordamerika direkte!

3 Resultater i Engelsk som fremmedsprog (TESOL), Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Med i tosproget og multikulturel undervisning

Northern Arizona University
på universitet Online Deltid Kontakt skolen USA Flagstaff

Vores grad forbereder kandidater til en karriere som en engelsk som andet sprog (ESL) klasseværelse lærer, lærer ESL ressource, eller en lærer har ansvaret for at levere ESL undervisning og støtte i den almindelige klasseundervisning eller specielle indstillinger.

Master i udenlandsk og anden sprogundervisning

Florida State University, College of Education
på universitet Online 2 år Kontakt skolen USA Tallahassee

Programmet for udenlandsk og sekundæruddannelse (FSLE) i Florida State forbereder eleverne til at belønne karrierer ved at undervise i fremmedsprog og andet sprog, herunder undervisning i engelsk til talere af andre sprog (TESOL, ESOL), i forskellige uddannelsesmæssige rammer rundt om i USA og i udlandet. Vi tilbyder både forsker og praktikant grader på kandidatuddannelsen, specialisten og ph.d.-niveauet.

Master of Education i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL)

Sam Houston State University
Online Fuldtid 30 timer September 2020 USA Huntsville

Master of Education i TESOL (Undervisning engelsk til talere af andre sprog) er designet til lærere i engelsk som et andet / fremmedsprog.