Filter
Kandidatgrader
Oceanien Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Find de bedste Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Oceanien

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Studerende, der ønsker at få viden i undervisningsmetoder i et fremmed sprog måske ønsker at studere TESOL. Klasser kan omfatte principper for lingvistik, teknologi til sprogundervisning, vurdering sprog, udtale instruktion og kulturelle spørgsmål.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Oceanien. Få alt information om Fjernundervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) og kontakte skolen Oceanien direkte!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Engelsk som fremmedsprog (TESOL), Oceanien, Fjernundervisning

University of Wollongong

Master of Education Advanced (TESOL) er en højere grad for professionelle lærere og dem, der er interesserede i at forfølge en karriere i undervisning engelsk til talere ... [+]

Kursusoversigt

Master of Education Advanced (TESOL) er en højere grad for professionelle lærere og dem, der er interesserede i at forfølge en karriere i undervisning engelsk til talere af andre sprog (TESOL). Denne grad kan skræddersys for at passe individuelle karriere mål ved at kombinere TESOL studier med yderligere undersøgelse i enten Uddannelsesledelse eller Informations- og Kommunikationsteknologi i Uddannelse.

Hvad du vil studere

I løbet af denne grad vil du studere de centrale teorier om engelsk som et andet sprog (ESL) eller engelsk som fremmedsprogs (EFL) undervisning, og supplere dem med en dybdegående forståelse af områder som andre sprog udvikling, grammatik, vurdering , evaluering og teknologibaseret sprogundervisning. Du kan også vælge at foretage en overvåget erhvervserfaring placering i et ESL eller EFL klasseværelse.... [-]

Australien Wollongong
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk