MASTERSTUDIES.DK

Master Estland - Master i Estland

Selvom Estland er et lille land, det har meget stærke traditioner inden for uddannelse. De starter længe før det 20. århundrede og i dag akkumulerer en stor viden og videnskabelig baggrund. Et af de vigtige kendetegn ved de videregående uddannelser i Estland er, at universiteterne er i høj grad selvstyrende, hvilket resulterer i flere forskellige programmer og optagelse tests, og det giver universiteterne bedre forberedte og motiverede studerende.

To af de store videnskabelige centre i Estland er Tallinn (Estlands hovedstad) og Tartu. Universitetet i Tartu blev grundlagt i 1632 er en af ​​de ældste universiteter i Nordeuropa. Universitetet i Tartu anses for at være den førende akademiske institution i Estland og giver højt niveau uddannelse på områder som humaniora og kunst. Det er især vigtigt at nævne den internationalt anerkendte akademiske teori i strukturelle lingvistik og semiotik, der startede intet andet sted end på Tartu Universitet og som har vundet Estland en international berømmelse for de kommende år. Andre højt udviklede fagområder i Estland er elektronik, software engineering, samfundsvidenskab, jura, landskabsforvaltning og mange flere.

Leder du efter postgraduate uddannelse muligheder i Estland? Rul derefter ned og få et kig på de forskellige master og andre programmer, der tilbydes af nogle af de førende universiteter i Estland!  

resultater fundet Filter

Mester i international ret og menneskerettigheder

University of Tartu
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Estland Tartu

Programmet giver omfattende viden om de principper, regler, fag og praksis af international lov og menneskerettigheder.

Master i informationsteknologi lov

University of Tartu
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Estland Tartu

Designet til advokater interesseret i at forfølge en karriere inden for informationsteknologi og internetsikkerhed, programmet uddanner højt kvalificerede IT-ret eksperter meget behov for på advokatfirmaer, IT-virksomheder, offentlige organer, internationale organisationer, og konsulentfirmaer. De studerende vil nyde fuld adgang til UT-tjenester og fulde deltagelse i alle begivenheder i IT Law programmet.

Mester i aktuarmæssig og finansieringsteknik

University of Tartu
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tartu

2-årig kandidatuddannelse forbereder specialister for den finansielle sektor, bank- og forsikringsbranchen.

Mestre i it-sikkerhed engineering

Estonian Information Technology College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Estland Tallinn + 1 mere

Uddannelse: professionel videregående uddannelse

Master of Design og Håndværk

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Det Estonian Academy of Arts tilbyder et kandidatuddannelse i design og håndværk, leveret på engelsk. Eleverne indtaster et fælles program, men vælger også en disciplin: keramik, glas kunst og design, smykker og smedning, tekstil design, læder kunst og tilbehør design eller mode design.

Master of Interaction Design

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

MA i Interaction Design-programmet fokuserer på human-centreret design. Den igangværende udvikling af smart forbrugerteknologi har øget behovet for veldesignede intuitive brugergrænseflader og erfaringer.

Master of Interior Architecture

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Vi uddanner fremtidige interiørarkitekter. Programmet giver evnerne til at analysere kritisk, udvikle og eksperimentere med de forskellige aspekter af rumlig miljøoprettelse og hjælper med at udvikle en personlig og kreativ tilgang.

Master i byforskning

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Programmet er beliggende på tværs af arkitektur, byplanlægning og design, kunsthistorie og teori, kritisk geografi, sociologi, etnografi og beslægtede discipliner.

Master i Animation

Estonian Academy of Arts
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Estland Tallinn

Estonian Academy of Arts tilbyder en 2-årig kandidatuddannelse Animation program til ph.d.-studerende med interesse i animation dirigerende og film.