MASTERSTUDIES.DK

Kig efter Master i Europa - mastergrad Europa

Europa, selvom det er den anden mindste kontinent på kloden, er blevet en af ​​de førende aktører i globale anliggender, ligesom det er epicentret for den vestlige civilisation og kultur. Overalt i Europa, bliver du konfronteret med bedøvelse, velbevarede arkitektur fra oldtiden til moderne. Museer bugne, at køkken er lækkert og varieret, og snesevis af verdens sprog tales. Europa er en af ​​verdens førende inden for internationale relationer og global politik, så uanset hvad dine faglige interesser er, du kan finde en Master Degree i Europa, så det passer til dine behov.

Europa er hjemsted for nogle af de ældste og mest prestigefyldte universiteter i verden, og du kan gå næsten overalt på kontinentet for en høj kvalitet Master Degree i Europa programmet. En mastergrad i Europa vil imponere fremtidens potentielle arbejdsgivere, og din tid tilbragt i Europa vil åbne dine øjne for mange muligheder og muligheder.Muligheder for en Master Degree i Europa omfatter fuldtids-, deltids-og online-undersøgelser, der opfylder behovene hos de fleste alle studerende.

Tøv ikke med, påbegynde en søgning efter en Master Degree i Europa i dag! Du kan gennemse mulighederne nedenfor eller indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelter ovenfor!

resultater fundet Filter

Master i International Finance

Financial University under the Government of the Russian Federation
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Moscow

International Finance Faculty (MFF) giver uddannelse til bachelorer og mastere inden for forberedelsen "Økonomi". Efter afslutningen af ​​uddannelsen modtager eleverne et eksamensbevis for Finanstilsynets statsstandard under Den Russiske Føderations regering og har også mulighed for at opnå et eksamensbevis fra et af de prestigefyldte vestlige partneruniversiteter.

Master i Management

Synergy University
på universitet Online Fuldtid 24 - 30 måneder Kontakt skolen Rusland Moscow + 1 mere

Undersøg de grundlæggende principper for ledelse, økonomi, strategisk planlægning og arbejde med personale. Lær hvordan man styrer projekter af alle størrelser og bringer organisationer til toppen af ​​effektiviteten.

Grenoble Master I International Business (MIB)

GISMA Business School
på universitet Fuldtid 24 måneder September 2019 Tyskland Berlin

Master i International Business program bruger et internationalt perspektiv til at nærme sig de vigtigste begreber og færdigheder af vellykket ledelse. Programmet undersøger de mest grundlæggende begreber i international virksomhed, herunder marketing, regnskab, forretningsret og strategisk ledelse.

Master i ledelse

ESMT Berlin
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Tyskland Berlin

ESMT Master of Management (MIM) forbereder talentfulde sind for karriere i global forretning.

MMus i musikpræstation

London College of Creative Media
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Det Forenede Kongerige London

Vores program i Music Performance kan hjælpe dig med at starte din iværksætter karriere. Du vil få gavn af industrieksperter, der vil forberede dig til at håndtere uforudsigelige forretningsscenarier. Lad os hjælpe dig med at frigøre dit kunstneriske potentiale og udvikle et originalt repertoire. Takket være dette program kan du komme et skridt tættere på, hvor du vil være.

MFA i Børne Kultur Design

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Sverige Gothenburg

Child Culture Design (CCD) er et felt, der vokser i viden, behov og efterspørgsel både nationalt og internationalt. Ved at fokusere på børns lege, børns perspektiver og deres særlige forhold har vi skabt et kandidatuddannelse, der ikke har nogen tilsvarende i verden.

Master i akvatisk madproduktion - Sikkerhed og kvalitet (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
på universitet Fuldtid 2 år August 2020 Norge As

AQFood fokuserer på produktion af vandfood i hele produktions- og fødevareforsyningskæden, der forbinder primærproduktion, herunder akvakultur og vilde fangst med forarbejdning og distribution til forbrugerne med hensyn til kvalitet og sikkerhed.

Master i olie-, gas- og energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Rusland Odintsovo Italien Milan + 2 mere

Masters 'program "Olie- og gassektorøkonomi og internationale energipolitiske spørgsmål" blev lanceret i 2007 af MGIMO i fællesskab med et italiensk universitet Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, som er en anerkendt europæisk leder inden for økonomisk og erhvervsuddannelse, og som samarbejder tæt sammen med store verdens energiselskaber.

Mester i teologi og religiøse studier

VID Specialized University
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 2 år August 2019 Norge Oslo Bergen Sandnes Stavanger + 4 mere

Vil du have et grundigt kendskab til teologiske problemstillinger og lære at arbejde selvstændigt med teologiske fag i en akademisk sammenhæng?

MScF i International Finance

Geneva Business School (GBS)
på universitet Fuldtid 22 - 1 måneder Februar 2020 Schweiz Geneva Spanien Barcelona + 2 mere

Master of Science i økonomi med en major i International Finance er designet til at udfordre og udvikle din forståelse af global finansiering gennem streng træning i de konceptuelle, analytiske og empiriske kompleksiteter af moderne international finansiering og investering.

Master i digital projektledelse og rådgivning

ESCP Europe Madrid Campus
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Spanien Madrid

Programmet dækker ledelse, økonomiske, økonomiske og strategiske spørgsmål med vægt på udvikling af forhandlingsfærdigheder. Derudover nyder eleverne et to-ugers internationalt seminar, hvor de besøger nøglefirmaer og -institutioner og deltager i casestudier hos et af vores partneruniversiteter.

Master i farve design

POLI.design
på universitet Fuldtid 1 år Oktober 2019 Italien Milan

Den specialiserede master i farve design og teknologi, der afholdes i samarbejde med Associazione Italiana Colore, har til formål at give avanceret træning til fagfolk, så de kan forstå og styre de mange teknologiske og designmæssige problemer, ofte på tværs af mange disciplinområder, der er typiske for alle de faglige og forskningssektorer, hvor brug og styring af farve er afgørende.

Master i skærmkulturer

University of Oslo - Faculty of Humanities
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Oslo

Skærmkulturer giver dig mulighed for at studere, hvordan skærme påvirker vores forståelse af verden gennem de forskellige skærme i biografen, tv, computer og smartphone, deres film, serier, spil og sociale medier.

Master i offentlig historie

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
på universitet Fuldtid 4 semestre Oktober 2019 Polen Wrocław

Det offentlige historieprogram er rettet til alle BA-kandidater, ikke kun i historien, og ikke kun i humaniora, som gerne vil gennemføre forskningen om og fremme den offentlige brug af historien.

Master i moderne international og tværnational historie

University of Oslo
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Norge Oslo

Er verden bevæger sig tættere sammen eller går den i stykker? Historie som disciplin har i stigende grad nået ud over nationalstatens grænser for at studere dette spørgsmål.