Filter
Kandidatgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find mastergrad i Eventledelse her!

Som festivaler, events og konferencer rundt om i verden fortsætter med at vokse, så gør de krav, der stilles til virksomheder og samfund. Feltet af Event Management anvender projektstyring færdigheder til planlægning og udvikling af disse begivenheder, der sikrer optimale resultater for både virksomheder og kunder.

Hvad er Master i Event Management?

Event Management er en væsentlig strategisk marketing værktøj for nutidens virksomheder. PR-arrangementer bidrage til at øge en virksomheds image samt opbygge igangværende relationer med kunderne. Fra produktlanceringer til pressekonferencer for store åbninger, Event Management fagfolk planlægge og udføre arrangementer, håndtering af en omfattende vifte af arrangementer-relaterede tjenester, herunder kreative, tekniske og logistiske strategier.

Hvad er fordelene ved at tage et kursus i Master i Event Management?

En Master i Event Management forbereder de studerende til planlægning og udførelse af arrangementer, ud over at tilbyde kritisk uddannelse i brand building, markedsføring og kommunikation. Denne multi-dimensional færdighed sæt er afgørende for at trives i den meget varierende inden for Event Management.

Hvor meget koster det at tage et kursus i Master i Event Management?

Omkostningerne ved en Master i Event Management er sammenlignelig med andre kandidatuddannelser, og varierer alt efter institution og placering.

Hvorfor tage et online kursus i Master i Event Management?

Mens en traditionel Master i Event Management-program kan være svært for de ikke-traditionelle studerende, online kurser åbne op for en ny verden af ​​muligheder i form af valg af kurser og fleksibel planlægning.

Hvor at tage et kursus i Master i Event Management?

Mange business skoler tilbyder Master i Event Management som en del af deres forvaltning pensum. Typisk en bachelorgrad i business, finans eller et beslægtet område er en forudsætning for at indskrive i en Master i Event Management-programmet.

Sådan ansøger til en Master i Event Management?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

32 Resultater i Eventledelse

Flexible Learning with Falmouth University

Begivenheder spiller en vigtig rolle på tværs af forretning, kultur og sport. MA i Creative Events Management er struktureret til at give de nødvendige kompetencer og ind ... [+]

Et online kursus med valgfri ansigt til ansigt workshops.

Early bird rabat op til £ 1.000.

Kursusoversigt

Begivenheder spiller en vigtig rolle på tværs af forretning, kultur og sport. MA i Creative Events Management er struktureret til at give de nødvendige kompetencer og indsigter, som praktikere har brug for for at klare kræsne publikum og at holde sig foran nye udviklinger inden for teknologi og forskydninger på markeder.

Ved at kombinere akademisk rigor med ekspertisen udnyttet af internationale arrangementer, tilstræber vi at forbedre din faglige praksis, kreative perspektiv og generelle tilgang og tilskynde til din kritiske vurdering af nuværende industristandarder.... [-]

Det Forenede Kongerige Saint Ives
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Up Level School of Management

Master i Event Management er en moderne og innovativ uddannelse, der forbereder fagfolk inden for skabelse og event management. I modsætning til andre mere traditionelle ... [+]

Master i Event Management er en moderne og innovativ uddannelse, der forbereder fagfolk inden for skabelse og event management. I modsætning til andre mere traditionelle kurser sigter Event Management til at være et mere omfattende værktøj: Det er en specifik Mester på planlægningsstrategier MICE sektor og på de grundlæggende elementer i integreret kommunikation designet til at passe de organisatoriske og kommunikationsteknikker.

Hvorfor vælge Master i Event Management?

Den nye Master i Event Management Up niveau forberede dig passer dig til at operere i et stærkt konkurrencepræget industri gennem uddannelse til 360 grader i begivenhederne og i MICE sektor.

Hvad gør Event Manager? ... [-]
Italien Milano Rom Napoli
November 2019
Italiensk
Deltid
124 - 124 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

MSc i International Tourism and Convention Management udvikler elevernes viden og ledelsesevner ved at blande strategiske perspektiver med effektive implementeringer inde ... [+]

MSc i International Tourism and Convention Management udvikler elevernes viden og ledelsesevner ved at blande strategiske perspektiver med effektive implementeringer inden for turisme og konference sektorer. Vi bestræber os på at udvikle sig i elevernes erhvervspraksis, ledelsesevner og forskningskompetencer gennem tværfaglig faglig eksponering, problemidentifikation, beslutningstheori og ledelsesapplikation.

SHTM" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/56/56043_22365577.jpg" alt="SHTM" />

[-]
Hongkong Kowloon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
LéCOLE - The Event Thinking School

Vores program er åbent for indehavere af en Bac 3 (svarende til bachelorgrad, 180 ECTS). Hver elev bliver fortrolig med lokaliteterne og kommer ansigt til ansigt med de s ... [+]

«Events management er ikke en rolle, der kan læres eller beherskes fuldt ud i et konventionelt klasseværelse på 50m²»

Hver elev bliver fortrolig med lokaliteterne og kommer ansigt til ansigt med de steder, der er "råmaterialer" af enhver begivenhed.

Klasser holdes på steder, der skifter hver uge. Dage eller uger er "hosted" af forskellige begivenhedssteder (Kongrescentre - Expo Parker - Hoteller - Teatre - Campusannoncer - Stadioner - Koncertsale - Offentlige steder mv.). Studerende og bidragsydere vil bruge tid på disse steder. De uddannelsesmæssige fordele ved denne mobilskole er flere:

Opdage nye steder, deres styrker, deres svagheder og hvordan de arbejder,Arbejder på praktiske tilfælde scenarier,Skift aldrig skole til en rutine, der giver eleverne løbende muligheder for opdagelse,Introduktion til teknisk oplægning (scene design, lyd, lys og video),Forankring af dette uddannelsesprogram inden for en håndgribelig professionel virkelighed, der en dag udgør de daglige liv i de fremtidige events management fagfolk.... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESODE Business School

Form dig selv og erhverve de nødvendige værktøjer til at styre retning, koordinering og kontrol af en begivenhed. På den måde får du de væsentlige færdigheder til at styr ... [+]

Præsentation af programmet

Form dig selv og erhverve de nødvendige værktøjer til at styre retning, koordinering og kontrol af en begivenhed. På den måde får du de væsentlige færdigheder til at styre en begivenhed fra start til slut.

målsætningerAt give viden, færdigheder og specifikke teknikker til at styre, organisere og styre alle former for arrangementer.Udvikle faglige færdigheder og evner til at lede og lede ledelsen og tilrettelæggelsen af ​​arrangementer.Tilbyde detaljeret viden om den brede vifte af arrangementer, samt de seneste tendenser og praksis i sektoren.rettet tilKandidater eller universitetsstuderende.Aktive fagfolk i arrangementssektoren.UDEN UNIVERSITET TITEL: attestere 3 års erhvervserfaring.moduler... [-]
Spanien Spanien Online
Januar 2020
Spansk,Spanish (Spain)
Deltid
7 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione

Studieordningen af ​​hver Master slutter med et praktikophold på mindst 500 timer (3 måneder). De praktik kan gennemføres i Italien på hele det nationale område eller i u ... [+]

Studieordningen af ​​hver Master slutter med et praktikophold på mindst 500 timer (3 måneder). De praktik kan gennemføres i Italien på hele det nationale område eller i udlandet.

Den studerende vil bestemme deres praktikophold direkte, orientere blandt de selskaber, som skolen eller ved andre søge kanaler. aktiveringen af ​​scenen er således tidspunktet for Master i den studerende er mest aktiv.

Til dette formål SESEF etableret for sine tidligere studerende de Placering styringsværktøjer, som består af:hjælpe eleverne til at identificere deres faglige mål i forhold til deres interesser og værdier;fremlægge en særlig klasseundervisning på praktik forskning teknikker, professionel CV skrivning og følgebrev, interview forberedelse;give en detaljeret liste over selskaber, der tilbyder praktikpladser.... [-]
Det Forenede Kongerige London
Februar 2020
Italiensk
Fuldtid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dette 1-årige intensiv træningsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Event Management. ... [+]

På Campus version

Dette 1-årige intensiv træningsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Event Management . Dette program vil sandsynligvis være en særlig fordel for eleverne at studere kurser i gæstfrihed, turisme, projektledelse og beslægtede emner, hvor der kræves en vurdering af arrangementshåndtering, planlægning, strategi og projektorganisation. De, der studerer Event Management, kommer frem med forretnings- og projektstyringsevner af højeste orden, klar til at møde eventuelle forretningsudfordringer.

Arrangementstyring er et professionelt fagområde, der kræver avancerede færdigheder inden for strategisk planlægning og analyse, risikovurdering, marketing, budgettering, cash flowplanlægning, eventforslagudvikling og mange andre emner. Field Management er et forretningsfag med et stærkt projektfokus. De færdigheder og viden, der er opnået i studiet af Events Management, kan bruges i en bred vifte af sammenhænge og kan dække interessante områder som erhvervsliv, sport og kunst. Turismens indflydelse af arrangementer tiltrækker i stigende grad regeringernes interesse for at maksimere indenlandske og internationale turismeindtægter. Alle disse arbejder sammen om at udvikle Event Management som et professionelt felt og bidrage Event Management er et af de mest spændende miljøer til at arbejde i.... [-]

Spanien Barcelona Valencia Madrid
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Den Executive Master i Event og erhvervsturisme * Fakultet Turisme og Hotel Management Sant Ignasi giver dig indgående kendskab til sektoren begivenheder udvider din vide ... [+]

Event management og business turisme er et af de områder med størst fremskrivning i turistsektoren og hotel. Millioner af rejsende hver dag rejser internationalt til at deltage messer, konferencer, kongresser og andre forretningsmæssige begivenheder. den Executive Master i Business Events og Turisme Fakultetet for Turisme og Hotel Management Sant Ignasi giver dig indgående kendskab til sektoren begivenheder udvider din viden om strategisk ledelse og markedsføring, og styrker dine lederevner, så du bliver en af ​​lederne af turistsektoren og begivenheder internationalt.

Sektoren kræver specialiserede fagfolk i ledelse og organisering af arrangementerMed en fremragende akademisk baggrund og kender branchen turistsektoren i dybden, så de nemt kan tilpasse sig et stadigt skiftende industrien.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Spansk
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Takket være Master in Protocol, institutionelle relationer og organisering af begivenheder, vil du være i stand til at tilegne dig de nødvendige færdigheder til at fremme ... [+]

indholdFundamentals of the protocolRetlige rammer for protokollenKunsten at invitereOrganisering af begivenheder og ceremonielleOpførelsen af Den Europæiske UnionFællesskabsinstitutionerProtokollovgivning i Den Europæiske UnionMedlemmernes vaner og skikkeInternational og diplomatisk protokolCorporate imagepublic relationstalekunstkommunikationmarkedsføringmanagement færdighederAfsluttende projektmålsætningerErhverv de nødvendige færdigheder til at fremme og anvende teknikkerne til arrangement organisationTilrettelægge planlægningssystemer og færdigheder, der hjælper med at forbedre de institutionelle relationer.Udvikle teknikker og viden i protokollen.Adgangskrav

På grund af kandidatens tværfaglige karakter kræves ingen universitetsgrad, da optagelse vil ske på baggrund af Curriculum Vitae og den interesserede parts erhvervserfaring.... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Fuldtid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk
EAE Business School

Master i organisering af arrangementer, protokol og forretningsrejser sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og ... [+]

Master i organisering af arrangementer, protokol og forretningsrejser sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og styring af forskellige typer arrangementer (især møder, incitamenter, konferencer og udstillinger samt kongresser og konferencer). konventioner, professionelle messer) dominerer begreberne protokoll- og kommunikationsstrategier og PR og genererer turismeudvikling med fokus på segmentet kvalitetskomforturisme samt det forretningsperspektiv, der er nødvendigt for at være effektiv i beslutningsprocessen .

Mesteren undervises i Barcelona som en forretningsdestination og kongres i verdensklasse, såsom Mobile World Congress, Bridal Week eller City Innovation Summit, som bruges til praktisk levering af bestemte emner.... [-]

Spanien Madrid
November 2019
Spansk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Denne Master Degree program er udviklet som en ledelse grad i de synergieffekter inden for sport, kultur samt arrangementer forvaltning med et stærkt internationalt fokus ... [+]

Denne Master Degree program er udviklet som en ledelse grad i de synergieffekter inden for sport, kultur samt arrangementer forvaltning med et stærkt internationalt fokus. Programmet er undervist udelukkende på engelsk med indfødte fra England, Irland, Canada og Australien blandt andet fra begge universiteter samt erhvervslivet feltet. Hovedvægten ligger på udviklingen af ​​strategiske og lederegenskaber. Centralt i dette program analyse og undfangelse samt forskning orientering. Med optagelsen af ​​de nuværende videnskabelige diskussioner, er enheden af ​​forskning og emne garanteret. Dette fører til en unik tværfaglig tilgang til at mestre de elementer og strukturelle bestemmelser, der er involveret i forvaltningen af ​​sport, kultur og events virksomheder. ... [-]

Østrig Kufstein
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Mesteren i organisering af begivenheder, protokol og erhvervsturisme i Ostelea sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planl ... [+]

Mesteren i organisering af begivenheder, protokol og erhvervsturisme i Ostelea sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og styring af forskellige typer arrangementer (især aktioner af møder, incitamenter, konferencer og udstillinger samt kongresser og kongresser, professionelle messer), dominerer begreberne protokoll- og kommunikationsstrategier og PR og genererer en turismeudvikling med fokus på segmentet kvalitetskomforturisme samt det forretningsperspektiv, der er nødvendigt for at være effektiv til at gøre af beslutninger.

Mesteren undervises i hybrid mode, med en første teoretisk del online og en anden del af et to ugers kursus i byen Barcelona.... [-]

Spanien Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Euroaula Barcelona

Vores land er en international reference i erhvervsturisme, der i høj grad drives af attraktionerne i byer som Barcelona, Madrid, Malaga og Sevilla. Ifølge undersøgelser ... [+]

Program dikteret på spansk

Generelle oplysninger

Vores land er en international reference i erhvervsturisme, der i høj grad drives af attraktionerne i byer som Barcelona, Madrid, Malaga og Sevilla. Ifølge undersøgelser er forretningsrejser og arrangementsturisme en vigtig indikator for dynamikken og graden af international åbenhed, og det forventes, at globale forretningsrejsekostnader i 2020 vil nå 1,6 billioner euro.

Denne sektor er et af de største projekter inden for turisme og hotelbranchen, som kræver specialiserede og uddannede fagfolk.

Denne master fokuserer på at give den studerende en særlig viden inden for turisme, hvilket gør det muligt professionelt at udføre enhver form for begivenhed, offentlig eller privat, stor eller lille.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
OSTELEA - Escuela de Turismo

Mesteren i organisering af begivenheder, protokol og erhvervsturisme i Ostelea sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planl ... [+]

Master i organisation af arrangementer, protokol og erhvervsturisme (MICE)

Mesteren i organisering af begivenheder, protokol og erhvervsturisme i Ostelea sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og styring af forskellige typer arrangementer (især aktioner af møder, incitamenter, konferencer og udstillinger samt kongresser og kongresser, professionelle messer), dominerer begreberne protokoll- og kommunikationsstrategier og PR og genererer turismeudvikling med fokus på segmentet kvalitetskomforturisme.

Grunde til at studere mesteren:

Barcelona som forretningsrejse og kongresser i verdensklasse, såsom BTravel eller Bridal Week, som bruges til praktisk levering af bestemte emner.Denne Master undervises i Madrid og BarcelonaPersonlig brand management: Programmet omfatter udvikling af færdigheder inden for personlig brand management, der påvirker læring af personlige marketing teknikker og beskæftigelsesegnethed, for at opdage professionelle muligheder i Spanien eller i andre lande .Omfattende program af besøg på messer, arrangementer og organisationer: I 2015/2016-kurset besøgte mesterstuderne IBTM- og Alimentaria-messerne, Dalí-museet i Figueres og TV3-marathonet, hvor de samarbejdede med kampagnens tilrettelæggelse mod fedme.målsætninger... [-]
Spanien Madrid Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Spanish (Spain)
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
LCI Barcelona

Modetindustrien er underlagt løbende ændringer, der skyldes eksistensen af virksomheder og kommercielle virksomheder af forskellige størrelser og ressourcer, både hos pro ... [+]

Oversigt

Modetindustrien er underlagt løbende ændringer, der skyldes eksistensen af virksomheder og kommercielle virksomheder af forskellige størrelser og ressourcer, både hos producenten, distributøren eller detailhandleren. Fastlæggelse af styringssystemer og markedsføringsstrategier for sådanne forskellige organisationer er en kompleks opgave under hensyntagen til eksterne faktorer som markeds globalisering og priskonkurrenceevne.

Hovedformålet med Master i Fashion Marketing, Kommunikation og Event Planning er at uddanne eksperter og kreativer i sektoren, der ved at identificere, evaluere og udvælge markedsmuligheder, etablere optimale strategier inden for kommunikation og brand image i en sektor hvor innovation er kontinuerlig og yderst konkurrencedygtig. Fagfolk, der er i stand til at placere et produkt og gøre det kendt, enten gennem reklamekampagner, gennem pressen eller gennem arrangementet af en begivenhed.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk