MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Eventledelse Afrika

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Event management indebærer ofte tilsyn en begivenhed fra start til slut. Event management programmer giver de praktiske færdigheder, du har brug for at planlægge og udføre store begivenheder med fokus på projektledelse teknikker og kommunikationsevner. 

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Deltid Master grad programmer i Eventledelse Afrika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Eventledelse, Afrika Filter

Master i Event Organization og Business Tourism

Ostelea Morocco
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

Master i Event Organization og Business Tourism har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og styring af forskellige ...

Læs mere

Executive Master i Event Organization og Business Tourism

Ostelea Morocco
Ledelseskurser
<
Deltid
<
12 måneder
Fransk
på universitet

Executive Master Programmet i Organisation af Arrangementer og Erhvervs Turisme (MICE) blev udviklet i samarbejde med sektorens operationelle og institutionelle aktører for at ...

Læs mere