MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Eventledelse Asien

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Event management er et mangfoldigt felt, da ikke to begivenheder er ens. Typen og omfanget af begivenheden vil i høj grad påvirke de specifikke krav i begivenheden manager, så mange event management programmer omfatter oplysninger om, hvordan til at producere forskellige former for arrangementer. 

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Deltid Master grad programmer i Eventledelse Asien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Eventledelse, Asien Filter

Master of Science i International Tourism and Convention Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

MSc i International Tourism and Convention Management udvikler elevernes viden og ledelsesevner ved at blande strategiske perspektiver med effektive implementeringer inden for ...

Læs mere

Master i Organisation af arrangementer, protokol og forretningsrejser

EAE Business School
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
12 måneder
Spansk
på universitet

Master i organisering af arrangementer, protokol og forretningsrejser sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og styr ...

Læs mere