Filter
Kandidatgrader
Marokko Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Master - Eventledelse i Marokko

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Event management indebærer tilsyn et stort hold for at skabe et vellykket arrangement for dine kunder. I et event management program du måske lære planlægning, markedsføring, opsætning, drift, oprydning og endda post-event vurdering færdigheder.

Marokko er et nordafrikansk land, der har en kystlinje på både Nordatlanten og Middelhavet. De fleste udlændinge ønsker at studere i Marokko søger enten arabisk eller fransk sprogkurser. Alle større byer har sprogcentre, og nogle vil endda arrangere hjem ophold med en arabisk-talende familie under dit kursus.

Deltid Master grad programmer i Eventledelse i Marokko. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Eventledelse, Marokko

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Ostelea Morocco

Executive Master Programmet i Organisation af Arrangementer og Erhvervs Turisme (MICE) blev udviklet i samarbejde med sektorens operationelle og institutionelle aktører f ... [+]

Executive Master i Event Organization og Business Tourism

Universitets indgang

Pris i euro

Betingelser for adgang

profil

Oktober 2019

7909

Filstudie

Motivationsinterview

BAC 3 og 2 år / års erfaring professionelle inden for sektoren

præsentation

Executive Master i Event Organization og Business Tourism har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der er i stand til at lede forretningsprojekter fokuseret på planlægning og styring af forskellige typer arrangementer (Møder, incitamenter, konferencer udstillinger, konventioner, messer mv.).

Uddannelsen er også fokuseret på at mestre begreberne protokollestrategier, kommunikation og PR. Gennem dette specialiserede program opbygger eleverne deres kapacitet til at støtte udviklingen af turismen gennem sin "Business Tourism" afdeling.... [-]

Marokko Rabat
Kontakt skolen
Fransk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk