Master Ledelsesprogrammer i Aix-en-Provence - Master Ledelsesprogrammer

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.Executive Uddannelse er vigtig for de innovative og moderne ledere i vores hektiske erhvervslivet. Det tager kreativ, fremsynede ledelse til et nyt niveau.Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentiel… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Executive Uddannelse er vigtig for de innovative og moderne ledere i vores hektiske erhvervslivet. Det tager kreativ, fremsynede ledelse til et nyt niveau.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Master grad programmer i Ledelsesprogrammer i Frankrig, Aix-en-Provence. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
L’Institut d’Administration des Entreprises d'Aix-en-Provence
Aix-en-Provence, Frankrig

Master MG er også i logikken af ​​en omfattende og sammenhængende udbud af uddannelse i vores institut for at forbedre adgangen til vores MBA (fuld tid og deltid).

Master MG er også i logikken af ​​en omfattende og sammenhængende udbud af uddannelse i vores institut for at forbedre adgangen til vores MBA (fuld tid og deltid). -
Ledelseskurser
Fuldtid
Deltid
9 måneder
Engelsk
på universitet