Deltid Master - Ledelsesprogrammer i Chicago

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.  Executive Uddannelse er vigtig for de innovative og moderne ledere i vores hektiske erhvervslivet. Det tager kreativ, fremsynede ledelse til et nyt niveau.De Forenede Stater er et stort l… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Executive Uddannelse er vigtig for de innovative og moderne ledere i vores hektiske erhvervslivet. Det tager kreativ, fremsynede ledelse til et nyt niveau.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Chicago er den tredje højeste i befolkningen i USA med næsten 10 millioner indbyggere. Det har nogle af de bedste nationale universiteter til at deltage i landet.

Deltid Master grad programmer i Ledelsesprogrammer i USA, Chicago. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
University of Chicago Booth School of Business
Chicago , USA + 3 Mere

Chicago Booth byder på et hidtil uset niveau af fleksibilitet og individualisering i et avanceret management program.

Chicago Booth byder på et hidtil uset niveau af fleksibilitet og individualisering i et avanceret management program. -
Ledelseskurser
Deltid
15 dage
August 2020
på universitet
 
University of Chicago Booth School of Business
Chicago , USA + 3 Mere

Med vores kunder lederuddannelse programmer, der er designet specielt til din virksomheds behov, vi vil hjælpe dit team komme til toppen.

Med vores kunder lederuddannelse programmer, der er designet specielt til din virksomheds behov, vi vil hjælpe dit team komme til toppen. -
Ledelseskurser
Deltid
September 2020
på universitet
Online