MASTERSTUDIES

Deltid Master - Ledelsesprogrammer i Chicago

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Executive Uddannelse er vigtig for de innovative og moderne ledere i vores hektiske erhvervslivet. Det tager kreativ, fremsynede ledelse til et nyt niveau.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Chicago er den tredje højeste i befolkningen i USA med næsten 10 millioner indbyggere. Det har nogle af de bedste nationale universiteter til at deltage i landet.

Deltid Master grad programmer i Ledelsesprogrammer i USA, Chicago. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Ledelsesprogrammer, Chicago Filter

Chicago Executive Institute

University of Chicago Booth School of Business
Ledelseskurser
<
Deltid
<
15 dage
på universitet

Chicago Booth byder på et hidtil uset niveau af fleksibilitet og individualisering i et avanceret management program.

Læs mere

Custom Læringsinitiativer

University of Chicago Booth School of Business
Ledelseskurser
<
Deltid
på universitet
Online

Med vores kunder lederuddannelse programmer, der er designet specielt til din virksomheds behov, vi vil hjælpe dit team komme til toppen.

Læs mere