MASTERSTUDIES

Deltid Master - Ledelsesprogrammer i Philadelphia

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Hvis du ønsker at tage din karriere til det næste trin, Executive Education er vejen at gå. Føl dig tryg i at tage på nye ansvarsområder som en udøvende magt ved hjælp af Executive Education-programmer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Deltid Master grad programmer i Ledelsesprogrammer i USA, Philadelphia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Ledelsesprogrammer, Philadelphia Filter

Chicago Executive Institute

University of Chicago Booth School of Business
Ledelseskurser
<
Deltid
<
15 dage
på universitet

Chicago Booth byder på et hidtil uset niveau af fleksibilitet og individualisering i et avanceret management program.

Læs mere

Custom Læringsinitiativer

University of Chicago Booth School of Business
Ledelseskurser
<
Deltid
på universitet
Online

Med vores kunder lederuddannelse programmer, der er designet specielt til din virksomheds behov, vi vil hjælpe dit team komme til toppen.

Læs mere