Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

45 Resultater i Fødevarestudier

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får de ... [+]

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får den nødvendige fleksibilitet til at håndtere forskellige områder - hvor de kan anvende deres designevne - særligt opmærksom på, at brugerne deltager i at definere behov og forventninger.

Professionelle muligheder - kandidater kan starte en sti i alle felter, der er forbundet med produktion, kommunikation og madoplevelse. Takket være de erhvervede kritiske kompetencer kan de stå over for ledelsesmæssige og kulturelle aktiviteter.

Mål - Master er rettet til BA kandidater i arkitektur, design, visuel kommunikation, ernæringsmæssige videnskaber og beslægtede områder.... [-]

Italien Rome
Januar 2021
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rome Business School

Rome Business School 's Master i Food and Beverage Management er det ideelle akademiske kursus for fagfolk, der søger et verdensklasse uddannelsesprogram i disse discipli ... [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober

Rome Business School 's Master i Food and Beverage Management er det ideelle akademiske kursus for fagfolk, der søger et verdensklasse uddannelsesprogram i disse discipliner, hvilket fører til en succesfuld global karriere i Food

Med Rome Business School internationale perspektiv tilbyder programmet en unik lærerfaring og en global faglig eksponering, der gør det muligt for deltagerne at studere i en af verdens bedste byer eller online. Programmets kvalitetsundervisning og netværkstjenester bidrager alle til at gøre den til den perfekte pasform til enhver, der søger at stige til toppen i verden af mad og drikkevareindustrien.... [-]

Italien Rome Italy Online
Oktober 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombi ... [+]

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst på vinmarkedet i Det kinesiske fastland, vokser behovet for vinprofessionelle med avanceret, specialuddannelse og uddannelse med et globalt perspektiv. MSc i International Wine Management- programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel.

Dette ekstraordinære program udvikler branchens ledere, pædagoger og forskere og giver dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, demystificerer sine kompleksiteter og placerer dem i en stærk position for at lede branchen ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om fastlands kinesiske vinforbrugere og få indsigt i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vinmarkeder i verden.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: Solid business, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponeringen for den praktiske side takket være aktive fagfolk og til feltbesøg.

Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige industrisegmenter.

KARRIEREMULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til arbejde i Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi... [-]

Frankrig Chambéry
Oktober 2019
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor&# ... [+]

Dobbelt anerkendelse og certificering af

I løbet af de sidste 20 år har fødevarestatus ændret sig dramatisk. Krympende fødevarekriser, det voksende fedmeproblem og mere har gentagne gange sat mad i rampelyset. På den økonomiske front har forøgelsen af ​​befolkningen kombineret med hurtig økonomisk vækst i det seneste årti øget fødevareforbruget en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forsk... [-]
Malaysia Subang Jaya
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
North-Caucasus Federal University

Programmet blev udviklet i fællesskab med udenlandske partnere på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejnisk og industriel sikkerhed. Professionelle ... [+]

Programmet blev udviklet i fællesskab med udenlandske partnere på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejnisk og industriel sikkerhed. Professionelle cykeldiscipliner udvikles på baggrund af Hygiejniske Konstruktions- og Designkoncernens regler og skaber viden, praktisk og forskningserfaring i design af procesudstyr og fødevareproduktionsprocesser, der opfylder kravene til designhygiejne og sikrer kvalitets- og sikre produkter .

Formålet med programmet:

uddannelsesspecialister inden for design, implementering, vedligeholdelse og revision af procesudstyr og fødevareproduktionsprocesser, biologer og lægemidler til deres overholdelse af de globale hygiejne- og sikkerhedskrav. Derudover er programmet fokuseret på at uddanne forskere inden for computermodellering og optimering af fødevareproduktionsprocesser, designe og afprøve nye og / eller forbedrede udstyr og teknologiske linjer for at eliminere eventuel forurening af produkter under deres produktion.... [-]

Rusland Stavropol
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
CAST Alimenti

Meget omfattende og specifikt, dette master-kursus i italiensk køkken og konditori er et 8 ugers træningsprogram med ca. 300 træningstimer; Helt praktisk og operationel, ... [+]

Meget omfattende og specifikt, dette master-kursus i italiensk køkken og konditori er et 8 ugers træningsprogram med ca. 300 træningstimer; Helt praktisk og operationel, vil hver enkelt deltager kunne kende mange hemmeligheder bag forberedelsen af typiske italienske kurser samt de mest berømte italienske bagværk.

Vores kursusstyrkerMaster Professorer certificeret af CAST AlimentiIndividuelle multiuse arbejdsstationerMultifunktionsuddannelseslaboratorier med det mest avancerede udstyrSproghjælp under kursetAutentiske italienske ingredienser til at lære ægte italiensk køkkenAlt inklusive: måltider, kaffepauser og indkvartering i hele kursetDidaktiske feltrejser for at opdage italiensk landskab og produkterVarighed... [-]
Italien Brescia
September 2019
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål: ... [+]

Type: Kandidatuddannelseskursus Varighed: 2 år Klasse: LM-33 - Klasse for cyklus i maskinteknik Credits: 120 Adgang: Gratis

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål:

oprettelsen af en figur med et solidt præparat i de sektorer, der karakteriserer design af maskiner til fødevareindustrien, design og styring af planter til fødevareindustrien og forvaltning af fødevareproduktionsprocesserDen komplementære vægt lagt på uddybning af emballage og dens bæredygtighed, simuleringsmodeller til støtte for design og styring af fødevareindustrianlæg og relaterede aktiviteter i forbindelse med fødevaresektoren.

Den uddannelsesmæssige vej i kandidatuddannelsen består af et første år rettet mod emnerne inden for fødevareindustriens videnskabelige disciplinære sektorer, såsom: Fødevarehygiejne, Landbrugsmikrobiologi, Fødevarevidenskab og Teknologi. Dette for at uddybe grundkendskabet til fødevareindustrien, der ikke er typisk for den treårige kandidat i teknik, for at kunne håndtere disciplinerne for det mere specialiserede og applikative indhold i det følgende år.... [-]

Italien Parma
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovatio ... [+]

Fakta

Udover sit 60 ECTS hospitality-business-orienterede akademiske program, tilbyder den et unikt professionelt induktionsmodul, hvor eleverne tilbringer en 4 ugers periode i et praktisk program på skolens hotel.

Med vores træning involverer vi eleverne i at udøve både personlig, teknisk og professionel problemløsning. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskab, som de skal udøve som virksomhedsledere.

Med os lærer de at træffe beslutninger selvstændigt, objektivt og systematisk. Dette afspejles i de endelige sociale og økonomiske resultater af hvert år i det firma, hvor de arbejder.

Vores træningsprogram omfatter industriens gæsteforedrag fra berømte internationale hotelchefer fra fremtrædende hotelkæder, så vores studerende kan lære om de nyeste trends inden for gæstfrihed.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
8 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESCP Europe Business School

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F ... [+]

Programmets mål

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F

Når du har afsluttet programmet, vil flere scenarier være åbne i et multinationalt selskab eller i en mindre mellemstore virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operationelle

Denne kandidatuddannelse giver dig alle elementer i et højtuddannet masterprogram med en nyskabende tilgang, der tilbyder den førstehånds erfaring med mere end 20 dages firmabesøg, møder med topchefer fra Food

Talsmænd fra kendte internationale fødevare- og drikkevarevirksomheder vil give tips og tricks om, hvordan man med succes kan udvikle nye produkter og ideer, og hvordan man kan forbedre dit personlige netværk.... [-]

Italien Turin Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Scuola Politecnica di Design SPD

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er ... [+]

Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference.

Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer.... [-]

Italien Milan
Februar 2020
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master i Hotel Management og Restaurering, der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, s ... [+]

Master i Hotel Management og Restaurering , der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, selvom det fra erhvervslivet er nødvendigt at være effektiv til at træffe beslutninger inden for denne sektor så globaliseret og dynamisk, og forhindrer ikke virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master

management færdigheder

Cykel af møder med hotelchefer og cateringfirmaer samt internationale turistkonsulenter.Ledelseserfaring: Den studerende skal udvikle de grundlæggende færdigheder til at styre projekter effektivt, "Soft Skills".Case metode: Case-metoden gør det muligt for den studerende systematisk at forbedre deres beslutningsproces gennem diskussionen af ​​reelle turisme forretningssager. Desuden giver denne metode mulighed for at udvikle andre færdigheder som kreativitet, analytisk tænkning, mundtlig og skriftlig kommunikationsfærdigheder og interpersonelle færdigheder. Nogle af sagerne i tidligere opkald af dette program har været El Bulli og Ryanair.Særlig vægt på indtægtsstyring, som leveres via et forretningsspil. Dette særlige område af hotel marketing er bredt udviklet i denne specialitet gennem en vision anvendt gennem et business spil.månedlige konferencer med direktører i forskellige afdelinger eller administrerende direktører i virksomheder, der repræsenterer sektoren.Program til udvikling af ledelseskompetencer : Turisme Færdighedsudviklingsprogram (TSDP).... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Kandidatuddannelsen i italiensk køkken og æstetologi, der varer 180 dage, er ICIF i to dele: Den første med en 55-dages længde af teoretisk-praktiske lektioner på ICIF ho ... [+]

Master kursus i italiensk køkken og æstetik

Ni uger teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for en praktisk træningsperiode på de bedste italienske restauranter

Kandidatuddannelsen i italiensk køkken og æstetologi, der varer 180 dage, er ICIF i to dele: Den første med en 55-dages længde af teoretisk-praktiske lektioner på ICIF hovedkvarteret suppleret med uddannelsesmæssige udflugter; Den anden består af en 120-dages professionel praktikplads (valgfri, ikke inkluderet i abonnementsprisen) på restauranter valgt af skolen.

Mesteren lærer regionalt traditionelt køkken og dets moderne kreative udvikling, de grundlæggende teknikker, de passende dekorationer, præsentationskunst og andre grundlæggende forestillinger om landbrugsprodukter, krydderier, aromatiske urter, fødevareråvarer samt en detaljeret undersøgelse af vine og olier.... [-]

Italien Turin
June 2019
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bologna

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. ... [+]

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere og ledere med avancerede kvantitative og analytiske færdigheder, der er afgørende for succes inden for organisationer inden for agro-fødevaresystemerne. Specifikke kompetencer omfatter kendskab til agro-mad, miljøøkonomi, forretningslogistik og fødevareforsyningskædeforvaltning, fødevarekvalitetsstyring, international fødevaremarkedsføring, fødevare- og landbrugsøkonomi og -politik, internationale relationer og projektledelse.... [-]

Italien Forli
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food er en 2-årig, kursusbaseret, fuldtidsinternational forskeruddannelse fokuseret på de fysiologiske og psykologiske determinanter for fødevarevalg, der tilbydes af U ... [+]

P²food er en 2-årig, kursusbaseret, fuldtidsinternational forskeruddannelse fokuseret på de fysiologiske og psykologiske determinanter for fødevarevalg, der tilbydes af University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon.

Fødevarer spiller en langt større rolle i forbrugernes liv end blot at fodre dem. Hver dag laver mennesker flere valgmuligheder. Deres kost har en betydelig indflydelse på deres ernæringsmæssige status og sundhed, men også på miljøet.

En større forståelse af årsagerne til forbrugernes valg af fødevarer er nødvendig for at oprette effektive programmer og udvikle nye produkter, forbedre diætmønstre i overensstemmelse med anbefalinger og øge fødevaresikkerheden. Selvom tilsyneladende enkle er madvalg komplekse adfærd, der afhænger af mange faktorer og deres interaktioner. I denne kandidatuddannelse er et centralt fokus på de fysiologiske og psykologiske faktorer i valg af fødevarer.... [-]

Frankrig Dijon
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk