Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

32 Resultater i Fødevarestudier

Rome Business School

Rome Business School 's Online Master i Fødevarer ... [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober

Uddannelse af praktikophold, karriere, international netværk og mange andre fordele ved din faglige og personlige udvikling. Undervisningsformler til hver efterspørgsel.

Rome Business School 's Online Master i Fødevarer

Den italienske fødevare- og drikkevareindustri vokser på både hjemmemarkedet og det internationale marked. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsniveau, der anerkendes og værdsættes over hele verden både hvad angår råvarer og geografisk herkomst.

Den rolle, som italiensk fremstillede produkter spiller, er også i stigende grad dominerende inden for hospitalsbranchen, hvilket er et vigtigt aspekt af den nye italienske identitet. Et stærkt bidrag til denne "bevægelse" var blevet givet af hotelkæderne, som med deres følsomhed og markedskendskab er begyndt at tilbyde italienske produkter og kokke i deres internationale restauranter, både husnavne og kommende dem - der injicerer deres personlige engagement, kultur og eksperimenter i deres tilbud. Dette har gjort det muligt for hotelrestauranter - som i lang tid blev anset for at levere et andet niveau af mad og drikkevareudbud - igen at tage centrum.... [-]

Italien Rome Italy Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombi ... [+]

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst på vinmarkedet i Det kinesiske fastland, vokser behovet for vinprofessionelle med avanceret, specialuddannelse og uddannelse med et globalt perspektiv. MSc i International Wine Management- programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel.

Dette ekstraordinære program udvikler branchens ledere, pædagoger og forskere og giver dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, demystificerer sine kompleksiteter og placerer dem i en stærk position for at lede branchen ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om fastlands kinesiske vinforbrugere og få indsigt i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vinmarkeder i verden.... [-]

Hongkong Kowloon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor&# ... [+]

Dobbelt anerkendelse og certificering af

I løbet af de sidste 20 år har fødevarestatus ændret sig dramatisk. Krympende fødevarekriser, det voksende fedmeproblem og mere har gentagne gange sat mad i rampelyset. På den økonomiske front har forøgelsen af ​​befolkningen kombineret med hurtig økonomisk vækst i det seneste årti øget fødevareforbruget en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forsk... [-]
Malaysia Subang Jaya
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde. En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der sø ... [+]

funktioner:Kvalifikation: UCH-CEU kandidatgradRegisseret til: Kandidatuddannelsen er rettet mod studerende og fagfolk i sektoren, der ønsker at gøre et kvalitativt spring i deres træning og karriere.Varighed: 1. april 2019/31 juli 2019 4 måneders praksis i restauranter i ElBarri-Iglesias-gruppen. Fra mandag til fredag fra 9:00 til 6:00Timer: 1.660 timerKreditter: 90 ECTSLeveret i: SpanskBegrænsede stederPris: € 12.500præsentation

Velkommen til den gastronomiske " genudvikling" .

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde . En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der søger et skridt videre i deres erhverv.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
North-Caucasus Federal University

Programmet er udviklet på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejne og sikkerhed for produktion i samarbejde med udenlandske partnere. Discipliner er ... [+]

Beskrivelse:

Programmet er udviklet på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejne og sikkerhed for produktion i samarbejde med udenlandske partnere. Discipliner er udviklet i overensstemmelse med Hygiejniske Konstruktion og Design (Hygiene Engineering and Design Group) regler med det formål at opbygge viden, praktisk og forskningserfaring vedrørende teknologisk udstyrsdesign og fødevareproduktionsprocesser, der opfylder krav til hygiejnisk design og sikre produktkvalitet og sikkerhed.

Programmål:

uddannelsesspecialister inden for design, implementering, vedligeholdelse og revision af teknologisk udstyr og produktion af fødevarer, biologiske produkter og lægemidler for at sikre, at de overholder de globale krav til hygiejne og sikkerhed. Det har også til formål at uddanne forskere inden for computermodellering og optimering af fødevareproduktionsprocesser, design og afprøvning af nye og / eller forbedrede udstyr og produktionslinjer for at undgå enhver form for urenhed eller forurening i produktionsprocesser.... [-]

Rusland Stavropol
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Scuola Politecnica di Design SPD

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er ... [+]

Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference.

Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer.... [-]

Italien Milan
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESCP Europe Business School

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F ... [+]

Programmets mål

For en vellykket karriere i fødevaren

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F

Når du har afsluttet programmet, vil flere scenarier være åbne i et multinationalt selskab eller i en mindre mellemstore virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operationelle

Denne kandidatuddannelse giver dig alle elementer i et højtuddannet masterprogram med en nyskabende tilgang, der tilbyder den førstehånds erfaring med mere end 20 dages firmabesøg, møder med topchefer fra Food

Talsmænd fra kendte internationale fødevare- og drikkevarevirksomheder vil give tips og tricks om, hvordan man med succes kan udvikle nye produkter og ideer, og hvordan man kan forbedre dit personlige netværk.... [-]

Frankrig Paris
September 2020
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovatio ... [+]

Fakta

Udover sit 60 ECTS hospitality-business-orienterede akademiske program, tilbyder den et unikt professionelt induktionsmodul, hvor eleverne tilbringer en 4 ugers periode i et praktisk program på skolens hotel.

Med vores træning involverer vi eleverne i at udøve både personlig, teknisk og professionel problemløsning. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskab, som de skal udøve som virksomhedsledere.

Med os lærer de at træffe beslutninger selvstændigt, objektivt og systematisk. Dette afspejles i de endelige sociale og økonomiske resultater af hvert år i det firma, hvor de arbejder.

Vores træningsprogram omfatter industriens gæsteforedrag fra berømte internationale hotelchefer fra fremtrædende hotelkæder, så vores studerende kan lære om de nyeste trends inden for gæstfrihed.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
8 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master i Hotel Management og Restaurering, der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, s ... [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier .

Master i Hotel Management og Restaurering , der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, selvom det fra erhvervslivet er nødvendigt at være effektiv til at træffe beslutninger inden for denne sektor så globaliseret og dynamisk, og forhindrer ikke virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master

management færdigheder

Cykel af møder med hotelchefer og cateringfirmaer samt internationale turistkonsulenter.Ledelseserfaring: Den studerende skal udvikle de grundlæggende færdigheder til at styre projekter effektivt, "Soft Skills".Case metode: Case-metoden gør det muligt for den studerende systematisk at forbedre deres beslutningsproces gennem diskussionen af ​​reelle turisme forretningssager. Desuden giver denne metode mulighed for at udvikle andre færdigheder som kreativitet, analytisk tænkning, mundtlig og skriftlig kommunikationsfærdigheder og interpersonelle færdigheder. Nogle af sagerne i tidligere opkald af dette program har været El Bulli og Ryanair.Særlig vægt på indtægtsstyring, som leveres via et forretningsspil. Dette særlige område af hotel marketing er bredt udviklet i denne specialitet gennem en vision anvendt gennem et business spil.månedlige konferencer med direktører i forskellige afdelinger eller administrerende direktører i virksomheder, der repræsenterer sektoren.Program til udvikling af ledelseskompetencer : Turisme Færdighedsudviklingsprogram (TSDP).... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
Deltid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål: ... [+]

Type: Kandidatuddannelseskursus Varighed: 2 år Klasse: LM-33 - Klasse for cyklus i maskinteknik Credits: 120 Adgang: Gratis

Master of Science i Plant Engineering og Food Industry Machines er beregnet som specifikke mål:

oprettelsen af en figur med et solidt præparat i de sektorer, der karakteriserer design af maskiner til fødevareindustrien, design og styring af planter til fødevareindustrien og forvaltning af fødevareproduktionsprocesserDen komplementære vægt lagt på uddybning af emballage og dens bæredygtighed, simuleringsmodeller til støtte for design og styring af fødevareindustrianlæg og relaterede aktiviteter i forbindelse med fødevaresektoren.

Den uddannelsesmæssige vej i kandidatuddannelsen består af et første år rettet mod emnerne inden for fødevareindustriens videnskabelige disciplinære sektorer, såsom: Fødevarehygiejne, Landbrugsmikrobiologi, Fødevarevidenskab og Teknologi. Dette for at uddybe grundkendskabet til fødevareindustrien, der ikke er typisk for den treårige kandidat i teknik, for at kunne håndtere disciplinerne for det mere specialiserede og applikative indhold i det følgende år.... [-]

Italien Parma
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Kandidatuddannelsen i italiensk køkken og æstetologi, der varer 180 dage, er ICIF i to dele: Den første med en 55-dages længde af teoretisk-praktiske lektioner på ICIF ho ... [+]

Master kursus i italiensk køkken og æstetik

Ni uger teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for en praktisk træningsperiode på de bedste italienske restauranter

Kandidatuddannelsen i italiensk køkken og æstetologi, der varer 180 dage, er ICIF i to dele: Den første med en 55-dages længde af teoretisk-praktiske lektioner på ICIF hovedkvarteret suppleret med uddannelsesmæssige udflugter; Den anden består af en 120-dages professionel praktikplads (valgfri, ikke inkluderet i abonnementsprisen) på restauranter valgt af skolen.

Mesteren lærer regionalt traditionelt køkken og dets moderne kreative udvikling, de grundlæggende teknikker, de passende dekorationer, præsentationskunst og andre grundlæggende forestillinger om landbrugsprodukter, krydderier, aromatiske urter, fødevareråvarer samt en detaljeret undersøgelse af vine og olier.... [-]

Italien Turin Italy Online
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, m ... [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL ... [-]
Spanien Barcelona Madrid
Kontakt skolen
Spansk,Spanish (Spain)
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bologna

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. ... [+]

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere og ledere med avancerede kvantitative og analytiske færdigheder, der er afgørende for succes inden for organisationer inden for agro-fødevaresystemerne. Specifikke kompetencer omfatter kendskab til agro-mad, miljøøkonomi, forretningslogistik og fødevareforsyningskædeforvaltning, fødevarekvalitetsstyring, international fødevaremarkedsføring, fødevare- og landbrugsøkonomi og -politik, internationale relationer og projektledelse.... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food er en 2-årig, kursusbaseret, fuldtidsinternational forskeruddannelse fokuseret på de fysiologiske og psykologiske determinanter for fødevarevalg, der tilbydes af U ... [+]

P²food er en 2-årig, kursusbaseret, fuldtidsinternational forskeruddannelse fokuseret på de fysiologiske og psykologiske determinanter for fødevarevalg, der tilbydes af University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon.

Fødevarer spiller en langt større rolle i forbrugernes liv end blot at fodre dem. Hver dag laver mennesker flere valgmuligheder. Deres kost har en betydelig indflydelse på deres ernæringsmæssige status og sundhed, men også på miljøet.

En større forståelse af årsagerne til forbrugernes valg af fødevarer er nødvendig for at oprette effektive programmer og udvikle nye produkter, forbedre diætmønstre i overensstemmelse med anbefalinger og øge fødevaresikkerheden. Selvom tilsyneladende enkle er madvalg komplekse adfærd, der afhænger af mange faktorer og deres interaktioner. I denne kandidatuddannelse er et centralt fokus på de fysiologiske og psykologiske faktorer i valg af fødevarer.... [-]

Frankrig Besançon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ostelea Morocco

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henbli ... [+]

Master i Hotel Management og Catering

Universitets indgang

Pris i euro

Betingelser for adgang

profil

Oktober 2019

8090

Filstudie

Motivationsinterview

BAC 3

præsentation

I en globaliseret og konstant udviklende kontekst sigter Master of Hotel Management and Catering på at uddanne fagfolk og ledere i effektiv forvaltning af virksomheder inden for gæstfrihed eller Hospitality Management : hoteller eller restauranter .

Denne uddannelse fokuserer på styring og håndtering af strukturelle karakteristika for produktionsprocesserne enheder af et selskab, hvad enten det er en national eller international perspektiv.

Nøgleord: Effektiv beslutningstagning og aktiv anvendelse af nye teknologier.... [-]

Marokko Rabat
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk