Søg efter Masters i Fødevarestudier

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Fødevarestudier

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Online Master i Food and Beverage Management

Rome Business School
Online Deltid 1 år Åben tilmelding Italien Rome

Rome Business School [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober

Uddannelse af praktikophold, karriere, international netværk og mange andre fordele ved din faglige og personlige udvikling. Undervisningsformler til hver efterspørgsel.

Rome Business School 's Master Course i Food and Beverage Management tilbyder generel ledelsestræning kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer for at producere specialiserede fagfolk, der er i stand til at håndtere udfordringer i fødevare- og drikkevareindustrien i en international og multikulturel sammenhæng.

Den italienske fødevare- og drikkevareindustri vokser på både hjemmemarkedet og det internationale marked. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsniveau, der anerkendes og værdsættes over hele verden både hvad angår råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Kandidatgrad i hotel management og catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
på universitet Fuldtid October 2018 Spanien Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL ... [-]

Master i Brand Design og Ledelse: Mad, Vin og Turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder February 2019 Italien Florence

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud. Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, ​​giver tværgående færdigheder inden for serviceteknologi anvendt til gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana byggede deres brandingstrategier på territorialitetsværdien som en nøgle til global særpræg. Takket være denne mester har eleverne mulighed for at eksperimentere de forskellige branding- og projektledelsesmetoder, som to af de vigtigste turistmål i Europa med succes benytter. [+]

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan man markedsfører et vineselskab og arbejder på sin identitet? Hvordan integrerer man turismen i alt det?

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, ​​giver tværgående færdigheder inden for serviceteknologi anvendt til gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze.... [-]


Master i Food Design Project Experience

IED – Istituto Europeo di Design Rome
på universitet Fuldtid 6 måneder January 2019 Italien Rome

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får den nødvendige fleksibilitet til at håndtere forskellige områder - hvor de kan anvende deres designevne - særligt opmærksom på, at brugerne deltager i at definere behov og forventninger. Professionelle muligheder - kandidater kan starte en sti i alle felter, der er forbundet med produktion, kommunikation og madoplevelse. Takket være de erhvervede kritiske kompetencer kan de stå over for ledelsesmæssige og kulturelle aktiviteter. [+]

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får den nødvendige fleksibilitet til at håndtere forskellige områder - hvor de kan anvende deres designevne - særligt opmærksom på, at brugerne deltager i at definere behov og forventninger.

Professionelle muligheder - kandidater kan starte en sti i alle felter, der er forbundet med produktion, kommunikation og madoplevelse. Takket være de erhvervede kritiske kompetencer kan de stå over for ledelsesmæssige og kulturelle aktiviteter.

Mål - Master er rettet til BA kandidater i arkitektur, design, visuel kommunikation, ernæringsmæssige videnskaber og beslægtede områder.... [-]


Executive Master i Hotel Management

Ostelea Morocco
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Marokko Rabat

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henblik på at give et svar på de problemer, der er knyttet til udvikling og vækst i sektoren på den ene side, og behovene på arbejdsmarkedet, på den anden. [+]

præsentation

I en globaliseret sammenhæng og udvikling, Executive Master i Hospitality Management

Denne uddannelse fokuserer på styring og håndtering af strukturelle karakteristika for produktionsprocesserne enheder af et selskab, hvad enten det er en national eller international perspektiv.

Nøgleordene: effektiv beslutningstagning og aktiv anvendelse af ny teknologi.

Executive Masters Program i Hospitality Management

målsætninger

Den Executive Master i Hospitality Management

Ved slutningen af ​​din rejse, vil du ledere med de færdigheder, evner og værdier på følgende måde:

Kendskab til restaurationsbranchen og forplejning: gennem et internationalt perspektiv og tilgang til "business" business-tilstand, får du et solidt vidensgrundlag for hotelbranchen og restaurationsbranchen, og med hensyn til politikker, procedurer, praksis og erfaringer inden for turisme, gæstfrihed og fritid.... [-]


Master i vinavl og enologi

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter afslutningen af ​​dette program med den erhvervede viden og tildelte kvalifikationer vil personen kunne arbejde i den private sektor, statslige og ikke-statslige organisationer som vinvirksomheder, druemostvirksomheder, mousserende vin og destilleret drikkevarevirksomheder, laboratorier, prøvesprovisioner, sammenslutninger Arbejder inden for vinavl og enologi, landbrugsministeriet og dets tilknyttede agenturer. [+]

Program Mål For at forberede ønolog i overensstemmelse med arbejdsmarkedets behov, som vil være konkurrencedygtige, praktisk orienteret og klar til at opfylde de højeste forventninger til vinindustrien. At erhverve de studerende den nødvendige teoretiske viden og praktisk færdighed. At introducere eleverne i verden af ​​drue dyrkning, vinfremstilling, vinvurdering og vinforretning. At lære de nuværende teknikker, at give information om moderne metoder, innovationer, der anvendes, samtidig med at man forvalter en vingård og vingård. At forklare vigtigheden af ​​specifikke vinavlsteknikker til at skabe vine med god smag og aroma. At give oplevelsen til studerende, der udvikler relevante færdigheder i den nuværende praksis til høst af druer og forarbejdning af druer til vin på en kommerciel vingård og / eller vingård. At blive studerende bekendt med fælles analytiske færdigheder, der anvendes i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse ... [-]

Master of Philosophy (Food Studies)

Taylor’s University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 mere

Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forskningskompetencer, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse for de forskellige fødekulturer, madtendenser og forretningsmæssige udsigter, socio-politiske spørgsmål om mad ernæring og folkesundhed og mange flere. [+]

Dobbelt anerkendelse og certificering af

I løbet af de sidste 20 år har fødevarestatus ændret sig dramatisk. Krympende fødevarekriser, det voksende fedmeproblem og mere har gentagne gange sat mad i rampelyset. På den økonomiske front har forøgelsen af ​​befolkningen kombineret med hurtig økonomisk vækst i det seneste årti øget fødevareforbruget en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forskningskompetencer, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse for de forskellige fødekulturer, madtendenser og forretningsmæssige udsigter, socio-politiske spørgsmål om mad ernæring og folkesundhed og mange flere.Taylors Food Studies AdvantageDet eneste malaysiske universitet med en 'Stol for fødevarestudier: Fødevarer, kulturer og sundhed' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han lægger vægt på madstudier, bidrager til akademiske programmer og giver råd til studerende og fakultetets medlemmer. En fransk socioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere inden for madstudier og gæstfrihedsuddannelse i både akademisk og internationalt liv. Han har udgivet talrige bøger, bogkapitler og artikler samt aktivt leveret keynote- og konferencepræsentationer rundt om i verden om emner som fødevaresociologi, fødevarearv og turisme.Det eneste Food Studies-program, der tilbyder Global Field Research Program (GRP), som giver mulighed for at udføre feltarbejde i udlandet. Studerende har den spændende mulighed for at udføre forskningsarbejde til deres speciale i udlandet, hvis det er fokuseret på et fødevarerelateret emne specifikt for... [-]

MSc. / MBA I Luksus Brand Management, Food

INSEEC Chambéry campus
på universitet Fuldtid 2 semestre October 2018 Frankrig Chambéry

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: Solid business, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponeringen for den praktiske side takket være aktive fagfolk og til feltbesøg.

Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige industrisegmenter.

KARRIEREMULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til arbejde i Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi... [-]


Master i International Food

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Frankrig Paris

Master i IFBM på ESCP Europe , en af ​​verdens største erhvervsskoler, er et 1-årigt kandidatuddannelse på tværs af 2 lande for dem, der sigter mod en vellykket karriere i fødevaren [+]

Den første Master i IFBM fra ESCP Europe Business School

Master i IFBM på ESCP Europe , en af ​​verdens største erhvervsskoler, er et 1-årigt kandidatuddannelse på tværs af 2 lande for dem, der sigter mod en vellykket karriere i fødevaren

Det undervises på engelsk og foregår på vores Turin og Paris campusser, det perfekte udgangspunkt for at opleve excellence i Italien og Frankrig, de bedste territorier i verden i centrum for mad og drikke kultur og innovation.

Programmet starter i september hvert år. Start din ansøgning nu!

Vælg "Master - Master of Sciences" menuen i afsnittet "Adgang" efter at have oprettet din konto.

Mesteren i IFBM er det eneste program med et internationalt spor i to lande og en virkelig transnational og international ånd, der er udformet af et globalt fakultet, med en multikulturel klassemix og et internationalt corporate netværk.... [-]


Mester i fødevarer design

Scuola Politecnica di Design SPD
på universitet Fuldtid 12 måneder March 2019 Italien Milan

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er reference. Kurset henvender sig til kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også til fagfolk med erfaring på markedet. Programmet er fokuseret på fødevareindustrien og dens metoder. [+]

Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference.

Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer.... [-]


Mester i gastronomi og kulinariske ledelse

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 5 måneder September 2018 Spanien Castellón de la Plana

Denne Master tilbyder en total fordybelse i retter fra dag for at gøre et kvalitativt spring i din karriere. Jeg er i stand til at skabe et kreativt og rentabelt proposition, ikke kun i madlavning, men også i konfekture og bageri. [+]

Total Immersion I CUISINE

Denne Master tilbyder en total fordybelse i retter fra dag for at gøre et kvalitativt spring i din karriere. Jeg er i stand til at skabe et kreativt og rentabelt proposition, ikke kun i madlavning, men også i konfekture og bageri.

Programmet er 5 måneder og afsluttes med 530 timers praktik, blandt andre, i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team.

PUPIL, STAR

Vi har de bedste produkteksperter, teknisk, avanceret innovation og tendenser i køkkenet. Du kan lære sammen mange af de internationale referencepunkter kokke er en del af vores Culinary Team.

højt specialiserede fagfolk, der gør vores lærerstab en af ​​vores kendetegn.... [-]


Mester i fødevarer og drikke management

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
på universitet Fuldtid 8 - 14 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovation og Uddannelse [+]

Fakta

Udover sit 60 ECTS hospitality-business-orienterede akademiske program, tilbyder den et unikt professionelt induktionsmodul, hvor eleverne tilbringer en 4 ugers periode i et praktisk program på skolens hotel.

Med vores træning involverer vi eleverne i at udøve både personlig, teknisk og professionel problemløsning. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskab, som de skal udøve som virksomhedsledere.

Med os lærer de at træffe beslutninger selvstændigt, objektivt og systematisk. Dette afspejles i de endelige sociale og økonomiske resultater af hvert år i det firma, hvor de arbejder.

Vores træningsprogram omfatter industriens gæsteforedrag fra berømte internationale hotelchefer fra fremtrædende hotelkæder, så vores studerende kan lære om de nyeste trends inden for gæstfrihed.... [-]


Kandidatgrad i hoteldrift og catering virksomhed - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Fuldtid Deltid 1 år November 2018 Spanien Spain Online + 1 mere

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før. [+]

oversigt Modalitet: Online Start: November Varighed: 1 akademisk år ECTS-point: 60 Instruktør: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før.

"I de seneste år har turismen vist sig at være en overraskende stærk og sej og med en stor evne til at bidrage til den økonomiske genopretning økonomiske aktivitet, da det genererer tusindvis af millioner af dollars i eksporten og skabe millioner af arbejdspladser. Dette er sket i destinationer rundt om i verden, men især i Europa, da regionen bestræber sig på at konsolidere sin exit fra en af ​​de værste økonomiske perioder i sin historie, "siger Taleb Rifai, generalsekretær for WTO, på Spanien åbning af Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]


Master kursus på italiensk kulinarisk kunst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
på universitet Fuldtid 6 måneder October 2018 Italien Turin

Kandidatuddannelsen i italiensk køkken og æstetologi, der varer 180 dage, er ICIF i to dele: Den første med en 55-dages længde af teoretisk-praktiske lektioner på ICIF hovedkvarteret suppleret med uddannelsesmæssige udflugter; Den anden består af en 120-dages professionel praktikplads (valgfri, ikke inkluderet i abonnementsprisen) på restauranter valgt af skolen. [+]

Master kursus i italiensk køkken og æstetik

Ni uger teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for en praktisk træningsperiode på de bedste italienske restauranter

Kandidatuddannelsen i italiensk køkken og æstetologi, der varer 180 dage, er ICIF i to dele: Den første med en 55-dages længde af teoretisk-praktiske lektioner på ICIF hovedkvarteret suppleret med uddannelsesmæssige udflugter; Den anden består af en 120-dages professionel praktikplads (valgfri, ikke inkluderet i abonnementsprisen) på restauranter valgt af skolen.

Mesteren lærer regionalt traditionelt køkken og dets moderne kreative udvikling, de grundlæggende teknikker, de passende dekorationer, præsentationskunst og andre grundlæggende forestillinger om landbrugsprodukter, krydderier, aromatiske urter, fødevareråvarer samt en detaljeret undersøgelse af vine og olier.... [-]


Kandidatuddannelsen i øgetologi og vinavl

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Portugal Vila Real

Hovedmålsætningerne for kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl er: Avanceret træning, supplerende og nyskabelse af første cyklus; Udvikling af videnskabelige, teknologiske og faglige færdigheder af ekspertise; Forbedring af interventionskapaciteten inden for vinsektoren Evne til at planlægge, innovere og evaluere nye teknikker og processer eller forbedre procedurer i brug Mekanismer til kritisk analyse baseret på den vinkulturelle kontekst; Fremskridt i dannelsen og opdatering af viden og færdigheder. [+]

Hovedmålene for kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl er:

Avanceret træning, komplettering og innovation af første cyklusUdvikling af videnskabelige, teknologiske og faglige færdigheder af ekspertise;Forbedring af interventionskapaciteten inden for vinsektorenEvne til at planlægge, innovere og evaluere nye teknikker og processer eller forbedre procedurer i brugMekanismer til kritisk analyse baseret på den vinkulturelle kontekst;Fremskridt i dannelsen og opdatering af viden og færdigheder.

køreplan

Størstedelen af ​​kontakttimerne er koncentreret på fredag ​​og lørdag (undtagen curricular valg og disses enheder). Regulering af Master Course (2. cyklus) i Øenologi og Vingård offentliggjort i form af meddelelse nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, den 9. december 2015.... [-]