Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

36 Results in Fødevarestudier

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde. En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der sø ... [+]

funktioner:Kvalifikation: UCH-CEU kandidatgradRegisseret til: Kandidatuddannelsen er rettet mod studerende og fagfolk i sektoren, der ønsker at gøre et kvalitativt spring i deres træning og karriere.Varighed: 1. april 2019/31 juli 2019 4 måneders praksis i restauranter i ElBarri-Iglesias-gruppen. Fra mandag til fredag fra 9:00 til 6:00Timer: 1.660 timerKreditter: 90 ECTSLeveret i: SpanskBegrænsede stederPris: € 12.500præsentation

Velkommen til den gastronomiske " genudvikling" .

Gasma og ElBarri kommer sammen for at præsentere et formativ program fyldt med kreativitet og avantgarde . En unik mester i verden. En anden indsats for de fagfolk, der søger et skridt videre i deres erhverv.... [-]

Spanien Castellón de la Plana
April 2019
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får de ... [+]

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får den nødvendige fleksibilitet til at håndtere forskellige områder - hvor de kan anvende deres designevne - særligt opmærksom på, at brugerne deltager i at definere behov og forventninger.

Professionelle muligheder - kandidater kan starte en sti i alle felter, der er forbundet med produktion, kommunikation og madoplevelse. Takket være de erhvervede kritiske kompetencer kan de stå over for ledelsesmæssige og kulturelle aktiviteter.

Mål - Master er rettet til BA kandidater i arkitektur, design, visuel kommunikation, ernæringsmæssige videnskaber og beslægtede områder.... [-]

Italien Rome
January 2020
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle ... [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan man markedsfører et vineselskab og arbejder på sin identitet? Hvordan integrerer man turismen i alt det?

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, ​​giver tværgående færdigheder inden for serviceteknologi anvendt til gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze.... [-]

Italien Florence
February 2020
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombi ... [+]

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst på vinmarkedet i Det kinesiske fastland, vokser behovet for vinprofessionelle med avanceret, specialuddannelse og uddannelse med et globalt perspektiv. MSc i International Wine Management- programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel.

Dette ekstraordinære program udvikler branchens ledere, pædagoger og forskere og giver dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, demystificerer sine kompleksiteter og placerer dem i en stærk position for at lede branchen ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om fastlands kinesiske vinforbrugere og få indsigt i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vinmarkeder i verden.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Scuola Politecnica di Design SPD

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er ... [+]

Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference.

Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer.... [-]

Italien Milan
February 2020
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food ... [+]

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: Solid business, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponeringen for den praktiske side takket være aktive fagfolk og til feltbesøg.

Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige industrisegmenter.

KARRIEREMULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til arbejde i Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi... [-]

Frankrig Chambéry
October 2019
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Taylor’s University

Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor&# ... [+]

Dobbelt anerkendelse og certificering af

I løbet af de sidste 20 år har fødevarestatus ændret sig dramatisk. Krympende fødevarekriser, det voksende fedmeproblem og mere har gentagne gange sat mad i rampelyset. På den økonomiske front har forøgelsen af ​​befolkningen kombineret med hurtig økonomisk vækst i det seneste årti øget fødevareforbruget en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forsk... [-]
Malaysia Subang Jaya
July 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

En kvalifikation fra EUHT StPOL og "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en kvalifikation anerkendt af både institutioner og hotel sektor takket være d ... [+]

Kvalifikation

En kvalifikation fra EUHT StPOL og "Gerona University Foundation: Innovation and Training" (en anerkendelse anerkendt af både institutioner og hotel sektor takket være dens lange baggrund og stor prestige).

VARIGHED

Otte måneder i hotelskolen og 3-6 måneder erhvervsuddannelse i sektoren (60 ECTS).

Undervisning sprog

Mesteren har en engelsk udgave og spansk udgave, så den studerende kan vælge afhængigt af sprogpræferencen.

Metode

Kurset er opdelt mellem teoretiske klasser, praktiske workshops, ægte praksis i hotel-skole og industri praktik i nogle af de bedste restauranter i wolrd (herunder Michelin Star Restaurant).

Indgang Kandidater eller tekniske kandidater i gastronomi, kulinarisk kunst eller lignende. Personer kvalificeret i køkken og gastronomi skoler. Højere faglige uddannelseskvalifikationer og tekniske undersøgelser inden for køkken, gastronomi og hostelry med mindst to års uddannelse komplet, tidligere anerkendt af EUHT StPOL. Fagfolk med tilstrækkelig påviselig oplevelse efter EUHT StPOL's mening. Star forelæsninger ... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
8 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rome Business School

Rome Business School 's Master i Food and Beverage Management er det ideelle akademiske kursus for fagfolk, der søger et verdensklasse uddannelsesprogram i disse discipli ... [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober

Rome Business School 's Master i Food and Beverage Management er det ideelle akademiske kursus for fagfolk, der søger et verdensklasse uddannelsesprogram i disse discipliner, hvilket fører til en succesfuld global karriere i Food

Med Rome Business School internationale perspektiv tilbyder programmet en unik lærerfaring og en global faglig eksponering, der gør det muligt for deltagerne at studere i en af verdens bedste byer eller online. Programmets kvalitetsundervisning og netværkstjenester bidrager alle til at gøre den til den perfekte pasform til enhver, der søger at stige til toppen i verden af mad og drikkevareindustrien.... [-]

Italien Rome Italy Online
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master i Hotel Management og Restaurering, der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, s ... [+]

Master i Hotel Management og Restaurering , der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, selvom det fra erhvervslivet er nødvendigt at være effektiv til at træffe beslutninger inden for denne sektor så globaliseret og dynamisk, og forhindrer ikke virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master

management færdigheder

Cykel af møder med hotelchefer og cateringfirmaer samt internationale turistkonsulenter.Ledelseserfaring: Den studerende skal udvikle de grundlæggende færdigheder til at styre projekter effektivt, "Soft Skills".Case metode: Case-metoden gør det muligt for den studerende systematisk at forbedre deres beslutningsproces gennem diskussionen af ​​reelle turisme forretningssager. Desuden giver denne metode mulighed for at udvikle andre færdigheder som kreativitet, analytisk tænkning, mundtlig og skriftlig kommunikationsfærdigheder og interpersonelle færdigheder. Nogle af sagerne i tidligere opkald af dette program har været El Bulli og Ryanair.Særlig vægt på indtægtsstyring, som leveres via et forretningsspil. Dette særlige område af hotel marketing er bredt udviklet i denne specialitet gennem en vision anvendt gennem et business spil.månedlige konferencer med direktører i forskellige afdelinger eller administrerende direktører i virksomheder, der repræsenterer sektoren.Program til udvikling af ledelseskompetencer : Turisme Færdighedsudviklingsprogram (TSDP).... [-]
Spanien Barcelona Madrid
April 2019
Fuldtid
Deltid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ostelea Morocco

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henbli ... [+]

præsentation

I en globaliseret sammenhæng og udvikling, Executive Master i Hospitality Management

Denne uddannelse fokuserer på styring og håndtering af strukturelle karakteristika for produktionsprocesserne enheder af et selskab, hvad enten det er en national eller international perspektiv.

Nøgleordene: effektiv beslutningstagning og aktiv anvendelse af ny teknologi.

Executive Masters Program i Hospitality Management

målsætninger

Den Executive Master i Hospitality Management

Ved slutningen af ​​din rejse, vil du ledere med de færdigheder, evner og værdier på følgende måde:

Kendskab til restaurationsbranchen og forplejning: gennem et internationalt perspektiv og tilgang til "business" business-tilstand, får du et solidt vidensgrundlag for hotelbranchen og restaurationsbranchen, og med hensyn til politikker, procedurer, praksis og erfaringer inden for turisme, gæstfrihed og fritid.... [-]

Marokko Rabat
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bologna

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. ... [+]

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere og ledere med avancerede kvantitative og analytiske færdigheder, der er afgørende for succes inden for organisationer inden for agro-fødevaresystemerne. Specifikke kompetencer omfatter kendskab til agro-mad, miljøøkonomi, forretningslogistik og fødevareforsyningskædeforvaltning, fødevarekvalitetsstyring, international fødevaremarkedsføring, fødevare- og landbrugsøkonomi og -politik, internationale relationer og projektledelse.... [-]

Italien Forli
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESCP Europe Business School

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F ... [+]

Programmets mål

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F

Når du har afsluttet programmet, vil flere scenarier være åbne i et multinationalt selskab eller i en mindre mellemstore virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operationelle

Denne kandidatuddannelse giver dig alle elementer i et højtuddannet masterprogram med en nyskabende tilgang, der tilbyder den førstehånds erfaring med mere end 20 dages firmabesøg, møder med topchefer fra Food

Talsmænd fra kendte internationale fødevare- og drikkevarevirksomheder vil give tips og tricks om, hvordan man med succes kan udvikle nye produkter og ideer, og hvordan man kan forbedre dit personlige netværk.... [-]

Italien Turin Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Católica San Antonio de Murcia

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før. ... [+]

oversigt Modalitet: Online Start: November Varighed: 1 akademisk år ECTS-point: 60 Instruktør: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før.

"I de seneste år har turismen vist sig at være en overraskende stærk og sej og med en stor evne til at bidrage til den økonomiske genopretning økonomiske aktivitet, da det genererer tusindvis af millioner af dollars i eksporten og skabe millioner af arbejdspladser. Dette er sket i destinationer rundt om i verden, men især i Europa, da regionen bestræber sig på at konsolidere sin exit fra en af ​​de værste økonomiske perioder i sin historie, "siger Taleb Rifai, generalsekretær for WTO, på Spanien åbning af Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]

Spanien Spain Online
November 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, m ... [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL ... [-]
Spanien Madrid
October 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk