Søg efter Masters i Fødevarestudier

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Fødevarestudier

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Kandidatgrad I Hotel Og Restaurant Management (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
på universitet Fuldtid October 2018 Spanien Madrid

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL ... [-]

Mester I Mad Og Drikke Ledelse

Rome Business School
på universitet Fuldtid 1 år March 2018 Italien Rom

Rom Business School's Master i Food and Beverage Management tilbyder generel lederuddannelse kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer til at producere specialiserede fagfolk, der er i stand til at håndtere udfordringer i fødevare- og drikkevareindustrien i en international og multikulturel sammenhæng. [+]

TIDLIG BIRD: 10% Rabat, hvis du indtaster før december den 11.!

Uddannelse af topkvalitet, betalte praktikophold, karriere service, internationale netværk og mange andre fordele for din faglige og personlige udvikling. Undervisningsformler til hver efterspørgsel. Startdato: hvert år i marts og oktober

Rom Business School's Master Course i Food and Beverage Management tilbyder generel lederuddannelse kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer til at producere specialiserede fagfolk, der er i stand til at håndtere udfordringer i fødevare- og drikkevareindustrien i en international og multikulturel sammenhæng.

Den italienske fødevare- og drikkevareindustri vokser på både hjemmemarkedet og det internationale marked. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsniveau, der anerkendes og værdsættes over hele verden både hvad angår råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Master I Vinavl Og Enologi

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter afslutningen af ​​dette program med den erhvervede viden og tildelte kvalifikationer vil personen kunne arbejde i den private sektor, statslige og ikke-statslige organisationer som vinvirksomheder, druemostvirksomheder, mousserende vin og destilleret drikkevarevirksomheder, laboratorier, prøvesprovisioner, sammenslutninger Arbejder inden for vinavl og enologi, landbrugsministeriet og dets tilknyttede agenturer. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Program Mål For at forberede ønolog i overensstemmelse med arbejdsmarkedets behov, som vil være konkurrencedygtige, praktisk orienteret og klar til at opfylde de højeste forventninger til vinindustrien. At erhverve de studerende den nødvendige teoretiske viden og praktisk færdighed. At introducere eleverne i verden af ​​drue dyrkning, vinfremstilling, vinvurdering og vinforretning. At lære de nuværende teknikker, at give information om moderne metoder, innovationer, der anvendes, samtidig med at man forvalter en vingård og vingård. At forklare vigtigheden af ​​specifikke vinavlsteknikker til at skabe vine med god smag og aroma. At give oplevelsen til studerende, der udvikler relevante færdigheder i den nuværende praksis til høst af druer og forarbejdning af druer til vin på en kommerciel vingård og / eller vingård. At blive studerende bekendt med fælles analytiske færdigheder, der anvendes i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse ... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder February 2018 Italien Florence

[+]

Deltagerne får ekspertise inden for mærke og ledelse til en bred vifte af forskellige konkurrencer.

barcelona

[-]

Mester I Moderne Konditori Og Sødt Køkken

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 5 måneder September 2018 Spanien Castellón

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date træning i det sødeste område af køkkenet. [+]

FRA WORKSHOP ELABORATIONER TIL SWEET CUISINE

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date træning i det sødeste område af køkkenet.

Præsentere en læseplan, der tager sigte på at mestre teknikkerne for haute konditori, sødt køkken og formulering. Kendskab til råvarer, fremstillingsprocesser og teknikker vil danne grundlag for at fremme kreativitet og innovation.

Et fem måneders program med 530 timers ekstern praksis i de bedste restauranter og bagerier fra vores kulinariske team.

VOR TEAM, VORES BEDSTE GARANTI

Lær førsthånd fra fantastiske fagfolk som Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis og José Montejano.... [-]


Mester I Fødevarer Og Drikke Management

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
på universitet Fuldtid 8 - 14 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovation og Uddannelse [+]

Fakta

Udover sit 60 ECTS hospitality-business-orienterede akademiske program, tilbyder den et unikt professionelt induktionsmodul, hvor eleverne tilbringer en 4 ugers periode i et praktisk program på skolens hotel.

Med vores træning involverer vi eleverne i at udøve både personlig, teknisk og professionel problemløsning. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskab, som de skal udøve som virksomhedsledere.

Med os lærer de at træffe beslutninger selvstændigt, objektivt og systematisk. Dette afspejles i de endelige sociale og økonomiske resultater af hvert år i det firma, hvor de arbejder.

Vores træningsprogram omfatter industriens gæsteforedrag fra berømte internationale hotelchefer fra fremtrædende hotelkæder, så vores studerende kan lære om de nyeste trends inden for gæstfrihed.... [-]


Gastronomi Og Kulinariske Ledelse - School Of Management I Restauration Og Turisme

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
på universitet Fuldtid March 2018 Peru Lima

UPC tilbyder karriere Gastronomi og Culinary Management, med den mission at træne integritet og innovative fagfolk til at lede bæredygtig kulinariske og gastronomiske udvikling, som at planlægge og styre økonomisk rentable gastronomiske projekter og træne de bedste kokke og iværksættere, der giver dem de værktøjer nødvendigt at repræsentere vores kulinariske identitet og skabe deres egne stilarter med solide argumenter. [+]

UPC tilbyder karriere Gastronomi og Culinary Management, med den mission at træne integritet og innovative fagfolk til at lede bæredygtig kulinariske og gastronomiske udvikling, som at planlægge og styre økonomisk rentable gastronomiske projekter og træne de bedste kokke og iværksættere, der giver dem de værktøjer nødvendigt at repræsentere vores kulinariske identitet og skabe deres egne stilarter med solide argumenter. Baseret på en differentieret mesh og personlig undervisning, og med deltagelse af lokale og internationale specialister, dette program har en tværfaglig tilgang, der dækker forskellige områder af undersøgelsen er forbundet med kunsten at madlavning. Dette indebærer forskellige områder: fra forskning, videnskab og analyse af vores kultur og historie til de anvendelser og teknikker, der sætter internationale tendenser. ... [-]


Kandidatgrad I Fødevarer Design Projekterfaring

IED – Istituto Europeo di Design Rome
på universitet Fuldtid 6 måneder January 2018 Italien Rom

Kurset har til formål at uddanne designere, der har de kritiske-design færdigheder til at være i stand til selvstændigt håndtere de faglige og ledelsesmæssige relationer, udvikle tilbøjeligheden for innovation determinant definere forskellige visioner af de systemer, hvor vi handler. At være tallet designeren i kontinuerlig udvikling, Food Designer skal tilegne sig den viden, der vil give ham mulighed for at beskæftige sig med forskellige design felter, men sammenhængende, hvor de kan anvende deres design færdigheder, med særligt fokus på at inddrage brugere i at definere stier behov og forventninger. [+]

DENNE PROGRAM 'undervises i ITALIENSK

Hvem bør deltage:

Kurset er åbent for dem, der er i besiddelse af titlen Studienævnet i Første niveau, varighed på mindst tre år på områder relateret til arkitektur, til at designe, til indretning, visuel kommunikation, Food Science eller andre relaterede discipliner behandlet i kurset. Det vil kontrollere evnen til at håndtere selvstændigt både spekulative aktiviteter, at udøvende magt.

Kurset omfatter en teoretisk og praktisk kursus, der involverer eleverne i praktisk forskning og design. Mesteren giver simuleringer og konkrete projekter i samarbejde med myndigheder og private virksomheder, hvor man kan anvende teoretiske principper, teknikker, værktøjer og metoder, der er erhvervet i løbet af kurset.... [-]


Mester I Filosofi (fødevarer Undersøgelser)

Taylor’s University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder Åben tilmelding Malaysia Subang Jaya + 1 mere

Master of Philosophy (Food Studies) har til formål at soignere kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. [+]

Dual anerkendelse og certificering af

Master of Philosophy (Food Studies) har til formål at soignere kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette, har Taylor University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, der omfatter forskning færdigheder, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse af de forskellige madkulturer, mad tendenser og butikskonceptet, socio-politiske spørgsmål på mad ernæring og den offentlige sundhed og meget mere.

program Advantage

Den eneste malaysiske universitet med en formand for Levnedsmiddelcentret: Fødevarer, Cultures og sundhed «- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han fastholder en vægt i fødevarer undersøgelser, bidrager til akademiske programmer og rådgiver studerende og videnskabelige medarbejdere. En fransk socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain har en lang og succesfuld karriere inden for fødevarer undersøgelser og gæstfrihed uddannelse i både akademiske og internationale liv. Han har udgivet adskillige bøger, bogkapitler og artikler, samt aktivt leveret keynote og konference præsentationer rundt om i verden om emner såsom mad sociologi, mad arv og turistpraksis. Det eneste Food Studies program at tilbyde Global Field Research Programme (GRP), som giver mulighed for at gennemføre feltarbejde i udlandet. Studerende har spændende mulighed for at udføre forskning arbejde for deres speciale i udlandet, hvis det er fokuseret på en fødevare-relateret emne specifikke for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Vælg mellem et internationalt netværk af partner universiteter til forskning i lande som Frankrig, Spanien, Italien, Hong Kong og Japan. Dette vil give de studerende en mere omfattende forskning erfaring som... [-]

Master I International Mad Og Drikke Management

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Italien Torino Frankrig Paris Tyskland Berlin + 4 mere

Dette program er en 1-årig 2-land, fuld tid specialiseret kandidatuddannelse designet til kandidater, der sigter efter en fremragende ledelsesmæssig karriere i Mad og drikke industrien i de bedste internationale virksomheder [+]

Studier ved Torino og Paris campusser.

Scientific Director: Prof. Francesco Rattalino

Målsætninger for programmet

Dette program er en 1-årig 2-land, fuld tid specialiseret kandidatuddannelse designet til kandidater, der sigter efter en fremragende ledelsesmæssig karriere i føde-og drikkevareindustrien i de bedste internationale selskaber (f.eks Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som ledere, direktører og iværksættere.

Karriere muligheder

Vores dedikerede Career Service vil hjælpe dig med at udvikle dine potentielle takket være coaching sessioner og netværksaktiviteter med både virksomheder og tidligere studerende. Indtastning ESCP Europa giver dig mulighed for at drage fordel af et globalt netværk.... [-]


MSC / MBA I Luksus Brand Management, Mad & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
på universitet Fuldtid 2 semestre October 2018 Frankrig Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Mad & Vin M2 er en tre periode kursus med 350 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 US kreditter. Alle klasser bliver undervist på engelsk [+]

Den MBA / MSc. in Luxury Brand Management, Mad & Vin er en tre periode kursus med 350 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 US kreditter.

Alle klasser bliver undervist på engelsk.

Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: solid virksomhed, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponering for den praktiske side, takket være bidrag af aktive fagfolk og til field-besøg.

Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus service industrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige segmenter af erhvervslivet.

KARRIERE MULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til at arbejde in Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester såsom Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi & vin, mad og drikke, Event Management, Salg eller gæst Service.... [-]


Kandidatgrad I Mad & Vin Forvaltning (Roma) - Sti I Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
på universitet Fuldtid 11 måneder October 2018 Italien Rom

The Masters i Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har til formål at uddanne nye tekniske jobprofiler og mad & vin ledere med en grundig forståelse af industrien og fødevareindustrien processer. [+]

The Masters i Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har til formål at uddanne nye tekniske jobprofiler og mad & vin ledere med en grundig forståelse af industrien og fødevareindustrien processer.

STRUKTUR

Master Food & Wine Management fuld tid, begrænset antal og mødepligt, har en varighed på 11 måneder:

5 måneder på fuld tid klasseundervisning 6 måneder praktik på faciliteterne i vin og fødevareindustrien PROGRAM

Programmet klasseværelset er inddelt i følgende hovedpunkter:

Fundamentals of management: elementer af økonomi og virksomhedsledelse grundlæggende principper for ernæring og diætetik Mad og vin og fødevaresektoren systemet Økonomi og mad virksomhedens ledelse Marketing, kommunikation og forretningsudvikling inden for mad og vin internationalisering strategier. Fokus på landene i Asien, Afrika, USA tekniske og ledelsesmæssige færdigheder mad og risikostyring højre Lanceringen af ​​en start-up i mad og vin. ... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
på universitet Fuldtid 6 måneder October 2018 Italien Italien Online

[+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Pastry Brødbagning Is making Vin Restaurant Fødevarer Food & Beverage Management HALAL Certificatioin - Madlavning for muslimer [-]

Mester I Fødevarer Design

Scuola Politecnica di Design SPD
på universitet Fuldtid 12 måneder March 2018 Italien Milan

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er reference. Kurset henvender sig til kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også til fagfolk med erfaring på markedet. Programmet er fokuseret på fødevareindustrien og dens metoder. [+]

Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference.

Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer.... [-]


Alt Inklusive Masterprogram I Italiensk Køkken

Manuelina Culinary
på universitet Fuldtid 5 uger April 2018 Italien Brescia

Vores Master Program er det mest omfattende kort kulinariske program uden for Italien. Studerende og kulinariske fagfolk får et perspektiv på italiensk regionalt køkken, der effektivt og enkelt kan anvendes på alle områder af kloden. Det tager et dybtgående kig på de rå ingredienser, der er nødvendige for at udføre komplette menuer og går langt ud over simpel opskrift gentagelse, som vi ser på de fleste skoler. [+]

Programoversigt

Vores Master Program er det mest omfattende kort kulinariske program uden for Italien. Studerende og kulinariske fagfolk får et perspektiv på italiensk regionalt køkken, der effektivt og enkelt kan anvendes på alle områder af kloden. Det tager et dybtgående kig på de rå ingredienser, der er nødvendige for at udføre komplette menuer og går langt ud over simpel opskrift gentagelse, som vi ser på de fleste skoler. Dette program kombinerer både demonstration og praktiske metoder, der viser moderne og traditionelle regionale italiensk køkken og centre om de grundlæggende principper for kontrasterende smag, farve, teknik og næringsværdi i køkkenet og vigtigere giver alle deltagere mulighed for at se og smag , og evnen til at udvikle og udvikle deres egen individuelle teknik. Dette program dækker alle aspekter af italiensk køkken, herunder pasta og risotto, wienerbrød og desserter, gelato, helbrede og konserverede produkter samt italienske hovedretter med en grundig analyse af de avancerede teknikker, kemi og videnskab bag hver komponent.... [-]