Søg efter Masters i Fødevarestudier

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Fødevarestudier

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Kandidatgrad I Hotel Management Og Catering (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
på universitet Fuldtid October 2017 Spanien Barcelona Madrid

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Master i Hospitality Management og Restaurering Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. Hvorfor studere Master: Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL Master i Hospitality Management og restaurering Virksomheder kan du: KENDE HOTEL INDUSTRI OG FORPLEJNING Opbygge en stærk base af viden om turistindustrien fra et internationalt perspektiv, og altid fra ledelsen tilgang.... [-]

Master Retning Og Innovation I Gastronomi

Institut Paul Bocuse España
på universitet Fuldtid 1 år October 2017 Spanien Barcelona

Hovedformålet med Master er at uddanne fagfolk i stand til at lede, skabe og foreslå nye muligheder i forbindelse med gastronomi i en global kontekst, men til gengæld bekymret over fundamentale aspekter af mad som bæredygtighed, kulinariske traditioner, og samlet, fødevarer identitet regionerne. [+]

I den nuværende internationale gastronomiske scene i køkkenet, køkken, lokale produkter, traditioner og knowhow i omdannelsen af ​​de retter, de indregnes som immaterielle kulturarv; Det har skabt en betydelig og stigende efterspørgsel efter kreativ, proaktiv og engageret i stand til at følge den vej til konstant forandring og innovation kulinariske fagfolk. I betragtning af dette paradigme, Institut Paul Bocuse Spanien en ny Master i ledelse og innovation i Gastronomi hånd erfaring og kendskab til et af de vigtigste og mest indflydelsesrige kokke i verden, som var grundlæggeren af ​​Nouvelle Cuisine men i en innovative og kreative som er byen Barcelona gastronomisk miljø. Master er udviklet under en international tilgang, hvor gastronomi ikke kun forstås som pladen og med det omdannelsen af ​​fødevareprodukter, men tværtimod kræver et samlet overblik over både landbrugsfødevaresektoren, og restaureringen som han er nedsænket. Hovedformålet med Master er at uddanne fagfolk i stand til at lede, skabe og foreslå nye muligheder i forbindelse med gastronomi i en global kontekst, men til gengæld bekymret over fundamentale aspekter af mad som bæredygtighed, kulinariske traditioner, og samlet, fødevarer identitet regionerne. Til dette, Master tilbyder omfattende uddannelse i bestemt retning og samtidig alsidige tjener aktuelle tendenser relateret til gastronomi, såsom langsom køkken, middelhavskost, rå veganer madlavning eller køkken. Master indeholder værktøjer fokuseret på forståelse af kombination af tradition, teknologi og innovation, alle med det formål, at vores studerende får en strategisk, global og bæredygtig vision i nogen faglige muligheder, som Master er blevet designet. MÅL Den Master i ledelse og innovation... [-]

Mester I Fødevarer Design

Scuola Politecnica di Design SPD
på universitet Fuldtid 12 måneder March 2018 Italien Milan

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er reference. Kurset henvender sig til kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også til fagfolk med erfaring på markedet. Programmet er fokuseret på fødevareindustrien og dens metoder. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference. Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer. Undervisningen af ​​master program omfatter, ud over klasser, workshops og foredrag med fagfolk i fødevaresektoren og designet: iværksættere, ledere, journalister, fødevarer kritikere, arkitekter, designere og kokke. Studerende vil også besøge virksomheder i branchen, konceptbutikker (koncept butikker), messer og kulinariske begivenheder. Ved afslutningen af ​​kurset, forudsat en 3 måneders praktikophold på virksomheder, agenturer eller institutioner i fødevaresektoren. ENTRY Master er for italienske og udenlandske kandidater inden for nøjagtig, menneskelige, videnskabelige og kunstneriske. Begrænset antal pladser. Adgang sker via en udvælgelsesproces, der vurderer kandidatens CV og portfolio samt et interview. VARIGHED Deltagelse er obligatorisk. Begyndende marts 2016 med færdiggørelse i marts næste år. De er forsynet 580 timers klasse og en praktikplads i en tre-måneders praktik:... [-]

MSC / MBA I Luksus Brand Management, Mad & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
på universitet Fuldtid 2 semestre October 2017 Frankrig Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Mad & Vin M2 er en tre periode kursus med 350 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 US kreditter. Alle klasser bliver undervist på engelsk [+]

Den MBA / MSc. in Luxury Brand Management, Mad & Vin er en tre periode kursus med 350 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 US kreditter. Alle klasser bliver undervist på engelsk. Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: solid virksomhed, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponering for den praktiske side, takket være bidrag af aktive fagfolk og til field-besøg. Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus service industrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige segmenter af erhvervslivet. KARRIERE MULIGHEDER Dette kursus kan anvendes direkte til at arbejde in Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester såsom Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi & vin, mad og drikke, Event Management, Salg eller gæst Service. Adgangskrav MSc: Interesseret kandidat med BSc. HNS. Grad (4 års universitetsstudier behørigt udfyldt eller 5 år for kinesiske studerende) med niveauet af engelsk sprogkundskaber nødvendig for at studere på engelsk. MBA: interesseret kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier behørigt udfyldt eller 4 år for kinesiske studerende) og mindst 2 års erhvervserfaring i en midterste lederstilling med det niveau af engelsk kompetence nødvendig for at studere på engelsk. IELTS: 6,5 -7.0 (Med band score mindre end 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL HIH: 80 French sprogfærdighed: nej forudsætning. Fransk-as-a-fremmedsprogede Instruktion indgår i programmet. Indsend ansøgningen og nødvendige dokumenter via e-mail: akpallattu@inseec.com. Huskeliste kandidater vil blive kontaktet 1 uge efter afsendelse af applikationer. Du kan... [-]

Master Sikkerhed Og Fødevarekvalitet

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid 1 år September 2017 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Master i Sikkerhed og fødevarekvalitet har som mål at toget akademikere i sundhedsvidenskab og naturvidenskab, kontrol og certificering af kvalitet og fødevaresikkerhed i overensstemmelse med national og overnational lovgivning, der giver dem mulighed for at designe udvikle, implementere og certificere teknikker og procedurer for bromatológico, ernæringsmæssige, toksikologiske og biologisk bekæmpelse af mad, som et slutprodukt, og forsikringen om kvalitet og hygiejne. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Den Master i Sikkerhed og fødevarekvalitet har som mål at træne akademikere i sundhedsvidenskab og naturvidenskab, kontrol og certificering af kvalitet og fødevaresikkerhed i overensstemmelse med national og overnational lovgivning, der gør det muligt for dem at designe, udvikle, implementere og certificere teknikker og procedurer til bromatológico, ernæringsmæssige, toksikologiske og biologisk af mad, som et endeligt produkt, og forsikringen om kvalitet og hygiejne kontrol. Denne grad integrerer fakultet, hvis undervisning og forskning aktivitet er relateret til forskellige områder af sikkerhed og kvalitet af fødevarer. Det har også i samarbejde med fagfolk fra sundhedssektoren administrationen af ​​De Kanariske Øer, samt repræsentanter for erhvervslivet med ansvar for inspektion og kvalitetskontrol af fødevarer. Samarbejdsaftaler med forskellige offentlige institutioner og fødevarevirksomheder tillade studerende at lære på første hånd de procedurer, regler og teknikker, der diskuteres i uddannelsesprogrammet og supplere deres uddannelse. Indkomst profil. Vil blive foretrukket til studerende kandidater i Videnskab og Sundhedsvidenskab indkomst. Kandidater i sundhedsvidenskab og naturvidenskab, såsom farmaceuter, dyrlæger, kandidater inden for videnskab og fødevareteknologi (CTA), læger, kemikere, biologer, osv Ph.d.-profil. Sikkerhed ekspert og fødevarekvalitet. MÅL Viden og forståelse, som danner grundlag eller mulighed for originalitet i udvikling og / eller anvendelse af idéer, ofte i en forskningssammenhæng. At de studerende kan anvende deres viden og deres evne til at løse problemer på nye og ukendte omgivelser indenfor bredere (eller tværfaglige) sammenhænge relateret til deres fagområde. At eleverne er i stand til at integrere viden og håndtere kompleksitet, og formulere domme på grundlag af... [-]

Mester I Filosofi (fødevarer Undersøgelser)

Taylor’s University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder Åben tilmelding Malaysia Subang Jaya + 1 mere

Master of Philosophy (Food Studies) har til formål at soignere kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. [+]

Dual anerkendelse og certificering af Master of Philosophy (Food Studies) har til formål at soignere kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette, har Taylor University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, der omfatter forskning færdigheder, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse af de forskellige madkulturer, mad tendenser og butikskonceptet, socio-politiske spørgsmål på mad ernæring og den offentlige sundhed og meget mere. program Advantage Den eneste malaysiske universitet med en formand for Levnedsmiddelcentret: Fødevarer, Cultures og sundhed «- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han fastholder en vægt i fødevarer undersøgelser, bidrager til akademiske programmer og rådgiver studerende og videnskabelige medarbejdere. En fransk socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain har en lang og succesfuld karriere inden for fødevarer undersøgelser og gæstfrihed uddannelse i både akademiske og internationale liv. Han har udgivet adskillige bøger, bogkapitler og artikler, samt aktivt leveret keynote og konference præsentationer rundt om i verden om emner såsom mad sociologi, mad arv og turistpraksis. Det eneste Food Studies program at tilbyde Global Field Research Programme (GRP), som giver mulighed for at gennemføre feltarbejde i udlandet. Studerende har spændende mulighed for at udføre forskning arbejde for deres speciale i udlandet, hvis det er fokuseret på en fødevare-relateret emne specifikke for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Vælg mellem et internationalt netværk af partner universiteter til forskning i lande som Frankrig, Spanien, Italien, Hong Kong og Japan. Dette vil give de studerende en mere omfattende forskning erfaring som de... [-]

Kandidatgrad I Mad & Vin Forvaltning (Roma) - Sti I Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
på universitet Fuldtid 11 måneder October 2017 Italien Rom

The Masters i Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har til formål at uddanne nye tekniske jobprofiler og mad & vin ledere med en grundig forståelse af industrien og fødevareindustrien processer. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . The Masters i Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har til formål at uddanne nye tekniske jobprofiler og mad & vin ledere med en grundig forståelse af industrien og fødevareindustrien processer. STRUKTUR Master Food & Wine Management fuld tid, begrænset antal og mødepligt, har en varighed på 11 måneder: 5 måneder på fuld tid klasseundervisning 6 måneder praktik på faciliteterne i vin og fødevareindustrien PROGRAM Programmet klasseværelset er inddelt i følgende hovedpunkter: Fundamentals of management: elementer af økonomi og virksomhedsledelse grundlæggende principper for ernæring og diætetik Mad og vin og fødevaresektoren systemet Økonomi og mad virksomhedens ledelse Marketing, kommunikation og forretningsudvikling inden for mad og vin internationalisering strategier. Fokus på landene i Asien, Afrika, USA tekniske og ledelsesmæssige færdigheder mad og risikostyring højre Lanceringen af ​​en start-up i mad og vin. Der vil være en række projektarbejde i samarbejde med virksomheder i sektoren, både for udvikling af nye produkter - med marketingchefer, salgschefer og produktchefer - både på de spørgsmål eksport- og internationalisering. Nogle virksomheder, han har arbejdet med Mesteren: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila og Molinari. I månederne deltagernes klasseværelset adfærd også guidede ture i mad og vin industri virksomheder og faciliteter. Nogle virksomheder besøgt i de nuværende og tidligere udgaver: Forside af chokolade Perugina, Relais Chateaux The Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olie), Urbani Tartufi, Taste Florence. FASE Master sigter mod at uddanne professionelle øremærket til at dække strategiske roller i virksomheder, der opererer med succes inden for mad og... [-]

Mastergrad I Hotel Management Og Catering - Fuld Tid

OSTELEA | Distancia
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 år October 2017 Spanien Madrid Barcelona + 1 mere

Master i Hospitality Management og restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra det nødvendige forretningsmæssigt synspunkt at være effektiv i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Den Master i Hospitality Management og restaurering, Som sigter mod at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningstagningen i denne globaliserede og dynamisk sektor, ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. Hvorfor studere Master: management færdigheder Række møder med direktørerne for hoteller og cateringvirksomheder og internationale turisme konsulenter. Ledelseserfaring: Studerende udvikler grundlæggende færdigheder til at styre projekter effektivt, "bløde færdigheder". Sag Metode: Sagen metode giver eleverne mulighed for at systematisk at forbedre deres beslutning - beslutningsproces gennem diskussionen af faktiske tilfælde af turismevirksomheder. Hertil kommer, at denne metode giver mulighed for at udvikle andre kompetencer som kreativitet, analytisk tænkning, mundtlig og skriftlig kommunikation og interpersonelle færdigheder. Nogle af de sager, arbejdede i tidligere udgaver af dette program har været El Bulli og Ryanair. Særlig vægt på revenue management, undervist gennem en business spil. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Månedlige konferencer med direktører i forskellige afdelinger eller administrerende direktører i virksomheder, der repræsenterer sektoren. Program for udvikling af ledelseskvalifikationer: Turisme Skills Development Programme (TSDP). boligområder Den studerende vil være i stand til at foretage en international Residential Turisme Saxion (Holland), eller Tværkulturelle Marketing på Kean University (NJ, USA) (ekstra omkostninger). Campus til Campus: Mulighed for en del af programmet på den anden Ostelea campus. Exchange Barcelona- Madrid (indkvartering og rejse ikke inkluderet). Bistand til handel Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom... [-]

Master I Vinavl Og Enologi

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 2 år October 2017 Georgien Tbilisi

Efter afslutningen af ​​dette program med den erhvervede viden og tildelte kvalifikationer vil personen kunne arbejde i den private sektor, statslige og ikke-statslige organisationer som vinvirksomheder, druemostvirksomheder, mousserende vin og destilleret drikkevarevirksomheder, laboratorier, prøvesprovisioner, sammenslutninger Arbejder inden for vinavl og enologi, landbrugsministeriet og dets tilknyttede agenturer. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Program Mål For at forberede ønolog i overensstemmelse med arbejdsmarkedets behov, som vil være konkurrencedygtige, praktisk orienteret og klar til at opfylde de højeste forventninger til vinindustrien. At erhverve de studerende den nødvendige teoretiske viden og praktisk færdighed. At introducere eleverne i verden af ​​drue dyrkning, vinfremstilling, vinvurdering og vinforretning. At lære de nuværende teknikker, at give information om moderne metoder, innovationer, der anvendes, samtidig med at man forvalter en vingård og vingård. At forklare vigtigheden af ​​specifikke vinavlsteknikker til at skabe vine med god smag og aroma. At give oplevelsen til studerende, der udvikler relevante færdigheder i den nuværende praksis til høst af druer og forarbejdning af druer til vin på en kommerciel vingård og / eller vingård. At blive studerende bekendt med fælles analytiske færdigheder, der anvendes i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse Programmet er udviklet efter ECTS-system, 1 kredit er lig med 27 timer, hvilket er ment som en kontakt samt uafhængige arbejdstimer. Fordelingen af ​​kreditter er repræsenteret i læseplanen. Varigheden af ​​programmet er 2 år (4 semestre) og dækker 120 point (ECTS). Kernekurser-75 pct., Der er planlagt som følger: obligatoriske kurser i specialisering 58 pct. Valgfag 5 kredit; Øvelse-12 studiepoints og forskerkomponent-45 point. Øvelser vil blive afholdt i vingård, planteskole og i vinfabrik. Den første års læringsproces (to semestre 21-21 uger) er planlagt som følger: to uger, især i uge VII og XIV, der gives midtvejsundersøgelser, dvs. varigheden af ​​læring og midtvejseksamen er 17 uger. I løbet af XVIII- og... [-]

Gourmet Kort Kurser

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Åben tilmelding Canada Ottawa

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu studerende allerede har nogle [+]

Gourmet korte kurser

 

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu-studerende allerede har en kulinarisk oplevelse, kommer et stort antal fra forskellige fagområder og faglige baggrunde . Nogle søger at starte en ny karriere, og andre søger at kombinere deres interesser eller fremme i deres nuværende erhverv. Vores studerende stræber efter vellykkede karriere på en lang række områder, herunder restaurantkøkkener, catering, restaurant og hotel management, journalistik, rådgivning, mad service, mad styling og uddannelse.

Nogle af vores kommende kurser omfatter: Molekylær Gastronomi - Avanceret Køkkenteknikker Første demonstration: Mandag den 14. august 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstration: mandag den 2. oktober 2017 | 17:00 til 19:00 Watch som vores kokke demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i køkkenet! Demonstrationen sørger for at stimulere din kreativitet i køkkenet ved hjælp af de nyeste avancerede teknikker. Tour De France - køkken Mandag den 18. september 2017 til torsdag den 21. september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrig har et ry som destination for fremragende køkken af ​​en grund! Fransk madlavning har udviklet sig over landets lange historie, hvor hver region har sine egne forskellige fødevarer og unikke ingredienser. Der er tolv store regioner i Frankrig, når det kommer til køkken og hver dag på kurset dækker du tre. Du lærer klassiske teknikker af en Le Cordon Bleu Chef, og du træder derefter ind i det praktiske køkken for at forberede udvalgte menuer, der... [-]

Master Of Science (MSc) I International Vin Ledelse

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Hongkong Kowloon

En central aktør i det pulserende international vin scene, Hongkong tilbyder en unik beliggenhed for alle der ønsker at være en del af denne dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst af vinmarkedet i det kinesiske fastland, der er behov for vin fagfolk med avanceret, specialiseret uddannelse med et globalt perspektiv fortsætter med at vokse. MSc i International Wine Management-programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel. Denne ekstraordinære program udvikler industriens ledere, undervisere og forskere og klart for dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, afmystificere dens kompleksitet og placere dem i en stærk position til at lede industrien ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om det kinesiske fastland vin forbrugerne og få indblik i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vin markeder i verden. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . En central aktør i det pulserende international vin scene, Hongkong tilbyder en unik beliggenhed for alle der ønsker at være en del af denne dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst af vinmarkedet i det kinesiske fastland, der er behov for vin fagfolk med avanceret, specialiseret uddannelse med et globalt perspektiv fortsætter med at vokse. Den MSc i International Wine Management Programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel. Denne ekstraordinære program udvikler industriens ledere, undervisere og forskere og klart for dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, afmystificere dens kompleksitet og placere dem i en stærk position til at lede industrien ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om det kinesiske fastland vin forbrugerne og få indblik i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vin markeder i verden. Udviklet i samråd med den noterede vinindustris figur Professor Jeannie Cho Lee, Professor of Practice (Vin) af SHTM og den første asiatiske Master of Wine (MW), og godkendt af anerkendte industrilederne, indeholder programmet studieture, der giver eleverne de mulighed for at besøge berømte vinregioner i verden for at forstå den bedste praksis inden for vinproduktion, handel og ledelse med henblik på at øge deres internationale eksponering og udvikle globale netværk. [-]

Master Of Professional Og Reklame Fotografering. Specialisering Produkt Og Gastronomi

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder October 2017 Spanien Barcelona

Master i Professionel og Reklame fotografering i sin specialisering i Product og Gastronomi er et banebrydende program i fusion af rigdom og gastronomiske ry i vores land og mediedækning og grafisk kommunikation af denne tendens. [+]

Den Master i Professionel fotografering og annoncering i sin specialisering i Product og gastronomi program er en pioner inden for fusion af rigdom og gastronomiske ry i vores land, og den mediedækning og grafisk kommunikation af denne tendens. Essensen af ​​dette program går ud over eget rum af skydning og behandler egne discipliner erhvervet, fra styling til art direction, således at reagere på de krav og behov på arbejdsmarkedet. Dens akse er det produkt, specialisering og gastronomi og Intersect med kunsten retning, der vedligeholder og forbedrer personlighed forfatteren. En innovativ forslag om kreativitet og ekspertise til at skabe synergi mellem ekspanderende sektorer med henblik på at udvikle projekter fra konceptualisering Fuld kommerciel eller faglig kvalitet og en stærk stempel forfatter. resumé Kvalifikation: Master Degree Credits: 40 ECTS Åbningstider: mandag og onsdag fra 18:30 til 21: 30T Mode: Barcelona Semester: OKT-JUN. bemærkninger: klasseundervisning. 100% praktisk vejledning. Små grupper. MÅL Den uddannelsesmæssige Formålet med Master er at uddanne deltagerne som en førende fagfolk med initiativ og stil, der tilbyder domænenavn viden, værktøjer, processer og metoder på teknisk, æstetisk og ledelsesmæssige, altid favorisere meste af udvidelse af deres egne tilbøjeligheder og færdigheder. Du vil være i stand til at styre hele processen med skabelse og produktion, og du kan postularte som forfatter og skaberen af ​​tendenser. Undersøgelse plan Programmet er struktureret i to blokke: den første dykke ned den nødvendige viden og reklame professionelt fotografisk praksis såvel som i kunsten retning; i den anden, mere omfattende, vi fokuserer på specialisering inden for produkt... [-]

Mester I Køkkenet, Kultur Og ønologi Af De Italienske Regioner

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
på universitet Fuldtid 6 måneder October 2017 Italien Italien Online

Master i italiensk køkken og Ønologi, varig 180 dage, er opdelt i to faser: den første består af teoretiske og praktiske lektioner på ICIF hovedkvarter, flankeret af virksomhedsbesøg; det andet program med et praktikophold (valgfri, ikke inkluderet i kursusprisen) på udvalgte restauranter fra skolen. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Ni ugers teoretiske og praktiske lektioner og mulighed for en uddannelsesperiode på de bedste italienske restauranter Den Master i italiensk køkken og Ønologi, Varig 180 dage, er det opdelt i to faser: den første består af teoretiske og praktiske lektioner på ICIF hovedkvarter, flankeret af virksomhedsbesøg; det andet program med et praktikophold (valgfri, ikke inkluderet i kursusprisen) på udvalgte restauranter fra skolen. Master lærer traditionelle egnsretter og dens moderne-skabende evolution, det tekniske grundlag, passende dekorationer, kunsten at præsentation og også de grundlæggende om fødevarer, krydderier, krydderurter, råvarer, indtil 'uddybning af vin og olie. Under opholdet på skolen alle elever, opdelt i grupper og med en rotationsordning, der beskæftiger sig med udarbejdelse af ingredienser for udførelsen af ​​de opskrifter og er involveret i praksis, både med hensyn til forkyndelse af køkkenet, for hvad hal. Minimum fremmøde 12 - maksimum 24. Levetid Kurset har en samlet varighed på 6 måneder: 9 uger teoretiske og praktiske lektioner på instituttet 15 ugers praktik (valgfrit) på udvalgte restauranter fra ICIF. Kan tilmelde sig kurset Uddannet fra de højere hotel træning Fagfolk i den italienske og udenlandske sektor mad og vin industrien med mindst tre års dokumenteret faktiske tjeneste i turist-hotel aktiviteter rundt om i verden Temaer af de madlavning klasser madlavning Generel viden og tekniske terminologi. Den traditionelle, regionale og moderne kreativ Køkkenet Regionsudvalget af Italien: krydderier, urter og krydderier, saucer, varme og kolde forretter, kød og pølser, frisk pasta, tørret og fyld, ris, gnocchi, polenta, hvid og... [-]

Kandidatgrad I Gæstfrihed Ledelse

Up Level School of Management
på universitet Fuldtid 1 - 1 måned October 2017 Italien Milan

Master i Hospitality Management Up niveau er en avanceret kursus i forvaltningen af ​​hotelbranchen med garanterede praktikpladser ved større hoteller. [+]

Master i Hospitality Management Up niveau er en avanceret kursus i forvaltningen af ​​hotelbranchen med garanterede praktikpladser ved større hoteller. Du vil blive ledere i store hotelkæder, feriesteder, konference områder og organisere begivenheder eller adgang til lederstillinger i de følgende afdelinger af hotellet faktisk: operationer Salg og Marketing Human Resources Finansiel Hvorfor vælge Master i Hospitality Management? Master i Hospitality Management er designet til at tilbyde en læseplan for excellence: en innovativ formel for en professionel værdi. Et af de vigtigste mål er at give potentielle manager gæstfrihed alle teoretiske og praktiske frem for alt, at komme med overlegen knowhow i den fascinerende verden af ​​hoteller og foretage en kunst af deres erhverv blandt de mest eftertragtede på markedet . de kurser Salg og Marketing Møder og konferencer Human Resources Finansiel GDS forreste Office Mad og drikkevarer husholdning karrieremuligheder Master i Hospitality Management åbner vigtige jobmuligheder i gæstfrihed og hotel virkelighed. Her er nogle mulige stillinger, som du vil åbne efter at have deltaget master: Ledende roller i forskellige afdelinger af et hotel gæstfrihed manager Revenue manager Direktør for forretningsudvikling husholdning manager Front Office Manager Manager Møder og konferencer Menneskelige Ressourcer til hoteller Mad og drikkevarer Manager Salgs- og marketingchef [-]

Gastronomi Og Kulinariske Ledelse - School Of Management I Restauration Og Turisme

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
på universitet Fuldtid March 2018 Peru Lima

UPC tilbyder karriere Gastronomi og Culinary Management, med den mission at træne integritet og innovative fagfolk til at lede bæredygtig kulinariske og gastronomiske udvikling, som at planlægge og styre økonomisk rentable gastronomiske projekter og træne de bedste kokke og iværksættere, der giver dem de værktøjer nødvendigt at repræsentere vores kulinariske identitet og skabe deres egne stilarter med solide argumenter. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . UPC tilbyder karriere Gastronomi og Culinary Management, med den mission at træne integritet og innovative fagfolk til at lede bæredygtig kulinariske og gastronomiske udvikling, som at planlægge og styre økonomisk rentable gastronomiske projekter og træne de bedste kokke og iværksættere, der giver dem de værktøjer nødvendigt at repræsentere vores kulinariske identitet og skabe deres egne stilarter med solide argumenter. Baseret på en differentieret mesh og personlig undervisning, og med deltagelse af lokale og internationale specialister, dette program har en tværfaglig tilgang, der dækker forskellige områder af undersøgelsen er forbundet med kunsten at madlavning. Dette indebærer forskellige områder: fra forskning, videnskab og analyse af vores kultur og historie til de anvendelser og teknikker, der sætter internationale tendenser. For UPC, er grundlæggende viden om hvert element i den proces, der integrerer aktiviteten af ​​madlavning: producenter, kokke, ledere og iværksættere. Vi er overbevist om, at kun gennemgå i detaljer alle led i denne kæde opnå et køkken med rigtige fonde. Vi inviterer dig til at gennemlæse forskellige karrierer, der tilbydes af fakultetet of Management i restauration og turisme på følgende link: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]