Søg efter Masters i Fødevarestudier

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Fødevarestudier

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Master i Food Design Project Experience

IED – Istituto Europeo di Design Rome
på universitet Fuldtid 6 måneder March 2019 Italien Rome

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får den nødvendige fleksibilitet til at håndtere forskellige områder - hvor de kan anvende deres designevne - særligt opmærksom på, at brugerne deltager i at definere behov og forventninger. Professionelle muligheder - kandidater kan starte en sti i alle felter, der er forbundet med produktion, kommunikation og madoplevelse. Takket være de erhvervede kritiske kompetencer kan de stå over for ledelsesmæssige og kulturelle aktiviteter. [+]

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

Kandidatuddannelsen i Food Design Project Experience træner designere med kritiske evner til at udvikle en konstant tilbøjelighed til innovation. Fødevaredesignere får den nødvendige fleksibilitet til at håndtere forskellige områder - hvor de kan anvende deres designevne - særligt opmærksom på, at brugerne deltager i at definere behov og forventninger.

Professionelle muligheder - kandidater kan starte en sti i alle felter, der er forbundet med produktion, kommunikation og madoplevelse. Takket være de erhvervede kritiske kompetencer kan de stå over for ledelsesmæssige og kulturelle aktiviteter.

Mål - Master er rettet til BA kandidater i arkitektur, design, visuel kommunikation, ernæringsmæssige videnskaber og beslægtede områder.... [-]


Master i Brand Design og Ledelse: Mad, Vin og Turisme

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder February 2019 Italien Florence

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud. Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, ​​giver tværgående færdigheder inden for serviceteknologi anvendt til gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana byggede deres brandingstrategier på territorialitetsværdien som en nøgle til global særpræg. Takket være denne mester har eleverne mulighed for at eksperimentere de forskellige branding- og projektledelsesmetoder, som to af de vigtigste turistmål i Europa med succes benytter. [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan man markedsfører et vineselskab og arbejder på sin identitet? Hvordan integrerer man turismen i alt det?

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, ​​giver tværgående færdigheder inden for serviceteknologi anvendt til gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze.... [-]


Officiel kandidatuddannelse i Hotel Management og Restaurering

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
på universitet Fuldtid Deltid 7 måneder April 2019 Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

Master i Hotel Management og Restaurering, der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, selvom det fra erhvervslivet er nødvendigt at være effektiv til at træffe beslutninger inden for denne sektor så globaliseret og dynamisk, og forhindrer ikke virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier .

Master i Hotel Management og Restaurering , der har til formål at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for forvaltning af gæstfrihed, selvom det fra erhvervslivet er nødvendigt at være effektiv til at træffe beslutninger inden for denne sektor så globaliseret og dynamisk, og forhindrer ikke virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master

management færdigheder

Cykel af møder med hotelchefer og cateringfirmaer samt internationale turistkonsulenter.Ledelseserfaring: Den studerende skal udvikle de grundlæggende færdigheder til at styre projekter effektivt, "Soft Skills".Case metode: Case-metoden gør det muligt for den studerende systematisk at forbedre deres beslutningsproces gennem diskussionen af ​​reelle turisme forretningssager. Desuden giver denne metode mulighed for at udvikle andre færdigheder som kreativitet, analytisk tænkning, mundtlig og skriftlig kommunikationsfærdigheder og interpersonelle færdigheder. Nogle af sagerne i tidligere opkald af dette program har været El Bulli og Ryanair.Særlig vægt på indtægtsstyring, som leveres via et forretningsspil. Dette særlige område af hotel marketing er bredt udviklet i denne specialitet gennem en vision anvendt gennem et business spil.månedlige konferencer med direktører i forskellige afdelinger eller administrerende direktører i virksomheder, der repræsenterer sektoren.Program til udvikling af ledelseskompetencer : Turisme Færdighedsudviklingsprogram (TSDP).... [-]

Master of Philosophy (Food Studies)

Taylor’s University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder July 2019 Malaysia Subang Jaya + 1 mere

Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forskningskompetencer, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse for de forskellige fødekulturer, madtendenser og forretningsmæssige udsigter, socio-politiske spørgsmål om mad ernæring og folkesundhed og mange flere. [+]

Dobbelt anerkendelse og certificering af

I løbet af de sidste 20 år har fødevarestatus ændret sig dramatisk. Krympende fødevarekriser, det voksende fedmeproblem og mere har gentagne gange sat mad i rampelyset. På den økonomiske front har forøgelsen af ​​befolkningen kombineret med hurtig økonomisk vækst i det seneste årti øget fødevareforbruget en eksplosiv sats. Ifølge Cushman Master of Philosophy (Food Studies) sigter mod at gifte kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, som omfatter komponenter som forskningskompetencer, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse for de forskellige fødekulturer, madtendenser og forretningsmæssige udsigter, socio-politiske spørgsmål om mad ernæring og folkesundhed og mange flere.Taylors Food Studies AdvantageDet eneste malaysiske universitet med en 'Stol for fødevarestudier: Fødevarer, kulturer og sundhed' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han lægger vægt på madstudier, bidrager til akademiske programmer og giver råd til studerende og fakultetets medlemmer. En fransk socioantropolog, prof. Dr. Poulain har en lang og vellykket karriere inden for madstudier og gæstfrihedsuddannelse i både akademisk og internationalt liv. Han har udgivet talrige bøger, bogkapitler og artikler samt aktivt leveret keynote- og konferencepræsentationer rundt om i verden om emner som fødevaresociologi, fødevarearv og turisme.Det eneste Food Studies-program, der tilbyder Global Field Research Program (GRP), som giver mulighed for at udføre feltarbejde i udlandet. Studerende har den spændende mulighed for at udføre forskningsarbejde til deres speciale i udlandet, hvis det er fokuseret på et fødevarerelateret emne specifikt for... [-]

Executive Master i Hotel Management

Ostelea Morocco
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Marokko Rabat

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henblik på at give et svar på de problemer, der er knyttet til udvikling og vækst i sektoren på den ene side, og behovene på arbejdsmarkedet, på den anden. [+]

præsentation

I en globaliseret sammenhæng og udvikling, Executive Master i Hospitality Management

Denne uddannelse fokuserer på styring og håndtering af strukturelle karakteristika for produktionsprocesserne enheder af et selskab, hvad enten det er en national eller international perspektiv.

Nøgleordene: effektiv beslutningstagning og aktiv anvendelse af ny teknologi.

Executive Masters Program i Hospitality Management

målsætninger

Den Executive Master i Hospitality Management

Ved slutningen af ​​din rejse, vil du ledere med de færdigheder, evner og værdier på følgende måde:

Kendskab til restaurationsbranchen og forplejning: gennem et internationalt perspektiv og tilgang til "business" business-tilstand, får du et solidt vidensgrundlag for hotelbranchen og restaurationsbranchen, og med hensyn til politikker, procedurer, praksis og erfaringer inden for turisme, gæstfrihed og fritid.... [-]


Master of Science i International Wine Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Hongkong Kowloon

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst på vinmarkedet i Det kinesiske fastland, vokser behovet for vinprofessionelle med avanceret, specialuddannelse og uddannelse med et globalt perspektiv. MSc i International Wine Management-programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel. Dette ekstraordinære program udvikler branchens ledere, pædagoger og forskere og giver dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, demystificerer sine kompleksiteter og placerer dem i en stærk position for at lede branchen ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om fastlands kinesiske vinforbrugere og få indsigt i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vinmarkeder i verden. [+]

En vigtig aktør i den pulserende internationale vinscene, Hong Kong tilbyder en unik beliggenhed for alle, der ønsker at være en del af dette dynamiske vækstområde. Kombineret med den enorme vækst på vinmarkedet i Det kinesiske fastland, vokser behovet for vinprofessionelle med avanceret, specialuddannelse og uddannelse med et globalt perspektiv. MSc i International Wine Management- programmet er designet til at imødekomme denne efterspørgsel.

Dette ekstraordinære program udvikler branchens ledere, pædagoger og forskere og giver dem en dyb forståelse af de seneste tendenser i vinbranchen, demystificerer sine kompleksiteter og placerer dem i en stærk position for at lede branchen ind i fremtiden. Studerende har også mulighed for at lære mere om fastlands kinesiske vinforbrugere og få indsigt i nogle af de hurtigst voksende og potentielt lukrative vinmarkeder i verden.... [-]


Kandidatgrad i hotel og restaurant management (Madrid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
på universitet Fuldtid October 2019 Spanien Madrid

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master i Hospitality Management og Restaurering

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier.

Hvorfor studere Master:

Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL ... [-]

Mester i fødevarer design

Scuola Politecnica di Design SPD
på universitet Fuldtid 12 måneder March 2019 Italien Milan

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er reference. Kurset henvender sig til kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også til fagfolk med erfaring på markedet. Programmet er fokuseret på fødevareindustrien og dens metoder. [+]

Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference.

Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer.... [-]


MSc. / MBA I Luksus Brand Management, Food

INSEEC Chambéry campus
på universitet Fuldtid 2 semestre October 2019 Frankrig Chambéry

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. I Luksus Brand Management, Food

Alle klasser er undervist på engelsk.

Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: Solid business, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponeringen for den praktiske side takket være aktive fagfolk og til feltbesøg.

Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige industrisegmenter.

KARRIEREMULIGHEDER

Dette kursus kan anvendes direkte til arbejde i Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester som Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi... [-]


Online Master i Fødevarer

Rome Business School
Online Deltid 1 år March 2019 Italien Rome Italy Online + 1 mere

Rome Business School 's Online Master i Fødevarer [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober

Uddannelse af praktikophold, karriere, international netværk og mange andre fordele ved din faglige og personlige udvikling. Undervisningsformler til hver efterspørgsel.

Rome Business School 's Online Master i Fødevarer

Den italienske fødevare- og drikkevareindustri vokser på både hjemmemarkedet og det internationale marked. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsniveau, der anerkendes og værdsættes over hele verden både hvad angår råvarer og geografisk herkomst.

Den rolle, som italiensk fremstillede produkter spiller, er også i stigende grad dominerende inden for hospitalsbranchen, hvilket er et vigtigt aspekt af den nye italienske identitet. Et stærkt bidrag til denne "bevægelse" var blevet givet af hotelkæderne, som med deres følsomhed og markedskendskab er begyndt at tilbyde italienske produkter og kokke i deres internationale restauranter, både husnavne og kommende dem - der injicerer deres personlige engagement, kultur og eksperimenter i deres tilbud. Dette har gjort det muligt for hotelrestauranter - som i lang tid blev anset for at levere et andet niveau af mad og drikkevareudbud - igen at tage centrum.... [-]


Master i International Food

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 15 måneder September 2019 Italien Turin Frankrig Paris + 2 mere

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F [+]

Programmets mål

Programmet er åbent for alle lidenskabelige om F

Når du har afsluttet programmet, vil flere scenarier være åbne i et multinationalt selskab eller i en mindre mellemstore virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller rundt om i verden.

Innovative og operationelle

Denne kandidatuddannelse giver dig alle elementer i et højtuddannet masterprogram med en nyskabende tilgang, der tilbyder den førstehånds erfaring med mere end 20 dages firmabesøg, møder med topchefer fra Food

Talsmænd fra kendte internationale fødevare- og drikkevarevirksomheder vil give tips og tricks om, hvordan man med succes kan udvikle nye produkter og ideer, og hvordan man kan forbedre dit personlige netværk.... [-]


Mester i fødevarer og drikke management

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
på universitet Fuldtid 8 - 14 måneder September 2019 Spanien Barcelona

Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovation og Uddannelse [+]

Fakta

Udover sit 60 ECTS hospitality-business-orienterede akademiske program, tilbyder den et unikt professionelt induktionsmodul, hvor eleverne tilbringer en 4 ugers periode i et praktisk program på skolens hotel.

Med vores træning involverer vi eleverne i at udøve både personlig, teknisk og professionel problemløsning. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskab, som de skal udøve som virksomhedsledere.

Med os lærer de at træffe beslutninger selvstændigt, objektivt og systematisk. Dette afspejles i de endelige sociale og økonomiske resultater af hvert år i det firma, hvor de arbejder.

Vores træningsprogram omfatter industriens gæsteforedrag fra berømte internationale hotelchefer fra fremtrædende hotelkæder, så vores studerende kan lære om de nyeste trends inden for gæstfrihed.... [-]


Master i økonomi og ledelse: Food System Management

University of Bologna
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Italien Forli

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. [+]

Food System Management (FoodSys) er en 2-årig 2. cyklus grad program helt undervist på engelsk særligt designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. Programmet bygger på forholdet mellem forskellige videnområder og virkelige ledelsesituationer for at udvikle proaktive beslutningstagere og ledere med avancerede kvantitative og analytiske færdigheder, der er afgørende for succes inden for organisationer inden for agro-fødevaresystemerne. Specifikke kompetencer omfatter kendskab til agro-mad, miljøøkonomi, forretningslogistik og fødevareforsyningskædeforvaltning, fødevarekvalitetsstyring, international fødevaremarkedsføring, fødevare- og landbrugsøkonomi og -politik, internationale relationer og projektledelse.... [-]


Kandidatgrad i hoteldrift og catering virksomhed - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Fuldtid Deltid 1 år November 2019 Spanien Spain Online + 1 mere

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før. [+]

oversigt Modalitet: Online Start: November Varighed: 1 akademisk år ECTS-point: 60 Instruktør: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før.

"I de seneste år har turismen vist sig at være en overraskende stærk og sej og med en stor evne til at bidrage til den økonomiske genopretning økonomiske aktivitet, da det genererer tusindvis af millioner af dollars i eksporten og skabe millioner af arbejdspladser. Dette er sket i destinationer rundt om i verden, men især i Europa, da regionen bestræber sig på at konsolidere sin exit fra en af ​​de værste økonomiske perioder i sin historie, "siger Taleb Rifai, generalsekretær for WTO, på Spanien åbning af Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]


Kandidatuddannelsen i øgetologi og vinavl

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Portugal Vila Real

Hovedmålsætningerne for kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl er: Avanceret træning, supplerende og nyskabelse af første cyklus; Udvikling af videnskabelige, teknologiske og faglige færdigheder af ekspertise; Forbedring af interventionskapaciteten inden for vinsektoren Evne til at planlægge, innovere og evaluere nye teknikker og processer eller forbedre procedurer i brug Mekanismer til kritisk analyse baseret på den vinkulturelle kontekst; Fremskridt i dannelsen og opdatering af viden og færdigheder. [+]

Hovedmålene for kandidatuddannelsen i ønologi og vinavl er:

Avanceret træning, komplettering og innovation af første cyklusUdvikling af videnskabelige, teknologiske og faglige færdigheder af ekspertise;Forbedring af interventionskapaciteten inden for vinsektorenEvne til at planlægge, innovere og evaluere nye teknikker og processer eller forbedre procedurer i brugMekanismer til kritisk analyse baseret på den vinkulturelle kontekst;Fremskridt i dannelsen og opdatering af viden og færdigheder.

køreplan

Størstedelen af ​​kontakttimerne er koncentreret på fredag ​​og lørdag (undtagen curricular valg og disses enheder). Regulering af Master Course (2. cyklus) i Øenologi og Vingård offentliggjort i form af meddelelse nr. 14407/2015, i Diário da República, 2. serie, den 9. december 2015.... [-]