Søg efter Masters i Fødevarestudier

Find mastergrad i Fødevarestudier her!

Fødevarestudier

Når du har gennemført din bachelorgrad, kan du enten begynde din karriere eller vælge at fortsætte dine studier ved at tjene en kandidatgrad. Sidstnævnte mulighed kan du forberede en mere avanceret karriere og hoppe længere frem, end hvis du begyndte at arbejde med det samme.

Hvad er en Master i Mad og drikkevarer Studies? Dette felt fokuserer på forberedelse og servicering af fødevarer. Studerende tage kurser, der forbereder dem til at forstå driften i en restaurant eller catering virksomhed og indtaste en lederposition i en sådan virksomhed. Kurser kan også fokusere på den politiske side af mad og drikke undersøgelser, hvis den studerende er mere interesseret i at blive en fødevare og sikkerhed arbejdstager eller inspektør. Den mad og drikke studier program typisk ikke omfatter kulinariske kunst.

Optjening en Master i Mad og drikkevarer Studies gavner de studerende ved at hjælpe dem med at udvikle de ledelsesmæssige og kommunikative færdigheder, der er nødvendige for dem til at trives.Holding en videregående uddannelse kan også tillade kandidater til at tjene en højere løn, når de træder deres karriere.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne ved at tjene en Master i Mad og drikkevarer Studies. Du skal forske i særprogrammet og skole før indskrive at forstå, hvad undervisningen vil være, og hvilke andre gebyrer, du vil være ansvarlig for.

Karriere rådighed for mad og drikke undersøgelser kandidater er talrige. Væsentlige, er de i stand til at indtaste en administrativ stilling i food service eller mad gæstfrihed felter. Disse omfatter operatører, restaurant eller catering ledere, opgørelse specialister, og assisterende ledere. Det er også muligt at arbejde i sanitet og sikkerhed ved at blive sanitet specialist eller sundhed inspektør.

Tag det næste skridt mod din karriere ved at tilmelde dig i en fødevare og undersøgelser drikke program.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Kandidatgrad I Hotel Og Restaurant Management (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
på universitet Fuldtid October 2018 Spanien Madrid

Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Master i Hospitality Management og Restaurering Master i Hospitality Management og Restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, og ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. Hvorfor studere Master: Revenue Management, som er undervist gennem en Business Game. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Denne Master kan tages i Madrid eller Barcelona integrerede praksis: Den teoretiske del af de anvendte fag udviklet i klasseværelset, men implementeringen er et samarbejde forretningspraksis. Professionelle praksis. Mesteren giver mulighed for praktikophold i områder med forvaltningen af ​​hotelkæder og cateringvirksomheder. Det omfatter en række møder med ledere af hoteller, catering virksomhed og internationale turisme konsulenter. Ostelea er medlem af den spanske sammenslutning og direktion Executives Hotel (AEDH). Case metode: Sagen metode giver den bedste elev systematisk sin beslutningsproces gennem diskussionen af ​​faktiske tilfælde af turistvirksomheder. Nogle af de sager, der arbejder, er: El Bulli og Ryanair. Deltagelse i messer: Studerende deltage messer såsom Alimentaria (Barcelona), der anses for en af ​​de messer af verdens vigtigste fødevaresektor; eller IBTM (Barcelona), en af ​​lederne i erhvervslivet turisme. MÅL Master i Hospitality Management og restaurering Virksomheder kan du: KENDE HOTEL INDUSTRI OG FORPLEJNING Opbygge en stærk base af viden om turistindustrien fra et internationalt perspektiv, og altid fra ledelsen tilgang.... [-]

Mester I Mad Og Drikke Ledelse

Rome Business School
på universitet Fuldtid 1 år March 2018 Italien Rom

Rom Business School's Master i Food and Beverage Management tilbyder generel lederuddannelse kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer til at producere specialiserede fagfolk, der er i stand til at håndtere udfordringer i fødevare- og drikkevareindustrien i en international og multikulturel sammenhæng. [+]

TIDLIG BIRD: 10% Rabat, hvis du indtaster før december den 11.!

Uddannelse af topkvalitet, betalte praktikophold, karriere service, internationale netværk og mange andre fordele for din faglige og personlige udvikling. Undervisningsformler til hver efterspørgsel. Startdato: hvert år i marts og oktober

Rom Business School's Master Course i Food and Beverage Management tilbyder generel lederuddannelse kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer til at producere specialiserede fagfolk, der er i stand til at håndtere udfordringer i fødevare- og drikkevareindustrien i en international og multikulturel sammenhæng.

Den italienske fødevare- og drikkevareindustri vokser på både hjemmemarkedet og det internationale marked. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsniveau, der anerkendes og værdsættes over hele verden både hvad angår råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
på universitet Fuldtid 6 måneder October 2018 Italien Italien Online

[+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Pastry Brødbagning Is making Vin Restaurant Fødevarer Food & Beverage Management HALAL Certificatioin - Madlavning for muslimer [-]

Gastronomi Og Kulinariske Ledelse - School Of Management I Restauration Og Turisme

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
på universitet Fuldtid March 2018 Peru Lima

UPC tilbyder karriere Gastronomi og Culinary Management, med den mission at træne integritet og innovative fagfolk til at lede bæredygtig kulinariske og gastronomiske udvikling, som at planlægge og styre økonomisk rentable gastronomiske projekter og træne de bedste kokke og iværksættere, der giver dem de værktøjer nødvendigt at repræsentere vores kulinariske identitet og skabe deres egne stilarter med solide argumenter. [+]

UPC tilbyder karriere Gastronomi og Culinary Management, med den mission at træne integritet og innovative fagfolk til at lede bæredygtig kulinariske og gastronomiske udvikling, som at planlægge og styre økonomisk rentable gastronomiske projekter og træne de bedste kokke og iværksættere, der giver dem de værktøjer nødvendigt at repræsentere vores kulinariske identitet og skabe deres egne stilarter med solide argumenter. Baseret på en differentieret mesh og personlig undervisning, og med deltagelse af lokale og internationale specialister, dette program har en tværfaglig tilgang, der dækker forskellige områder af undersøgelsen er forbundet med kunsten at madlavning. Dette indebærer forskellige områder: fra forskning, videnskab og analyse af vores kultur og historie til de anvendelser og teknikker, der sætter internationale tendenser. For UPC, er grundlæggende viden om hvert element i den proces, der integrerer aktiviteten af ​​madlavning: producenter, kokke, ledere og iværksættere. Vi er overbevist om, at kun gennemgå i detaljer alle led i denne kæde opnå et køkken med rigtige fonde. Vi inviterer dig til at gennemlæse forskellige karrierer, der tilbydes af fakultetet of Management i restauration og turisme på følgende link: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Kandidatgrad I Fødevarer Design Projekterfaring

IED – Istituto Europeo di Design Rome
på universitet Fuldtid 6 måneder January 2018 Italien Rom

Kurset har til formål at uddanne designere, der har de kritiske-design færdigheder til at være i stand til selvstændigt håndtere de faglige og ledelsesmæssige relationer, udvikle tilbøjeligheden for innovation determinant definere forskellige visioner af de systemer, hvor vi handler. At være tallet designeren i kontinuerlig udvikling, Food Designer skal tilegne sig den viden, der vil give ham mulighed for at beskæftige sig med forskellige design felter, men sammenhængende, hvor de kan anvende deres design færdigheder, med særligt fokus på at inddrage brugere i at definere stier behov og forventninger. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . DENNE PROGRAM 'undervises i ITALIENSK Hvem bør deltage: Kurset er åbent for dem, der er i besiddelse af titlen Studienævnet i Første niveau, varighed på mindst tre år på områder relateret til arkitektur, til at designe, til indretning, visuel kommunikation, Food Science eller andre relaterede discipliner behandlet i kurset. Det vil kontrollere evnen til at håndtere selvstændigt både spekulative aktiviteter, at udøvende magt. Kurset omfatter en teoretisk og praktisk kursus, der involverer eleverne i praktisk forskning og design. Mesteren giver simuleringer og konkrete projekter i samarbejde med myndigheder og private virksomheder, hvor man kan anvende teoretiske principper, teknikker, værktøjer og metoder, der er erhvervet i løbet af kurset. Kandidatuddannelsen er opbygget til at opfylde behovene på arbejdsmarkedet, forbereder fagfolk i stand til at designe og implementere innovation, for at opfylde de teknologiske og strategiske udfordringer i de kommende år i et hurtigt skiftende branche. Maden er ikke kun en primær behov, men en oplevelse af sanserne. Erfaringer, der skal ses i alle dets aspekter, fra brug af råvarer til definitionen af ​​forbrugsmønstre. Den uophørlige udvikling af konkurrenceevne og strategiske behov for virksomheder kræver evnen til at kommunikere designeren, som er relevant, med eksperter fra markedsføring og det tekniske område med ingeniørerne, med virksomhedens image konsulenter og med den " grafisk kreativ apparat med planlæggere af kommunikation og de involverede i skabelsen af ​​steder. Master indeholder derfor også for erhvervelse af bløde færdigheder, relateret til analyse og fortolkning af de behov og forbrugernes adfærd,... [-]

Mester I Gastronomi Og Kulinariske Ledelse

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 5 måneder September 2018 Spanien Castellón

Denne Master tilbyder en total fordybelse i retter fra dag for at gøre et kvalitativt spring i din karriere. Jeg er i stand til at skabe et kreativt og rentabelt proposition, ikke kun i madlavning, men også i konfekture og bageri. [+]

Total Immersion I CUISINE Denne Master tilbyder en total fordybelse i retter fra dag for at gøre et kvalitativt spring i din karriere. Jeg er i stand til at skabe et kreativt og rentabelt proposition, ikke kun i madlavning, men også i konfekture og bageri. Programmet er 5 måneder og afsluttes med 530 timers praktik, blandt andre, i de bedste restauranter i vores Kulinarisk Team. PUPIL, STAR Vi har de bedste produkteksperter, teknisk, avanceret innovation og tendenser i køkkenet. Du kan lære sammen mange af de internationale referencepunkter kokke er en del af vores Culinary Team. højt specialiserede fagfolk, der gør vores lærerstab en af ​​vores kendetegn. VORES TEAM ... vores bedste garanti Lær af de bedste produkt- eksperter og fagfolk inden for områder som kontrasterende kulinarisk ledelse eller F & U + i anvendt på gastronomi. Viden og erfaring på din tjeneste. Beskæftigelsesegnethed og iværksætterkultur Vores banebrydende metode og direkte kontakt med de bedste fagfolk forberede dig til at tage udfordringen op til at reagere på behovene i sektoren. højt specialiserede fagfolk, der gør vores lærerstab en af ​​vores kendetegn. Hvorfor studere denne grad? 1. Du vil forstå det grundlæggende i klassisk køkken og studere grundigt produktet og dets funktioner til at drage fuld fordel. 2. Du vil mestre de mest innovative teknikker og udvikle din kreative potentiale; du vil være i stand til at konfigurere en unik og originalt køkken. 3. Du vil opdage kulinariske teknikker fra hele verden og lære at vellykket integration udvide rækken af ​​dine... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
på universitet Fuldtid 11 måneder February 2018 Italien Florence

[+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Deltagerne får ekspertise inden for mærke og ledelse til en bred vifte af forskellige konkurrencer. barcelona [-]

Mester I Fødevarer Og Drikke Management

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
på universitet Fuldtid 8 - 14 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovation og Uddannelse [+]

Master i Food & Beverage Management Master i Food & Beverage Management af EUHT StPOL og Specialiseret Diplom i Food & Beverage Management efter aftale med University of Gerona Foundation: Innovation og Uddannelse

 

Kvalifikation Master Diplom i Food & Beverage Management fra EUHT StPOL og Food & Beverage Management Specialisering Diplom i aftale med University of Girona: Innovation og Erhvervsuddannelsesinstitut.

 

Varighed Otte måneder i hotel-skole og 3-6 måneder laver øvelser i sektoren (60 ECTS).

 

Undervisning sprog Klasserne er generelt givet på spansk. I alt 60 læsning timer er givet på engelsk af gæstelærere fra prestigefyldte universiteter i Europa og USA. ... [-]


Mester I Fødevarer Design

Scuola Politecnica di Design SPD
på universitet Fuldtid 12 måneder March 2018 Italien Milan

Master i Food Design udvikler de nødvendige færdigheder, så den erhvervsdrivende kan komme ind i designbranchen mad, et marked, der hele tiden vokser, og hvor Italien er reference. Kurset henvender sig til kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også til fagfolk med erfaring på markedet. Programmet er fokuseret på fødevareindustrien og dens metoder. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Master i Food Design giver den professionelle mulighed for at udvikle de nødvendige færdigheder til at komme ind og tilbyde et innovativt bidrag i fødevaresektoren, der konstant vokser, og hvor Italien er det land reference. Kurset er designet til ikke blot at kandidater i design, markedsføring og kommunikation, men også for fagfolk, der allerede arbejder i administration og ledelse markedet. Programmet retter sit fokus] i fødevaresektoren og dens metoder. Fagforeningen mellem mad og design, bliver født en ny professionel - maden designer - som er i stand til at arbejde med: - processer, metoder og miljøer, hvor fødevarer produceres, distribueres og forbruges; - Mad fra det æstetisk synspunkt, kommunikative og repræsentative; - Udstyr og redskaber anvendes til fremstilling og forbrug af fødevarer; - Kommunikation aktiviteter til fremme af fødevarer. Undervisningen af ​​master program omfatter, ud over klasser, workshops og foredrag med fagfolk i fødevaresektoren og designet: iværksættere, ledere, journalister, fødevarer kritikere, arkitekter, designere og kokke. Studerende vil også besøge virksomheder i branchen, konceptbutikker (koncept butikker), messer og kulinariske begivenheder. Ved afslutningen af ​​kurset, forudsat en 3 måneders praktikophold på virksomheder, agenturer eller institutioner i fødevaresektoren. ENTRY Master er for italienske og udenlandske kandidater inden for nøjagtig, menneskelige, videnskabelige og kunstneriske. Begrænset antal pladser. Adgang sker via en udvælgelsesproces, der vurderer kandidatens CV og portfolio samt et interview. VARIGHED Deltagelse er obligatorisk. Begyndende marts 2016 med færdiggørelse i marts næste år. De er forsynet 580 timers klasse og en praktikplads i en tre-måneders praktik:... [-]

Mester I Filosofi (fødevarer Undersøgelser)

Taylor’s University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 30 måneder Åben tilmelding Malaysia Subang Jaya + 1 mere

Master of Philosophy (Food Studies) har til formål at soignere kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. [+]

Dual anerkendelse og certificering af Master of Philosophy (Food Studies) har til formål at soignere kandidater til højt kvalificerede fagfolk, der er eksperter inden for Food Studies. For at opnå dette, har Taylor University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) designet en omfattende læseplan, der omfatter forskning færdigheder, antropologi og sociologi af fødevarer, forståelse af de forskellige madkulturer, mad tendenser og butikskonceptet, socio-politiske spørgsmål på mad ernæring og den offentlige sundhed og meget mere. program Advantage Den eneste malaysiske universitet med en formand for Levnedsmiddelcentret: Fødevarer, Cultures og sundhed «- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Han fastholder en vægt i fødevarer undersøgelser, bidrager til akademiske programmer og rådgiver studerende og videnskabelige medarbejdere. En fransk socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain har en lang og succesfuld karriere inden for fødevarer undersøgelser og gæstfrihed uddannelse i både akademiske og internationale liv. Han har udgivet adskillige bøger, bogkapitler og artikler, samt aktivt leveret keynote og konference præsentationer rundt om i verden om emner såsom mad sociologi, mad arv og turistpraksis. Det eneste Food Studies program at tilbyde Global Field Research Programme (GRP), som giver mulighed for at gennemføre feltarbejde i udlandet. Studerende har spændende mulighed for at udføre forskning arbejde for deres speciale i udlandet, hvis det er fokuseret på en fødevare-relateret emne specifikke for et bestemt land i 3 - 6 måneder. Vælg mellem et internationalt netværk af partner universiteter til forskning i lande som Frankrig, Spanien, Italien, Hong Kong og Japan. Dette vil give de studerende en mere omfattende forskning erfaring som de... [-]

Master I International Mad Og Drikke Management

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Italien Torino Frankrig Paris Tyskland Berlin + 4 mere

Dette program er en 1-årig 2-land, fuld tid specialiseret kandidatuddannelse designet til kandidater, der sigter efter en fremragende ledelsesmæssig karriere i Mad og drikke industrien i de bedste internationale virksomheder [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Studier ved Torino og Paris campusser. Scientific Director: Prof. Francesco Rattalino Målsætninger for programmet Dette program er en 1-årig 2-land, fuld tid specialiseret kandidatuddannelse designet til kandidater, der sigter efter en fremragende ledelsesmæssig karriere i føde-og drikkevareindustrien i de bedste internationale selskaber (f.eks Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) som ledere, direktører og iværksættere. Karriere muligheder Vores dedikerede Career Service vil hjælpe dig med at udvikle dine potentielle takket være coaching sessioner og netværksaktiviteter med både virksomheder og tidligere studerende. Indtastning ESCP Europa giver dig mulighed for at drage fordel af et globalt netværk. Nogle eksempler på, hvad din fremtidige professionelle rolle kunne være: Entrepreneurial karriere i familievirksomheder eller Start-Ups Product Manager, Brand Manager, Export / Import manager, Supply Chain Manager, Communications Manager, Marketing Manager, Product og forretningsudvikler, Area Manager i Mad og drikkevarer Virksomheder som Ferrero, Lavazza, Barilla ... Curriculum Dette program tilbyder en perfekt kombination af teknisk viden og praktiske aktiviteter: mere end 20 dage efter virksomhedsbesøg, et selskab konsulentbistand projektet, prøvesmagning, gruppe fungerer og netværksmuligheder med F & B ledere, Alumni arbejder i sektoren og eksperter. Nogle af de mest relevante kurser er angivet nedenfor, ESCP Europa bruger en case-studie methology: General Management i Mad og drikkevarer (F & B) industri Financial Accounting i F & B Cost & Performance Management i F &... [-]

Master I Vinavl Og Enologi

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Georgien Tbilisi

Efter afslutningen af ​​dette program med den erhvervede viden og tildelte kvalifikationer vil personen kunne arbejde i den private sektor, statslige og ikke-statslige organisationer som vinvirksomheder, druemostvirksomheder, mousserende vin og destilleret drikkevarevirksomheder, laboratorier, prøvesprovisioner, sammenslutninger Arbejder inden for vinavl og enologi, landbrugsministeriet og dets tilknyttede agenturer. [+]

Program Mål For at forberede ønolog i overensstemmelse med arbejdsmarkedets behov, som vil være konkurrencedygtige, praktisk orienteret og klar til at opfylde de højeste forventninger til vinindustrien. At erhverve de studerende den nødvendige teoretiske viden og praktisk færdighed. At introducere eleverne i verden af ​​drue dyrkning, vinfremstilling, vinvurdering og vinforretning. At lære de nuværende teknikker, at give information om moderne metoder, innovationer, der anvendes, samtidig med at man forvalter en vingård og vingård. At forklare vigtigheden af ​​specifikke vinavlsteknikker til at skabe vine med god smag og aroma. At give oplevelsen til studerende, der udvikler relevante færdigheder i den nuværende praksis til høst af druer og forarbejdning af druer til vin på en kommerciel vingård og / eller vingård. At blive studerende bekendt med fælles analytiske færdigheder, der anvendes i et vinlaboratorium. Program Beskrivelse Programmet er udviklet efter ECTS-system, 1 kredit er lig med 27 timer, hvilket er ment som en kontakt samt uafhængige arbejdstimer. Fordelingen af ​​kreditter er repræsenteret i læseplanen. Varigheden af ​​programmet er 2 år (4 semestre) og dækker 120 point (ECTS). Kernekurser-75 pct., Der er planlagt som følger: obligatoriske kurser i specialisering 58 pct. Valgfag 5 kredit; Øvelse-12 studiepoints og forskerkomponent-45 point. Øvelser vil blive afholdt i vingård, planteskole og i vinfabrik. Den første års læringsproces (to semestre 21-21 uger) er planlagt som følger: to uger, især i uge VII og XIV, der gives midtvejsundersøgelser, dvs. varigheden af ​​læring og midtvejseksamen er 17 uger. I løbet af XVIII- og XXI-ugen fremlagde undersøgelser (hoved- og supplerende undersøgelser).... [-]

MSC / MBA I Luksus Brand Management, Mad & Vin M2 Oktober

INSEEC Chambéry campus
på universitet Fuldtid 2 semestre October 2018 Frankrig Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Mad & Vin M2 er en tre periode kursus med 350 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 US kreditter. Alle klasser bliver undervist på engelsk [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Den MBA / MSc. in Luxury Brand Management, Mad & Vin er en tre periode kursus med 350 timers ansigt til ansigt uddannelse, som er værd at 60 ECTS eller 26 US kreditter. Alle klasser bliver undervist på engelsk. Programmet tilbyder en tværfaglig tilgang: solid virksomhed, strategisk, marketing og kommunikation viden kombineret med eksponering for den praktiske side, takket være bidrag af aktive fagfolk og til field-besøg. Det giver den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus service industrien gennem en blanding af akademiske søjler og praktiske kurser på forskellige segmenter af erhvervslivet. KARRIERE MULIGHEDER Dette kursus kan anvendes direkte til at arbejde in Luxury Hospitality i en række forskellige tjenester såsom Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinarisk turisme, Management gastronomi & vin, mad og drikke, Event Management, Salg eller gæst Service. Adgangskrav MSc: Interesseret kandidat med BSc. HNS. Grad (4 års universitetsstudier behørigt udfyldt eller 5 år for kinesiske studerende) med niveauet af engelsk sprogkundskaber nødvendig for at studere på engelsk. MBA: interesseret kandidat med BSc. Grad (3 års universitetsstudier behørigt udfyldt eller 4 år for kinesiske studerende) og mindst 2 års erhvervserfaring i en midterste lederstilling med det niveau af engelsk kompetence nødvendig for at studere på engelsk. IELTS: 6,5 -7.0 (Med band score mindre end 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL HIH: 80 French sprogfærdighed: nej forudsætning. Fransk-as-a-fremmedsprogede Instruktion indgår i programmet. Indsend ansøgningen og nødvendige dokumenter via e-mail: akpallattu@inseec.com. Huskeliste kandidater vil blive kontaktet 1... [-]

Kandidatgrad I Mad & Vin Forvaltning (Roma) - Sti I Italiensk

Il Sole 24 ORE Business School
på universitet Fuldtid 11 måneder October 2018 Italien Rom

The Masters i Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har til formål at uddanne nye tekniske jobprofiler og mad & vin ledere med en grundig forståelse af industrien og fødevareindustrien processer. [+]

The Masters i Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore har til formål at uddanne nye tekniske jobprofiler og mad & vin ledere med en grundig forståelse af industrien og fødevareindustrien processer. STRUKTUR Master Food & Wine Management fuld tid, begrænset antal og mødepligt, har en varighed på 11 måneder: 5 måneder på fuld tid klasseundervisning 6 måneder praktik på faciliteterne i vin og fødevareindustrien PROGRAM Programmet klasseværelset er inddelt i følgende hovedpunkter: Fundamentals of management: elementer af økonomi og virksomhedsledelse grundlæggende principper for ernæring og diætetik Mad og vin og fødevaresektoren systemet Økonomi og mad virksomhedens ledelse Marketing, kommunikation og forretningsudvikling inden for mad og vin internationalisering strategier. Fokus på landene i Asien, Afrika, USA tekniske og ledelsesmæssige færdigheder mad og risikostyring højre Lanceringen af ​​en start-up i mad og vin. Der vil være en række projektarbejde i samarbejde med virksomheder i sektoren, både for udvikling af nye produkter - med marketingchefer, salgschefer og produktchefer - både på de spørgsmål eksport- og internationalisering. Nogle virksomheder, han har arbejdet med Mesteren: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila og Molinari. I månederne deltagernes klasseværelset adfærd også guidede ture i mad og vin industri virksomheder og faciliteter. Nogle virksomheder besøgt i de nuværende og tidligere udgaver: Forside af chokolade Perugina, Relais Chateaux The Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (olie), Urbani Tartufi, Taste Florence. FASE Master sigter mod at uddanne professionelle øremærket til at dække strategiske roller i virksomheder, der opererer med succes inden for mad og vin kan fungere i: Virksomheder, der tilhører... [-]

Mastergrad I Hotel Management Og Catering - Fuld Tid

OSTELEA | Distancia
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 1 år May 2018 Spanien Madrid Barcelona + 1 mere

Master i Hospitality Management og restaurering, som har til formål at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra det nødvendige forretningsmæssigt synspunkt at være effektiv i beslutningsprocessen inden for denne sektor globaliseret og dynamisk, ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. [+]

Master Fødevarestudier - Master uddannelse Fødevarestudier . Den Master i Hospitality Management og restaurering, Som sigter mod at uddanne fagfolk og ledere, der fører globale business-projekter inden for Hospitality Management, men fra den nødvendige business perspektiv at være effektive i beslutningstagningen i denne globaliserede og dynamisk sektor, ikke undgå virkningen af ​​nye teknologier. Hvorfor studere Master: management færdigheder Række møder med direktørerne for hoteller og cateringvirksomheder og internationale turisme konsulenter. Ledelseserfaring: Studerende udvikler grundlæggende færdigheder til at styre projekter effektivt, "bløde færdigheder". Sag Metode: Sagen metode giver eleverne mulighed for at systematisk at forbedre deres beslutning - beslutningsproces gennem diskussionen af faktiske tilfælde af turismevirksomheder. Hertil kommer, at denne metode giver mulighed for at udvikle andre kompetencer som kreativitet, analytisk tænkning, mundtlig og skriftlig kommunikation og interpersonelle færdigheder. Nogle af de sager, arbejdede i tidligere udgaver af dette program har været El Bulli og Ryanair. Særlig vægt på revenue management, undervist gennem en business spil. Dette særlige område hotellet markedsføring er bredt udviklet på dette område gennem en anvendt gennem en virksomhed spil vision. Månedlige konferencer med direktører i forskellige afdelinger eller administrerende direktører i virksomheder, der repræsenterer sektoren. Program for udvikling af ledelseskvalifikationer: Turisme Skills Development Programme (TSDP). boligområder Den studerende vil være i stand til at foretage en international Residential Turisme Saxion (Holland), eller Tværkulturelle Marketing på Kean University (NJ, USA) (ekstra omkostninger). Campus til Campus: Mulighed for en del af programmet på den anden Ostelea campus. Exchange Barcelona- Madrid (indkvartering og rejse ikke inkluderet). Bistand til handel... [-]