Filter
Kandidatgrader
Afrika Studietype: alle Hastighed: alle

Find dit Master-program i Fødevarestudier i Afrika her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Afrika er et kontinent af 53 uafhængige lande, og en rig blanding af indfødte folk, kulturer, økonomier og historie. Afrika er det næststørste kontinent i verden.

Masters Degree i Fødevarestudier i Afrika. Få alle mester i Fødevarestudier information og kontakte skolen i Afrika direkte!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Fødevarestudier, Afrika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Den vinavl & Enology: innovation møder tradition program sigter på at løse, hvordan vingård og vingård innovation er hurtigt at blive en del af den italienske vinavl ... [+]

Den vinavl & Enology: innovation møder tradition program sigter på at løse, hvordan vingård og vingård innovation er hurtigt at blive en del af den italienske vinavl tradition. Italien er nu den største vinproducent i verden og kan prale af den største mangfoldighed i form af sorter. De særlige forhold i italiensk vinavl og mulighed for at bevare en ledende rolle på området i dag bundet af evnen til at indføre bæredygtig innovation uden at miste sin velkendte appel.

Læringsmål

De vigtigste mål for programmet er: - At erhverve fast metodik og viden er egnet til at løse innovation emner i vingården og vingård - For at opnå specifikke kvalifikationer til nye baldakin management teknik egnet til at afbøde uønskede klimarelaterede effekter, nye bæredygtige metoder til skadedyrsbekæmpelse og sygdomsbekæmpelse, præcision vinavl og ønologi - Udvikle evnen til at diagnosticere begrænsende faktorer, der forekommer i vingården og vingård og producere hensigtsmæssige løsninger - Lær at proaktivt deltage i diskussioner, der beskæftiger sig med vinavl og ønologi emner.... [-]

Italien Piacenza Rome Milan Ghana Accra Cremona  + 3 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ostelea Morocco

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henbli ... [+]

Master i Hotel Management og Catering

Universitets indgang

Pris i euro

Betingelser for adgang

profil

Oktober 2019

8090

Filstudie

Motivationsinterview

BAC 3

præsentation

I en globaliseret og konstant udviklende kontekst sigter Master of Hotel Management and Catering på at uddanne fagfolk og ledere i effektiv forvaltning af virksomheder inden for gæstfrihed eller Hospitality Management : hoteller eller restauranter .

Denne uddannelse fokuserer på styring og håndtering af strukturelle karakteristika for produktionsprocesserne enheder af et selskab, hvad enten det er en national eller international perspektiv.

Nøgleord: Effektiv beslutningstagning og aktiv anvendelse af nye teknologier.... [-]

Marokko Rabat
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk