Søg her for Fjernundervisning Master i Fødevarestudier -programmer

Find din Fjernundervisning mastergrad i Fødevarestudier her!

Fødevarestudier

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Fjernundervisning kandidatgrad i Fødevarestudier. Få alle information om Fjernundervisning mester i Fødevarestudier og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Online Master I Food And Beverage Management

Rome Business School
Online Deltid 1 år Åben tilmelding Italien Rome

Rome Business School [+]

Startdato: hvert år i marts og oktober

Uddannelse af praktikophold, karriere, international netværk og mange andre fordele ved din faglige og personlige udvikling. Undervisningsformler til hver efterspørgsel.

Rome Business School 's Master Course i Food and Beverage Management tilbyder generel ledelsestræning kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer for at producere specialiserede fagfolk, der er i stand til at håndtere udfordringer i fødevare- og drikkevareindustrien i en international og multikulturel sammenhæng.

Den italienske fødevare- og drikkevareindustri vokser på både hjemmemarkedet og det internationale marked. Italienske produkter er et ord for et kvalitetsniveau, der anerkendes og værdsættes over hele verden både hvad angår råvarer og geografisk herkomst.... [-]


Kandidatgrad I Restaurant Management

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Deltid September 2018 Spanien Zaragoza

Denne Master i restauranter fokuserer på avanceret og specialiseret træning, og behandler det akademiske og faglige ekspertise og fremme introduktion til forskning arbejde i gæstfrihed området. Med det sæt af alle fag er også i stand til at forberede på specifikke færdigheder og evner, der gør deres faglige udvikling inden for området ... [+]

Master i Restauranter

Klassificeret positioner i Restauranter

Værten område i dag er særdeles konkurrencedygtige, derfor er det stadig vigtigt at have fagfolk med restaurant management kapacitet, de er i stand til at planlægge og organisere virksomheden.

Denne Master i restauranter fokuserer på avanceret og specialiseret træning, og behandler det akademiske og faglige ekspertise og fremme introduktion til forskning arbejde i gæstfrihed området.

Med det sæt af alle fag er også i stand til at forberede på specifikke færdigheder og evner, der gør deres faglige udvikling inden for restaurering, og udførelsen af ​​opgaver i forbindelse med sektoren, og forbereder sig på at udfylde de job, niveauer af ansvar, at det internationale arbejdsmarked begynder at kræve.... [-]


Mastergrad I Gastronomi

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Deltid September 2018 Spanien Zaragoza

Dette Masters i Gastronomi giver dig udvikle sig fagligt ud over køkken og spiserum, både tekniske og humanistiske viden, implicándote i virkeligheden af ​​produktionsprocesser, forskning og innovation, hvilket gør dig påtage sig ansvar og forpligtelser, der i dag kræver erhvervslivet ... [+]

Masters i Gastronomi

Differentiere brugen af ​​fantasi og innovation

Den store kald, der eksisterer i dag gastronomi, i et land med sådan en ekstraordinær rigdom af gæstfrihed og turisme, skal bringes til det faglige område af en sammenhængende, realistisk og effektiv måde, tilpasning til de aktuelle krav af specialisering og konkurrenceevne.

Som School of Hospitality i denne mester i gastronomi tilbyder omfattende træning fra elementære professionens etik, udvikle evnen til at tilpasse sig til nye tendenser og brug af fantasi og innovation som differentiators.

Dette Masters i Gastronomi giver dig udvikle sig fagligt ud over køkken og spiserum, både tekniske og humanistiske viden, implicándote i virkeligheden af ​​produktionsprocesser, forskning og innovation, hvilket gør dig påtage sig ansvar og forpligtelser, der i dag kræver erhvervslivet.... [-]


Dobbelt Masters I Hotel Og Restaurant Management

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Deltid September 2018 Spanien Zaragoza

The Double Master i Hotel og Restaurant tilbyder dig mulighed for at købe en fuld uddannelse i to af de sektorer mest efterspørgslen efter arbejdskraft i vores land. Med denne dobbelte kandidatgrad i hotel og restaurant management til fagfolk, der kan planlægge, organisere og drive en virksomhed formular. Ledere og fagfolk, der forbereder sig på at tage den ... [+]

Dobbelt Master i Hotel og Restaurant

Specialiserer med en dobbelt kandidatgrad i hoteldrift og restaurant

The Double Master i Hotel og Restaurant tilbyder dig mulighed for at købe en fuld uddannelse i to af de sektorer mest efterspørgslen efter arbejdskraft i vores land. Med denne dobbelte kandidatgrad i hotel og restaurant management til fagfolk, der kan planlægge, organisere og drive en virksomhed formular. Ledere og fagfolk, der forbereder sig på at udfylde de job, i niveauet af ansvar, at denne konkurrencedygtigt arbejdsmarked kræver.

Korrekt udførelse af hvervet som stillingen, samt kendskab til alle områder relaterede funktioner og hotel restaurant ledelse er direkte ansvarlig for forvaltningen af ​​virksomheder. Forstå, styre og opnå tilfredsstillende resultater er direkte relateret til forvaltningen af ​​hoteller og restauranter. Denne dobbelte mester giver en høj specialisering og tilpasset behovene på arbejdsmarkedet.... [-]


Mester I Ledelse Af Kvalitet, Hygiejne Og Fødevaresikkerhed

IMF Business School Portugal
Online Deltid 720 timer Åben tilmelding Portugal Portugal Online

Master i fødevaresikkerhed og kvalitet gør det muligt at tilpasse den videnskabelige viden i fødevaresektoren til de lovbestemmelser i kontinuerlig forandring og opgradere de kvalitetskrav, der gælder på fødevareområdet. Studere denne Master giver dig også mulighed for at få viden om mangfoldigheden af ​​fødevareindustrien, der findes på markedet og processer, der gælder for hver. [+]

Master i fødevaresikkerhed og kvalitet gør det muligt at tilpasse den videnskabelige viden i fødevaresektoren til de lovbestemmelser i kontinuerlig forandring og opgradere de kvalitetskrav, der gælder på fødevareområdet. Studere denne Master giver dig også mulighed for at få viden om mangfoldigheden af ​​fødevareindustrien, der findes på markedet og processer, der gælder for hver.

Den økonomiske udvikling i fødevareindustrien regler og lovgivning i Den Europæiske Union, gør producenter og leverandører er mere ansvarlige for en levering af mad til sikrere og sundere forbrugere. Det er i denne sammenhæng, at en professionel i stigende grad søges af organisationer, teknisk kvalitet og fødevaresikkerhed, der har ansvaret for at sikre og garantere kvaliteten af ​​produkter og processer, og derfor tilfredshed kunder og forbrugere. Det er vigtigt, at tallet af revisor for fødevaresikkerhed og kvalitetskontrol, ansvarlig for design, udvikling, implementering og revision af fødevarehygiejne og sikkerhedssystemer.... [-]


Master I Ernæring Og Kulinarisk Kunst

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Fuldtid Deltid 16 - 20 måneder Åben tilmelding Schweiz Zürich + 1 mere

Ved udgangen af ​​Master (MBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Uddannelsen dimittenderne vil kombinere teori med deres arbejde erfaring og vise et godt kendskab til den ernæring og Culinary Arts (Food Service Management). [+]

3 bedste universiteter = 1 EUROPA GRAD Alle studerende vil have ud over ABMS Diploma en fælles Diplom med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Top europæiske universiteter = Best Virtual / Distance Program = 1 Top europæiske Diploma SCHWEIZ + EU + højest rangerede 500

Advance din ekspertise på ABMS

Slut med elever og ledere som dig i vores online-kandidatuddannelser. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en master studerende på ABMS.

For Professionals

Kandidatuddannelsen i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management, MBA) betegner det næste niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.... [-]


Kandidatgrad I Hoteldrift Og Catering Virksomhed - Online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Fuldtid Deltid 1 år November 2018 Spanien Spain Online + 1 mere

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før. [+]

oversigt Modalitet: Online Start: November Varighed: 1 akademisk år ECTS-point: 60 Instruktør: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Ifølge den seneste udgave af turisme UNWTO verden Barometer, i 2014, internationale turister udgjorde 1.138 millioner, en stigning på 4,7% i forhold til året før.

"I de seneste år har turismen vist sig at være en overraskende stærk og sej og med en stor evne til at bidrage til den økonomiske genopretning økonomiske aktivitet, da det genererer tusindvis af millioner af dollars i eksporten og skabe millioner af arbejdspladser. Dette er sket i destinationer rundt om i verden, men især i Europa, da regionen bestræber sig på at konsolidere sin exit fra en af ​​de værste økonomiske perioder i sin historie, "siger Taleb Rifai, generalsekretær for WTO, på Spanien åbning af Global Tourism Forum i Madrid. ... [-]