Find de bedste Finansstyring her!

Penge er det fedt, der holder tandhjulene industriens drejning. Det er en ressource, som alle selskaber er afhængige af at udforske markeder, producere varer og betale deres ansatte. En professionel med en Master i Executive Finance giver virksomheder med vejledning og indsigt er nødvendige for at bruge deres værdifulde monetære aktiver effektivt.   Hvad er en Master i Executive Finance?… Læs mere

Penge er det fedt, der holder tandhjulene industriens drejning. Det er en ressource, som alle selskaber er afhængige af at udforske markeder, producere varer og betale deres ansatte. En professionel med en Master i Executive Finance giver virksomheder med vejledning og indsigt er nødvendige for at bruge deres værdifulde monetære aktiver effektivt.

Hvad er en Master i Executive Finance? Det er en avanceret grad mest egnet til dem med interesse i erhvervslivet og økonomi. Under et studium, studerende ser på de forskellige strategier virksomhederne bruger til at finansiere projekter og styre likviditeten. Eleverne har lært at vurdere, hvordan penge bevæger sig gennem en organisation og den indvirkning, som finansieringsstrategier har på det ønskede resultat. De forskellige kapital kilder og de teknikker og værktøjer, der anvendes til at spore og organisere disse finansielle ressourcer er også drøftet.

Kandidater forstå, hvordan tallene alle arbejder sammen og udvikler kritisk tænkning, matematik og regnskabsmæssige kompetencer. De har lært at overveje, hvordan finansielle spørgsmål påvirker livet af ansatte og associerede forbundet med en virksomhed virksomhed. Eleverne får viden om fælles bankprocedurer og strategier, som de bliver bekendt med erhvervsret og etisk praksis. Nogle programmer endda lægge vægt på at bruge disse færdigheder til at løse moderne globalisering problemer.

Forskellige universiteter vil have forskellige omkostninger til undervisning og gebyrer. Studerende interesseret i at lære mere skal kontakte indlæggelser afdelinger af institutionen de er interesseret i flere oplysninger.

Optjening en Master i Executive Finance forbereder de studerende til lederroller. Det er almindeligt at finde beskæftigelse i banker, forsikringsselskaber og investeringsselskaber, men færdigheder er gældende på tværs af flere brancher og sektorer.De kan finde job som ledere eller konsulenter for enhver stor skala virksomhed. Statslige organer har også finansielle positioner at udfylde og kan ansætte kandidater til at lede projekter eller vurdere støtte til særlige programmer.

Eleverne bør overveje muligheder grundigt. Executive uddannelser er ofte designet til at opfylde behovene hos arbejder fagfolk. Online kurser tilbyder en uddannelse af høj kvalitet, der er let tilgængelig for dem med planlægning eller geografiske udfordringer. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MIB Trieste School of Management
Trieste, Italien

Et deltids- og specialiseret masterkursus i italiensk sprog, der fokuserer på avanceret kompetence og erfaring inden for forsikring og finans. Weekendformlen tillader alle del ... +

Et deltids- og specialiseret masterkursus i italiensk sprog, der fokuserer på avanceret kompetence og erfaring inden for forsikring og finans. Weekendformlen tillader alle deltagere at arbejde i mellemtiden. Sted: Milano. -
Ledelseskurser
Deltid
24 måneder
Italiensk
19 Mar 2020
på universitet