Søg her for Fjernundervisning Master Grader i Finland

Top Fjernundervisning Master programmer i Finland

Kandidat

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Optjening en videregående uddannelse såsom en Master giver mulighed for at øge din færdighed sæt og muligvis forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet på samme tid. Master programmer kan tilbydes online eller deltid, så de studerende kan forfølge deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Fjernundervisning Masterprogrammerne, Fjernundervisning Masters fra top business schools og universiteter i Finland. Find din Fjernundervisning mester i Finland her!

Læs mere

Master's Programme in Biorefineries

Lappeenranta University of Technology
Online Deltid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

Kandidatuddannelsen i Biorefineries leveres som fleksibel fjernundervisning uafhængigt af sted eller tid. [+]

Programmet omfatter centrale studier, specialisering studier, mindre undersøgelser og tilvalg.

[-]

Master's Degree Programme in Digital Health

Savonia University of Applied Sciences
Online Deltid 2 - 3 år August 2019 Finland Kuopio Ekenäs + 1 mere

[+]

Projektleder service manager

Kvalifikation

Internationalisering

Forskning fokus

Postgraduate studier muligheder

[-]