Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Finland, Lappeenranta

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Med omkring 70.000 indbyggere er Lappeenranta by beliggende på bredden af ​​Lake Saimmaa i den sydøstlige del af Finland. Det har 2 universiteter nemlig Saimaa University of Applied Sciences og Lappeenranta University of Technology.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Finland, Lappeenranta. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master's Programme in Biorefineries

Lappeenranta University of Technology
Online Deltid 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

Kandidatuddannelsen i Biorefineries leveres som fleksibel fjernundervisning uafhængigt af sted eller tid. [+]

Programmet omfatter centrale studier, specialisering studier, mindre undersøgelser og tilvalg.

[-]