Søg her for Fjernundervisning Food and Beverage Hygiene -programmer

Find de bedste Fjernundervisning Food and Beverage Hygiene her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Top Fjernundervisning Food and Beverage Hygiene. Få alle information om Fjernundervisning Food and Beverage Hygiene og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester i ledelse af kvalitet, hygiejne og fødevaresikkerhed

IMF Business School Portugal
Online Deltid 720 timer Åben tilmelding Portugal Portugal Online

Master i fødevaresikkerhed og kvalitet gør det muligt at tilpasse den videnskabelige viden i fødevaresektoren til de lovbestemmelser i kontinuerlig forandring og opgradere de kvalitetskrav, der gælder på fødevareområdet. Studere denne Master giver dig også mulighed for at få viden om mangfoldigheden af ​​fødevareindustrien, der findes på markedet og processer, der gælder for hver. [+]

Master i fødevaresikkerhed og kvalitet gør det muligt at tilpasse den videnskabelige viden i fødevaresektoren til de lovbestemmelser i kontinuerlig forandring og opgradere de kvalitetskrav, der gælder på fødevareområdet. Studere denne Master giver dig også mulighed for at få viden om mangfoldigheden af ​​fødevareindustrien, der findes på markedet og processer, der gælder for hver.

Den økonomiske udvikling i fødevareindustrien regler og lovgivning i Den Europæiske Union, gør producenter og leverandører er mere ansvarlige for en levering af mad til sikrere og sundere forbrugere. Det er i denne sammenhæng, at en professionel i stigende grad søges af organisationer, teknisk kvalitet og fødevaresikkerhed, der har ansvaret for at sikre og garantere kvaliteten af ​​produkter og processer, og derfor tilfredshed kunder og forbrugere. Det er vigtigt, at tallet af revisor for fødevaresikkerhed og kvalitetskontrol, ansvarlig for design, udvikling, implementering og revision af fødevarehygiejne og sikkerhedssystemer.... [-]