Filter
Kandidatgrader
Bulgarien Studietype: alle Hastighed: alle

Master Forretningsstudier i Bulgarien - Master Bulgarien

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Bulgarien har eksisteret i mere end 13 århundreder i Europa, der forbinder Øst og Vest. Internationale studerende let passer ind i bulgarske kulturelle samfund og nyde et liv fuld af spænding, sjov og kreativitet.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Bulgarien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Forretningsstudier, Bulgarien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management

Denne Master fokuserer på logik dobbelt kompetence. Takket være den brede vifte af viden fra uddannelse, giver en bred vifte af opgaver således kandidater, især i de områ ... [+]

Formål med træningen

Tilbyde studerende med en universitetsgrad mindst 4 år (master 1 niveau) uddannelse på fransk i administration af virksomheder. Denne uddannelse er primært rettet mod studerende fra andre uddannelsesprogrammer (ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab, humaniora mv.), Der kan erhverve en anden ledelsesevner.

muligheder

Denne Master fokuserer på logik dobbelt kompetence. Takket være den brede vifte af viden fra uddannelse, giver en bred vifte af opgaver således kandidater, især i de områder af aktiviteter svarende til deres oprindelige uddannelse.

Akademisk partner og eksamensbevis

Uddannelsen er tilrettelagt i samarbejde med Institut for Økonomi og Ledelse (IEMN - IAE) ved universitetet i Nantes (Frankrig).... [-]

Bulgarien Sofia
Oktober 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk