Master Forretningsstudier i Dominikanske Republik - Master Dominikanske Republik

Master Forretningsstudier i Dominikanske Republik - Master Dominikanske Republik

Forretningsstudier

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En Master 's grad i Business, vil Økonomi og Administration få en grundig oplæring i bestemte områder inden for business administration: Bogføring og Revision, Økonomi, international handel, marketing og strategi og organisation. Kandidater vil holde en forbedret indsigt og evne til at løse problemer i forbindelse med business administration.

Den Dominikanske Republik har en af ​​de stærkeste økonomier blandt mellemindkomstlande i verden, og regeringen har sat sig ambitiøse mål for den sociale og økonomiske udvikling. At studere i Den Dominikanske Republik vil give hver elev med en kultur rig og spændende miljø.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Dominikanske Republik. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
på universitet Fuldtid 20 måneder January 2019 Dominikanske Republik Santiago Santo Domingo + 1 mere

[+]

Derfor er Master i Business Administration, dual grad med Creighton University of the United States

[-]