Master Forretningsstudier i Liechtenstein - Master Liechtenstein

Master Forretningsstudier i Liechtenstein - Master Liechtenstein

Forretningsstudier

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En Master 's grad i Business, Økonomi og Administration er en stor mulighed for studerende interesseret i strategi, ledelse og økonomi. Kandidater fra en master 's grad i Business, Økonomi og Administration har mulighed for at arbejde for organisationer i både den private og den offentlige sektor eller blive deres egen chef.

Liechtenstein, officielt Fyrstendømmet Liechtenstein er en dobbelt indlandsstat alpine land i Centraleuropa, omkranset af Schweiz i vest og syd, og af Østrig mod øst og mod nord. Liechtenstein har en af ​​de laveste arbejdsløshedsprocenter i verden på 1,5%.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Liechtenstein. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master I Entreprenørskab

University of Liechtenstein
på universitet Fuldtid 4 - 10 semestre September 2018 Liechtenstein Vaduz

Programmet er struktureret langs processen med at udvikle og implementere nye forretningsidéer. I Master's Program Entrepreneurship er denne proces illustreret fra idéens start til lanceringen af ​​virksomheden, væksten i erhvervslivet og endelig tilbagetrækningen fra erhvervslivet. [+]

Undervisningssprog: tysk

Iværksætteri beskæftiger sig med virksomheders eller virksomhedsaktioner. Forskningsområdet har til formål at opdage innovative forretningsmuligheder og sætte dem i praksis på markedet. Dette går ud over udviklende ideer og omfatter styring af implementerings- og applikationsprocesser. Kreativ implementering og kommerciel applikation kan finde sted i en ny eller en etableret virksomhed.

Programmet er struktureret langs processen med at udvikle og implementere nye forretningsidéer. I Master's Program Entrepreneurship er denne proces illustreret fra idéens start til lanceringen af ​​virksomheden, væksten i erhvervslivet og endelig tilbagetrækningen fra erhvervslivet.... [-]