Master Forretningsstudier i Pakistan - Master Pakistan

Master Forretningsstudier i Pakistan - Master Pakistan

Forretningsstudier

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Pakistan er hjemsted for Indus-dalen civilisation, som er blandt de ældste i verden. Engelsk er det officielle sprog, der anvendes i alle statslige og de fleste uddannelses-og forretningsenheder, og er også forstået og talt på forskellige niveauer af kompetence ved mange mennesker omkring Pakistan, især de øverste klasser og folk, der har gået gennem højere uddannelsesniveauer, og de bosat i de større byer.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Pakistan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i Business Management

Institute Of Business Management
på universitet Fuldtid 2 år April 2019 Pakistan Karachi

MS-programmet i Business Management er en forskningsrute for ph.d. i Business Management og er designet til studerende med 4-årige BBA-kvalifikation eller dem, der opfylder HEC-kriterierne for MS / MPhil i ledelsesvidenskab dvs. 16 års uddannelse med en grad i en forretningsrelevant Felt with1st division / CGPA 3.0. [+]

MS-program i Business Management Er en forskningsrute for ph.d. i Business Management og er designet til studerende med 4-årige BBA-kvalifikation eller dem, der opfylder HEC-kriterierne for MS / MPhil i ledelsesvidenskab, dvs. 16 års uddannelse med en grad i et forretningsmæssigt relevant felt med 1. division / CGPA 3.0.

Berettigelse

Kandidater med MBA-grad opfylder kriterierne for støtteberettigelse.

Program Structure

MS i Business Management er et 36 kredit timer program med 10 kurser og en afhandling af 6 kredit timer. Hver af de 10 kurser er på 3 kredit timer.

Efter en vellykket gennemførelse af kursusarbejdet skal eleverne gennemføre en undersøgelse for afhandlingen under ledelse af en IoBMs forskningsvejleder. I stedet for afhandling kan eleverne også vælge to yderligere kurser til afslutning af graden.... [-]