Master Forretningsstudier i Pakistan - Master Pakistan

Master Forretningsstudier i Pakistan - Master Pakistan

Forretningsstudier

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Pakistan, officielt Den Islamiske Republik Pakistan, er et suverænt land i Sydasien. Med en befolkning på over 180 millioner mennesker, er det den sjette mest folkerige land i verden.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Pakistan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i Business Management

Institute Of Business Management
på universitet Fuldtid 2 år April 2019 Pakistan Karachi

MS-programmet i Business Management er en forskningsrute for ph.d. i Business Management og er designet til studerende med 4-årige BBA-kvalifikation eller dem, der opfylder HEC-kriterierne for MS / MPhil i ledelsesvidenskab dvs. 16 års uddannelse med en grad i en forretningsrelevant Felt with1st division / CGPA 3.0. [+]

MS-program i Business Management Er en forskningsrute for ph.d. i Business Management og er designet til studerende med 4-årige BBA-kvalifikation eller dem, der opfylder HEC-kriterierne for MS / MPhil i ledelsesvidenskab, dvs. 16 års uddannelse med en grad i et forretningsmæssigt relevant felt med 1. division / CGPA 3.0.

Berettigelse

Kandidater med MBA-grad opfylder kriterierne for støtteberettigelse.

Program Structure

MS i Business Management er et 36 kredit timer program med 10 kurser og en afhandling af 6 kredit timer. Hver af de 10 kurser er på 3 kredit timer.

Efter en vellykket gennemførelse af kursusarbejdet skal eleverne gennemføre en undersøgelse for afhandlingen under ledelse af en IoBMs forskningsvejleder. I stedet for afhandling kan eleverne også vælge to yderligere kurser til afslutning af graden.... [-]