Master Forretningsstudier i Sydkorea - Master Sydkorea

Master Forretningsstudier i Sydkorea - Master Sydkorea

Forretningsstudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Sydkorea. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

International handel

Ajou University - Graduate School of International Studies
på universitet Fuldtid 2 år March 2019 Sydkorea Suwon-si

Behovet for en tilbundsgående undersøgelse af den internationale handel stammer fra en ydmyg forudsætning, at enhver analyse af de økonomiske, politiske og sociale implicaitons for udveksling mellem de erhvervsdrivende i to eller flere nationale markeder adskiller sig fra mellem de erhvervsdrivende inden for et nationalt marked. [+]

Behovet for en tilbundsgående undersøgelse af den internationale handel stammer fra en ydmyg forudsætning, at enhver analyse af de økonomiske, politiske og sociale implicaitons for udveksling mellem de erhvervsdrivende i to eller flere nationale markeder adskiller sig fra mellem de erhvervsdrivende inden for et nationalt marked. International handel som et middel til at opnå bedre internationalt samarbejde og økonomisk udvikling er ubestridelig. Handelsforbindelser mellem landene har udviklet sig gennem kollektive debat, forhandlinger, aftaler og mange, varierede og komplekse problemstillinger. For at styrke verdensøkonomien for en bæredygtig udvikling af handel, investeringer, beskæftigelse og vækst indkomst, er uundværlig behovet for at udvikle og pleje menneskelige ressourcer til en sådan økonomisk opgave. Det er i denne forbindelse, at Ajou GSIS har taget cue til at uddanne eksperter og fagfolk til regeringer, offentlige institutioner, private virksomheder og firmaer eller enkeltpersoner, med henblik på at styrke deres færdigheder og forståelse inden for international handel, til at håndtere den snørklede, problemer og udfordringer i verden handelssystem for en bedre fremtid.... [-]