Master Forretningsstudier i Tyrkiet - Master Tyrkiet

Master Forretningsstudier i Tyrkiet - Master Tyrkiet

Forretningsstudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Tyrkiet. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Master i Entreprenørskab og Innovation Management

Bahcesehir University
på universitet Fuldtid 3 - 4 semestre September 2019 Tyrkiet Istanbul

ENI er designet til at inspirere kreative personer med interesse i at starte eller udvikle innovative ventures, der har potentiale til at få en betydelig indvirkning på industrier, økonomier. [+]

ENTREPRENEURSHIP OG INNOVATION MANAGEMENT (ENGLISH, THESIS, WEEKEND)Profil af programmet

ENI er designet til at inspirere kreative personer med interesse i at starte eller udvikle innovative ventures, der har potentiale til at få en betydelig indvirkning på industrier, økonomier. Vi tilbyder eleverne viden og færdigheder til og implementere nye ideer til at skabe / styre nye ventures, udvikle nye ledelsespraksis og skabe støttende miljøer, der fremmer innovation. Programmet giver faglige evner ikke kun til potentielle iværksættere, men også til "iværksættere".

Kvalifikation tildelt

De studerende, der afslutter programmet, tildeles mastergrad i entreprenørskab og innovation.... [-]


Masters in Business Analytics

Sabanci University
på universitet Fuldtid 21 måneder September 2019 Tyrkiet Istanbul

[+]

Curriculum Valgfag 1 Valgfag 2 Valgfag 3 Valgfag 4

Forårssemestret

Valgfag

Indlæggelser [-]