Master Forretningsstudier i Tyrkiet - Master Tyrkiet

Master Forretningsstudier i Tyrkiet - Master Tyrkiet

Forretningsstudier

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Master 's grad i Business, Økonomi og Administration er en stor mulighed for studerende interesseret i strategi, ledelse og økonomi. Kandidater fra en master 's grad i Business, Økonomi og Administration har mulighed for at arbejde for organisationer i både den private og den offentlige sektor eller blive deres egen chef.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Tyrkiet. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Masters in Business Analytics

Sabanci University
på universitet Fuldtid 21 måneder September 2019 Tyrkiet Istanbul

[+]

Curriculum Valgfag 1 Valgfag 2 Valgfag 3 Valgfag 4

Forårssemestret

Valgfag

Indlæggelser [-]

Master i virksomhedsledelse for business manager

Istanbul Aydin University
på universitet Fuldtid 18 måneder September 2019 Tyrkiet Istanbul

Kandidatuddannelsen uden speciale i Business Management for Business Manager er en 90 ECTS-program med en varighed på 1,5 akademiske år, og med 3 30-ECTS semestre. [+]

Kandidatuddannelsen uden speciale i Business Management for Business Manager er en 90 ECTS-program med en varighed på 1,5 akademiske år, og med 3 30-ECTS semestre. Undervisningssprog for dette program er engelsk. Den regelmæssige Programmet består af 10 kurser af 30 lokale kreditter og et begreb Project. Instituttet, efter anmodning af programmet direktør, kan kræve, at potentielle studerende til at tage ekstra kurser, hvis hans / hendes baggrund ikke fundet det passende at følge programmet.

Kvalifikationer Krav & Regulations

Kvalificering af BUSINESS MANAGEMENT for BUSINESS MANAGER (på engelsk) opnås efter endt uddannelse fra programmet BUSINESS MANAGEMENT for BUSINESS MANAGER (på engelsk), som kræver;... [-]


Master i Entreprenørskab og Innovation Management

Bahcesehir University
på universitet Fuldtid 3 - 4 semestre September 2019 Tyrkiet Istanbul

ENI er designet til at inspirere kreative personer med interesse i at starte eller udvikle innovative ventures, der har potentiale til at få en betydelig indvirkning på industrier, økonomier. [+]

ENTREPRENEURSHIP OG INNOVATION MANAGEMENT (ENGLISH, THESIS, WEEKEND)Profil af programmet

ENI er designet til at inspirere kreative personer med interesse i at starte eller udvikle innovative ventures, der har potentiale til at få en betydelig indvirkning på industrier, økonomier. Vi tilbyder eleverne viden og færdigheder til og implementere nye ideer til at skabe / styre nye ventures, udvikle nye ledelsespraksis og skabe støttende miljøer, der fremmer innovation. Programmet giver faglige evner ikke kun til potentielle iværksættere, men også til "iværksættere".

Kvalifikation tildelt

De studerende, der afslutter programmet, tildeles mastergrad i entreprenørskab og innovation.... [-]