Master Forretningsstudier i Ungarn - Master Ungarn

Master Forretningsstudier i Ungarn - Master Ungarn

Forretningsstudier

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Ungarn. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere

Fælles europæisk master i Komparativ lokal udvikling

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Ungarn Budapest

Master kode hovedformål er at give deltagerne den nødvendige viden og færdigheder for at indføre, støtte og koordinere forandringsprocesser og transformation på lokalt plan. [+]

Den Corvinus Universitetet i Budapest (Ungarn), koordinator, University of Ljubljana (Slovenien), University of Regensburg (Tyskland) og University of Trento (Italien) i samarbejde med den russiske stat Social University (Rusland), University of Beograd (Serbien), University of North Carolina i Chapel Hill (USA) og Tshwane University of Technology (Sydafrika) med støtte fra Europa-Kommissionen, giver et fælles masteruddannelsen grad.

Master kode hovedformål er at give deltagerne den nødvendige viden og færdigheder for at indføre, støtte og koordinere forandringsprocesser og transformation på lokalt plan. Fokus i programmet er den lokale udvikling, med følgende karakteristika: offentlige, private og ikke-statslige aktører er de grundlæggende midler; social stabilitet og økonomisk velstand udøves i overensstemmelse med de europæiske standarder og bedste praksis. Den generelle indstilling er komparativ og tværfaglig.... [-]