Filter
Kandidatgrader
Vietnam Studietype: alle Hastighed: alle

Master Forretningsstudier i Vietnam - Master Vietnam

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Vietnam (Việt Nam), officielt Den Socialistiske Republik Vietnam (Cong Hoa xa Haizhu Nghia Việt Nam) er en lang, tynd land i Sydøstasien. Vietnam 's historie er en af ​​krig, kolonisering og oprør. Tilstedeværelsen af ​​udenlandske universiteter er stigende i Vietnam, som har mere end 160 universiteter.

Master grad programmer i Forretningsstudier i Vietnam. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Forretningsstudier, Vietnam

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Université de Nantes

Dette program giver eleverne et solidt teoretisk fundament i ledelse videnskab og innovation ledelse at udvikle en forståelse af innovation og iværksætter dynamik. ... [+]

Dette program giver eleverne et solidt teoretisk fundament i ledelse videnskab og innovation ledelse at udvikle en forståelse af innovation og iværksætter dynamik. Kurserne undervises på engelsk af franske og vietnamesiske foredragsholdere. I løbet af programmet har eleverne muligheder for at blive hørt af eksperter, der arbejder for og fremmer Innovation Centers som Technopark, handelskammer, karriereforeninger, banker og risikovillige investeringsforeninger.

Nøgleord: professionel en / praktiserende innovationsledelse med projekter / udforske Hanoi innovation / medbestemmelse, et samarbejde mellem studerende, professorer og fagfolk / kreativitet til udfordring af forskellige former for værdier: At dele økonomi, sociale og miljømæssige konsekvenser i den økonomiske verden.... [-]

Vietnam Hanoi
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk