MASTERSTUDIES.DK

Master Fotografi i Barcelona - Master Fotografi

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

De, der studerer fotografering ofte lære om, hvordan kameraer arbejde og hvordan man bruger dem til at skabe kunstværker. Dette program kan hjælpe eleverne forfølge en vifte af karriereforløb, såsom fotojournalistikken, begivenhed fotografering, eller skabelse portræt.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Som den 2. største by i Spanien, er Barcelona hovedstaden i Catalonien provinsen. Det har over 4 millioner indbyggere. Det er en levende by, der er vært tusindvis af turister årligt. Det er hjemsted for universitetet i Barcelona blandt andre.

Master grad programmer i Fotografi i Spanien, Barcelona. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

10 Resultater i Fotografi, Barcelona Filter

Masters dokumentarfilm og kunstneriske fotografi

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Siden starten, trods alle de teknologiske, sociale og kulturelle forandringer, der er sket gennem historien, essensen af ​​fotografering og grundlaget for den professionelle fotograf og social funktion forbliver den samme: at fortælle historier gennem billeder, enten i den hensigt at afhente et vidnesbyrd om vores tid og samfund eller for at skabe en kunstnerisk diskurs.

Master avanceret fotografering til mode

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Mode og fotografering er sociale fænomener, der manifesterer sig gennem billedet. Derfor er nogle discipliner har så mange kreative påvirkninger og med meget vægt i samfundet, film, kunst, musik og kultur i almindelighed, som modefotografi, mens trækker på dem alle.

Master reklame fotografering og digital retouchering

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Reklame har ændret sig, og selv om virksomhederne skabe produkter, forbrugerne køber mærker, der er intet mere end en sum af ideer og værdier, hvor hovedfunktion fotografens er at formidle disse idéer på servicemærker.

Avanceret master og dokumentarfilm fotografering: portræt, reportage og forfatter

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

En professionel fotograf, udover den teoretiske og teknikker til at kunne foretage et godt billede, meget særligt kendskab til hver af de fotografiske genrer betragtes som en sådan kapacitet kræver.

Master avanceret fotografi og digital retouchering

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

En verden af ​​fotografering har ændret sig dramatisk med standardisering af digitale kameraer og billedbehandling software, tvinger et yderligere skridt fotografen.

Master - reklame fotografering og mode

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Barcelona

Reklame og mode er ikke kun erhvervslivet, men er sociale fænomener, der manifesterer sig gennem billedet, så fotografen relevans i disse områder er altafgørende, og få fotografiske discipliner har så meget kreativ indflydelse og vægt i film, kunst og kultur i almindelighed, som reklame fotografering eller på mode, mens fodre dem alle.

Master i Documentary Photography Forfatter

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Mesteren i Dokumentarfilm af Forfatter er et nutidigt didaktisk forslag, som er i overensstemmelse med det sprudlende panorama af den digitale revolution, på det frugtbare område af møde mellem fotografi, kunst, information og visuel kommunikation.

Master i gastronomisk og reklamefotografi

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i Gastronomisk og Reklamefotografering er et banebrydende program i sammensmeltningen af vores lands rigdom og gastronomiske berømmelse og medieringen og den grafiske kommunikation af denne tendens.

Kandidatuddannelse i modefotografi og reklame

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i mode og reklamefotografi er et ideelt miljø for generering af relevante fagfolk, der er i stand til at generere tendenser baseret på deres egen kreative personlighed.

Master i fotostyring

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
på universitet 1 semester Kontakt skolen Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i fotostyring vil træne dig for at være ansvarlig for den kunstneriske oprettelse af billederne til at arrangere ethvert audiovisuelt arbejde. Du vil lære at træffe de rigtige valg vedrørende belysning, optik, indramning, sammensætning eller teksturer i skabelsen af ​​billedet af et audiovisuelt arbejde.