MASTERSTUDIES.DK

Master Fotografi i Spanien - Master Spanien

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Fotografi programmer omfatter normalt en række emner, herunder sammensætning, æstetisk teori, belysning, udvikling, forarbejdning, og endda etik. Studerende kan arbejde med digitale eller film kameraer til at producere en række forskellige billeder.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Master grad programmer i Fotografi i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

15 Resultater i Fotografi, Spanien Filter

Kandidatgrad i reklame og modefotografi

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
på universitet Fuldtid 9 måneder September 2019 Spanien Alicante

Denne Master henvender sig til alle dem med grundlæggende forestillinger om fotografering, der ønsker at tilegne sig den nødvendige viden til at fokusere sin karriere med speciale i mode fotografering og annoncering. Profiler: fagfolk med akkrediteret akademisk erhvervserfaring relateret til denne Master amatør eller professionel fotograf, grafisk designer, publicist, eller modedesigner.

Master i kreativ fotografi

Escuela Universitaria ERAM
på universitet Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Salt

Lær fotografering for at opbygge en historie, rejse indvendigt, for at dele med dine medrejsende et autentisk eventyr: fortæl følsomme historier med lys.

Masters dokumentarfilm og kunstneriske fotografi

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Siden starten, trods alle de teknologiske, sociale og kulturelle forandringer, der er sket gennem historien, essensen af ​​fotografering og grundlaget for den professionelle fotograf og social funktion forbliver den samme: at fortælle historier gennem billeder, enten i den hensigt at afhente et vidnesbyrd om vores tid og samfund eller for at skabe en kunstnerisk diskurs.

Master avanceret fotografering til mode

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Mode og fotografering er sociale fænomener, der manifesterer sig gennem billedet. Derfor er nogle discipliner har så mange kreative påvirkninger og med meget vægt i samfundet, film, kunst, musik og kultur i almindelighed, som modefotografi, mens trækker på dem alle.

Master reklame fotografering og digital retouchering

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Reklame har ændret sig, og selv om virksomhederne skabe produkter, forbrugerne køber mærker, der er intet mere end en sum af ideer og værdier, hvor hovedfunktion fotografens er at formidle disse idéer på servicemærker.

Avanceret master og dokumentarfilm fotografering: portræt, reportage og forfatter

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

En professionel fotograf, udover den teoretiske og teknikker til at kunne foretage et godt billede, meget særligt kendskab til hver af de fotografiske genrer betragtes som en sådan kapacitet kræver.

Master avanceret fotografi og digital retouchering

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

En verden af ​​fotografering har ændret sig dramatisk med standardisering af digitale kameraer og billedbehandling software, tvinger et yderligere skridt fotografen.

MFA i Fotografi Ophavsret og faglige projekter

Lens - Fotografía
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Madrid + 1 mere

LENS annoncerer 4. udgave af Master i Fine Art Photography og faglige projekter, som vil begynde i oktober

Master - reklame fotografering og mode

Idep Barcelona
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Barcelona

Reklame og mode er ikke kun erhvervslivet, men er sociale fænomener, der manifesterer sig gennem billedet, så fotografen relevans i disse områder er altafgørende, og få fotografiske discipliner har så meget kreativ indflydelse og vægt i film, kunst og kultur i almindelighed, som reklame fotografering eller på mode, mens fodre dem alle.

European Master of Contemporary Photography

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2020 Spanien Madrid

Den europæiske mester for moderne fotografi er i dag det mest ambitiøse forslag til uddannelse i kunstnerisk fotografering og stræber efter at være et mødested for kunstnere og fagfolk til berigelse af dette felt i Spanien.

Master i professionel fotografi

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
på universitet Fuldtid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Madrid

Alle de værktøjer, du har brug for til at udvikle din professionelle karriere inden for fotografering til reklame og redaktionelle, dokumentariske og rapportering og mode og livsstil.

Master i fotostyring

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
på universitet 1 semester Kontakt skolen Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i fotostyring vil træne dig for at være ansvarlig for den kunstneriske oprettelse af billederne til at arrangere ethvert audiovisuelt arbejde. Du vil lære at træffe de rigtige valg vedrørende belysning, optik, indramning, sammensætning eller teksturer i skabelsen af ​​billedet af et audiovisuelt arbejde.

Master i Documentary Photography Forfatter

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Mesteren i Dokumentarfilm af Forfatter er et nutidigt didaktisk forslag, som er i overensstemmelse med det sprudlende panorama af den digitale revolution, på det frugtbare område af møde mellem fotografi, kunst, information og visuel kommunikation.

Master i gastronomisk og reklamefotografi

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i Gastronomisk og Reklamefotografering er et banebrydende program i sammensmeltningen af vores lands rigdom og gastronomiske berømmelse og medieringen og den grafiske kommunikation af denne tendens.

Kandidatuddannelse i modefotografi og reklame

Seeway - Barcelona
på universitet Deltid 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona

Kandidatuddannelsen i mode og reklamefotografi er et ideelt miljø for generering af relevante fagfolk, der er i stand til at generere tendenser baseret på deres egen kreative personlighed.