Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Frankrig, Paris

Kandidat

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design på alle livets områder. Uden dem ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse af brugen af ​​kunst i disse praktiske områder.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Frankrig, Paris. Kontakt skolen her!

Læs mere

Diplom BAC 5 Geopolitik Og Fremsyn

IRIS Sup'
Online Fuldtid 1 år October 2018 Frankrig Paris

Kurset geopolitik og fremsyn, bac 5 mål. bekræfte den studerendes viden om og forståelse af problemerne med internationale forbindelser; . at operationalisere sin kapacitet til analyse af moderne strategiske spørgsmål; . at levere de værktøjer og professionelle teknikker, der anvendes i en professionel indstilling relateret til internationale aktiviteter og problemstillinger. [+]

Titlen "internationale strategi Analyst" har til formål at udvikle analytiske, handling og beslutningsstøtte i internationale miljøer.

For at validere denne titel 3 kurser er mulige, svarende til specialiteter og forskellige verdener:

Forsvar, sikkerhed og krisestyringGéoconomie og risikostyringGeopolitik og potentielle

Kurset "geopolitik og fremadrettet" leveres i samarbejde med Grenoble Ecole de Management. også sanktioneret af et uddannelsesbevis i geopolitik og potentielle fælles IRIS ESC Grenoble /.

målsætninger

Kurset geopolitik og fremsyn, bac 5, har til formål at:

bekræfte den studerendes viden om og forståelse af problemerne med internationale forbindelser;at operationalisere sin kapacitet til analyse af moderne strategiske spørgsmål;at levere de værktøjer og professionelle teknikker, der anvendes i en professionel indstilling relateret til internationale aktiviteter og problemstillinger.... [-]