MASTERSTUDIES.DK

Find din Master i Besançon her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Efter at tjene en bachelorgrad, mange studerende vælger at øge deres erfaring og uddannelse ved at forfølge en Master. En Master kan tage omkring to år at tjene, og der er programmer, der tilbydes på mange forskellige områder, så de studerende kan finde en vægt, der virker for dem og deres mål.

 

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Mastergrad Besançon Få din Master fra de bedste business schools og universiteter i Besançon. Find din kandidatgrad i Besançon her!

resultater fundet Filter

Master i sjældne bøger og digitale humaniora

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Den Mindre Bog Digitale Humanistiske Mastergrad sigter mod at levere højt niveau kompetence i sjældne og tidlige bøger med henblik på at give kapaciteten til at arbejde i bogen handel eller i sjældne bog bevarelse og digitalisering, sammen med digital humaniora ekspertise tillader en til at overvåge digitalisering, online tilgængelighed og 3D animation projekter, blandt andre.

Master Internet of Things (IOT)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Oktober 2019 Frankrig Besançon

Master Program Internet of Things (IoT) sigter mod at uddanne specialister på højt niveau inden for design, udvikling og implementering af mobile og distribuerede løsninger, der integrerer tilsluttede objekter. IoT er teknisk set i skæringspunktet mellem netværk, cloud computing, store data, mobiludviklingsteknologier og indlejret distribueret computing.

Master i Behavioral og Digital økonomi for Effektiv Management (BDEEM)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Et program til at uddanne fremtidige ledere og akademikere i økonomi og ledelse til et højt niveau af ekspertise i skæringspunktet mellem anvendt økonomi, ledelse, adfærdsmæssige værktøjer og digital teknologi.

Master i fysik

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

CompuPhys master leverer et omfattende program indenfor grundlæggende fysik (kvantefysik, lysstofinteraktion, kondenseret materiefysik), i numeriske simuleringsmetoder og i datavidenskab. Betonapplikationer til livets fysik, astrofysik, atmosfærens og miljøets fysik og kvantuminformation studeres i træningsprogrammet. En stor del af programmet er dedikeret til aktive læringsmetoder (praksisbaseret læring, projektbaseret læring, problembaseret læring og omklædningsrum) og brug af digitale værktøjer. Målet med kandidatuddannelsen er at uddanne fysikere med højt kvalifikationsniveau i numeriske metoder, programmører specialiseret i numeriske simuleringer af fysiske systemer og datalogikere specialiseret i fysiske data udstedt af sensorer og netværk af fysiske enheder.

Master i økologi, overvågning og styring af økosystemer (EMME)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Master i bevaringsbiologi, specialisering Økologi, overvågning og forvaltning af økosystemer sigter mod at tilvejebringe en kritisk og konceptuel baseret forståelse af struktur, funktion, overvågning og styring af økosystemer, der leveres til forskellige naturlige og menneskeskabte pres, inden for rammerne af bevarelse af biodiversitet . Halvdelen af andet år er afsat til et personligt kandidatprojekt.

Master i matematisk fysik (Math4Phys)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Hovedformålet med Masterprogrammet i matematisk fysik (Math4Phys) er at give avancerede foredrag om matematiske metoder i moderne teoretisk fysik inden for rammerne af en matematisk læseplan. Et sådant tilbud findes kun i Frankrig i Dijon, da den matematiske fysikgruppe i IMB (Burgundy Mathematical Institute) giver et unikt miljø for et program, der kræver en dobbelt kompetence inden for matematik og fysik. Den matematiske fysik gruppe i IMB laboratoriet i Dijon er et unikt forskningshold i Frankrig med kapacitet til at give avancerede foredrag i matematiske problemer i moderne fysik. Det giver mulighed for at skabe et videnskabeligt miljø for et masterprogram fokuseret på de vigtigste problemer i moderne fysik fra det matematiske perspektiv.

Master i Behavioral Ecology and Wildlife Management (BEWM)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Master i Conservation Biology, med specialisering i Adfærdsmæssig Økologi og Wildlife Management, sigter mod at give en kritisk og konceptuelt baseret forståelse af dyreopførsel og evolutionær økologi inden for rammerne af bevaringsbiologi og forvaltning af dyreliv. Dette to-årige masterprogram består af både lektioner og feltrejser, mens halvdelen af det andet år er afsat til et personlig forskningsprojekt, der udføres af studerende i et internationalt forskerteam.

Master i fotonik, mikronanoteknologi, tidsfrekvensmetrologi og komplekse systemer (PICS)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Master PICS-programmet giver et omfattende program af kurser, der dækker teoretiske, eksperimentelle og tekniske aspekter af fotonik, mikro / nano teknologier, tidsfrekvent metrologi, informationsteori og komplekse systemer. Det leveres af universitetet i Bourgogne Franche-Comté (UBFC) i byen Besançon. Det er designet til at dække et udvalg af emner på grænsefladen mellem fysik og ingeniørvidenskab, der er tæt integreret med områder af forskningspraksis udviklet i regionen Bourgogne Franche-Comté (BFC). Kandidatuddannelsen giver også komplementære kurser inden for disciplinær og tværfaglig viden samt bred digital, samfundsmæssig, kulturel, miljømæssig og iværksætterfærdigheder. Det er åbent for studerende med bachelor fysik grader, og det sigter mod at yde komplementære kurser for at forberede eleverne til karriere i enten industri eller for fremtidige ph.d. niveau studier. PICS-mesteren støttes stærkt af FEMTO-ST Institutet og ICB Laboratoriet, forskningsinstitutioner med stor international omdømme inden for fysik og ingeniørvidenskab. PICS-masterprogrammet har fået en national etiket som en Master of Excellence for Engineering and Research med titlen CMI ("Cursus master en Ingénierie"), som leveres af CMI-FIGURE-netværket, som består af 28 universiteter i Frankrig.

Master i fysik, fotonik

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Det foreslåede kandidatuddannelse har til formål at træne elever i grundlæggende, både teoretisk og eksperimentel, fysik med anvendelser inden for fotonik, nanoteknologi og kvanteteknologi. Denne kombination, innovativ på niveau af et kandidatuddannelse, er godt tilpasset prioriterede investeringer i forskning på europæisk og internationalt plan med tematiske områder med stigende efterspørgsel efter højtuddannede studerende, der kan indlede et ph.d.-program. Dette toårige kandidatuddannelse, der fuldt ud er undervist på engelsk for internationale studerende, er en del af Graduate School of Sciences ved University Bourgogne Franche-Comté (UBFC) . Den består af både lektioner og forskningsprojekt (3 måneder i løbet af det første år) / praktikophold (5 måneder i andet år). Dette træningsprogram vil være baseret på de internationalt anerkendte forskningsaktiviteter i de underliggende laboratorier ICB, Dijon og FEMTO-ST, Besançon.

Master i Control for Green Mechatronics (GreeM)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Besançon

Den internationale mester på Control for Green Mechatronics (GREEM) inden for Robotics og Control omtale af det franske undervisningsministerium fremmer et højt uddannelsesmæssigt tilbud inden for design og kontrol af mekatroniske systemer med særlig fokus på to punkter: deres funktionelle præstationer og deres energieffektivitet. Overvejelsen om energieffektiviteten gør den store internationale mester meget singulær og meget innovativ og gør den til at svare på en reel, faktisk samfundsmæssig sag, som er virkningen af teknologiske enheder til økologien.