MASTERSTUDIES.DK

Master Frankrig - Master i Frankrig

Frankrig er kendt verden over for så mange forskellige ting: mad, vin, turisme, litteratur, kunst, arkitektur, historie ... listen fortsætter og omfatter også fremragende Master i Frankrig programmer. Der er en række verdensklasse universiteter i hele landet tilbyder top-notch Master i Frankrig programmer og dette smukke land med så meget at tilbyde bliver mere og mere attraktiv som uddannelsessted for studerende fra hele verden.

Frankrig er blandt de førende i international akademisk uddannelse. Franske universiteter tilbyder mere og mere af deres Master i Frankrig programmer på engelsk, især inden for områderne International Business, Management, Marketing, Økonomi og MBA, men også på områder som internationale studier, Engineering, Teknologi og lov, for blot at nævne et par stykker. Med en Master i Frankrig, kandidater har gode muligheder for en karriere i regionen såvel som i hele verden.

Tag et kig på Master i Frankrig programmer på denne side og vælge den, der passer dig bedst. Tøv ikke med at klikke på nedenstående links - dit fremtidige master kan være derude venter på dig!

resultater fundet Filter

Digital Marketing Master

IEA Paris
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Digital Marketing Master er rettet mod studerende, der har forstået, at verden ændrer sig, og at økonomiske aktører skal udvikle sig. Det har til formål at udstyre eleverne med formidlingsfærdigheder, så de kan forestille sig, afkode, forestille sig, påvirke og samarbejde i dag i morgendagens verden, hvor forstyrrende innovation vil være det eneste søgmotiv. Franske virksomheder står i spidsen for innovation og forvandler sig i deres strukturer og organisation til at skabe eller byde velkommen i morgendagens job og funktioner.

Mastergrad i europæiske og internationale erhvervslivsstudier Master - 2-årigt program

IAE Pau-Bayonne
på universitet Fuldtid 2 - 2 år Kontakt skolen Frankrig Bayonne Anglet Pau + 2 mere

- Udvikle ledelse og teamwork - Opdag og master internationale innovative forretningsmodeller og strategier - Få værktøjer til at løse de udfordringer, som global forretning står overfor. - Kombiner dybdeindlæring, international mobilitet og erhvervserfaring.

Master i Management

ISC Paris Business School
på universitet Fuldtid 2 - 3 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Den stærke nationale kvalitetssikring af det franske undervisningsministerium ISC Paris er en del af «Grandes Ecoles» -systemet, som er parallelt med statsuniversitetssystemet og omfatter alle franske erhvervsskoler.

Master i Management

NEOMA Business School
på universitet Fuldtid 24 - 24 år September 2019 Frankrig Rouen

Master i Management Programmet tilbyder en global og strategisk vision for virksomheden for at forstå, hvordan dens forskellige funktioner forbereder dig til ledende stillinger globalt. Det vil gøre dig til en ekspert inden for ledelse, der er i stand til at føre specialister effektivt i markedsføring, økonomi, regnskab, menneskelige ressourcer og dermed garantere din beskæftigelsesevne på højt niveau i hele dit erhvervsliv, i Frankrig eller i udlandet.

Master i Management - Grande Ecole

Kedge Business School
på universitet Fuldtid 2 år

MIM er et toårigt program (Master 1

Master i Management

Burgundy School of Business
på universitet Fuldtid 2 - 3 år September 2019 Frankrig Dijon

Master i Management «Grande Ecole» -programmet er et generalistforuddannelsesprogram. Det træner fremtidige ledere til at være iværksætterorienteret, socialt ansvarlig, interkulturelt opmærksom med et globalt perspektiv og udstyrer dem med faglige færdigheder inden for bestemte sektorer.

Grande Ecole Program (Master i Management)

Montpellier Business School
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Montpellier

AACSB og EFMD akkrediteret, Grande Ecole Programmet i Montpellier Business School muliggør eksamen med en kandidatgrad grad. Det er regelmæssigt rangeret blandt World Top 50 og den franske Top 15.

Master i Management

HEC Paris School of Management
på universitet Fuldtid 18 måneder Kontakt skolen Frankrig Paris

HEC Paris Master i Management er en elite program designet til verdensklasse studerende fra alle baggrunde. De skal have en bachelorgrad for at være berettiget til at ansøge (NB: de kan anvende samme år de får deres grad). Programmet er baseret på en generalist fase og en specialisering fase ...

Global Sports Business Master

AMOS Sport Business School
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London Frankrig Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 mere

Denne cyklus består af et 4. og et 5. år og udsteder en kandidatgrad i "Sportsorganisations Management". Formålet med MBS AMOS er at træne vores elever til ledende stillinger på 2 år og gøre dem til ægte fagfolk takket være forskellige moduler, implementeringer, praktiske tilfælde og hjælpe dem med at finde et firma, der er i overensstemmelse med deres professionelle projekt. Graden er registreret hos RNCP

Master i Business og Management

Leonard de Vinci Group
på universitet Fuldtid 2 - 5 år September 2019 Frankrig Paris

Grande Ecole-programmet. EPAS akkrediteret. EMLV Business School giver alle De Vinci-studerende (ledere, ingeniører og designere) grunduddannelse i erhvervslivet baseret på pædagogik, der fremmer hybridisering, multikulturalisme og tværfaglig forskning.

Master i Management

Toulouse Business School
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Toulouse

TBS 'Master of Management-program er præget af sin akademiske rigor og sammenhængende struktur, der muliggør en gradvis erhvervelse af færdigheder med en international dimension:

Mester i ledelse 'grand ecole program'

Groupe ESC Clermont
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Frankrig Clermont-Ferrand

Master i Management Program (100% undervises på engelsk) er 2-årig kandidatuddannelse program, der anses for at være en af ​​de bedste business-relaterede programmer i både Frankrig og Europa af Financial Times Ranking. Programmet forbereder de studerende til de højeste lederstillinger i erhvervslivet. Studerende er udsat for en streng forretning og forvaltning uddannelse, der giver dem mulighed for at få viden og færdigheder er nødvendige for at være være fuldt operationelt ved afslutningen af ​​programmet. Gennem programmet, vil de studerende få diverse internationale erfaringer gennem tilbringe et semester i udlandet, opnåelse af et dual-grad og gør executive praktikophold.

Avanceret Master i Sikkerhedsteknologi og Ledelse

INSA Toulouse
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Frankrig Toulouse

Formålet med dette etårige avancerede masterkursus er at tilbyde forelæsninger på engelsk, der beskæftiger sig med generiske aspekter af sikkerhedsstyring og deres anvendelser inden for forskellige ingeniørområder.

Master of Arts i mode design (beklædningsgenstande, strikvarer, mønsterfremstilling, lædervarer, fodtøj, billede)

Institut Francais de la Mode
på universitet Fuldtid 25 måneder September 2019 Frankrig Paris

MA i Fashion Design lægger vægt på real-life eksperimentering og projektbaseret læring, og giver dig muligheder for at udtrykke en stærk personlig kreativ signatur, udvide dine kunstneriske horisonter og få professionel indsigt. Seks specialiseringer tilbydes i beklædningsgenstande, strikvarer, kreative mønstre, lædervarer, fodtøj og billede.

Graduate School of Management (kandidatgrad grande école grad)

Groupe ESC Troyes in Champagne
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 2 år Kontakt skolen Frankrig Troyes + 1 mere

Groupe ESC Troyes i Champagne blev oprettet i 1992, er således den yngste franske Business School. Det nyder alle nationale akkrediteringer (fuld anerkendelse af National Ministeriet for Højere Uddannelse og Forskning, akkrediteret af "Konference des Grandes Ecoles" i Frankrig, etc.), og er lige begyndt ansøgning om international akkreditering (EFMD + AACSB).