Filter
Kandidatgrader
Frankrig Montpellier Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Spilledesign i Montpellier her!

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

The Masters i Game Design og Udvikling definerer et program for undersøgelse, der giver et tilskud til studerende til at undersøge underholdning teknologi scene samt andre beslægtede områder. Programmet koncentrerer sin tekniske rødder i Computing og Information Sciences discipliner, mens på samme tid dækker udviklingen aspekt gennem refleksion i emner som computergrafik, game engines, interaktiv fortælling, og spilverden design.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Som hjem for 100.000 indbyggere, er Montpellier en by beliggende i Middelhavet på den sydlige kyst af Frankrig. Byen har flere seværdigheder og turistattraktioner. Montpellier er hjemsted for 3 universiteter og flere læreanstalter.

Spilledesign Montpellier. Få alt information om Spilledesign og kontakte skolen for Montpellier Spilledesign direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Spilledesign, Montpellier

Grader
Sted
Frankrig
Montpellier
Studietype
Hastighed
ArtFX

"Kom lege i grandmasters retten" ... [+]

VIDEO SPIL I 5 ÅR (kandidatgrad ækvivalent)

Mål for videospilkursusAcquire avancerede kunstneriske og tekniske færdigheder inden for gaming: videospil, traditionelle spil og nye former (Virtual Reality, Augmented Reality, Alternative Reality)Lær hvordan du lærer og hvordan man forstår hvad du lærerMester faglige studievaner: Kendskab til handlerne og videospilindustrien, iterativ udviklingsmetode, kunstnerisk retning, produktionsstyring og opfølgning, audiovisuel lov, ledelse, forretningsskabelseMaster softwaren: UE4, Unity 5, Game Maker Studio 2, CryEngine, 3ds Max, Maleren / Designer Substance, Maya, Zbrush, SpeedTree, Houdini, osv.

SPIL DESIGN ELLER SPIL ART - VÆLG MELLEM 2 SPECIALISERINGER... [-]

Frankrig Montpellier
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk