Filter
Kandidatgrader
USA New York New York Studietype: alle Hastighed: alle

Find de bedste Spilledesign i New York her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

The Masters i Game Design og Udvikling definerer et program for undersøgelse, der giver et tilskud til studerende til at undersøge underholdning teknologi scene samt andre beslægtede områder. Programmet koncentrerer sin tekniske rødder i Computing og Information Sciences discipliner, mens på samme tid dækker udviklingen aspekt gennem refleksion i emner som computergrafik, game engines, interaktiv fortælling, og spilverden design.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Long Island, New York er ikke kun den mest befolkede ø i landet, det er også den største ø også. Med en massiv befolkning på mere end 7.000.000 indbyggere, har øen to store lufthavne i landet. Det er hjemsted for en lang række statslige og private institutioner for videregående uddannelse gjort for at imødekomme den store befolkning.

Spilledesign New York. Få alt information om Spilledesign og kontakte skolen for New York Spilledesign direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Spilledesign, New York

Grader
Sted
USA
New York
New York
Studietype
Hastighed
NYU | Tisch

NYU Game Center MFA er en 2-årig Master of Fine Arts grad i Game Design. Beliggende i NYUs berømte Tisch School of the Arts står vi skulder-til-skulder med andre former f ... [+]

Oversigt

NYU Game Center er dedikeret til udforskning af spil som kulturform og spildesign som en kreativ praksis. Vores tilgang til studiet af spil er baseret på en simpel ide: spilstof.

Vi træner den næste generation af spildesignere, udviklere, iværksættere og kritikere for at fremme spilområdet ved at skabe en sammenhæng for avanceret stipendium og banebrydende arbejde.

NYU Game Center MFA er et intensivt kreativt miljø. Som studerende vil du på ethvert tidspunkt oprette et eller flere spilprojekter, fra små prototyper til en storskalaafhandling. Samtidig vil du også være involveret i analyse og diskussion, fra at kritisere andre elevernes arbejde til dybtgående forskning om et originalt emne. Og der vil også være masser af spil at spille også - vores spil bibliotek indeholder tusindvis af digitale og ikke-digitale spil. Spil, oprettelse og analyse supplerer og informerer hinanden om at skabe en unik pædagogisk oplevelse.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk