MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Spilledesign i New York her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

The Masters i Game Design og Udvikling definerer et program for undersøgelse, der giver et tilskud til studerende til at undersøge underholdning teknologi scene samt andre beslægtede områder. Programmet koncentrerer sin tekniske rødder i Computing og Information Sciences discipliner, mens på samme tid dækker udviklingen aspekt gennem refleksion i emner som computergrafik, game engines, interaktiv fortælling, og spilverden design.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Long Island, New York er ikke kun den mest befolkede ø i landet, det er også den største ø også. Med en massiv befolkning på mere end 7.000.000 indbyggere, har øen to store lufthavne i landet. Det er hjemsted for en lang række statslige og private institutioner for videregående uddannelse gjort for at imødekomme den store befolkning.

Spilledesign New York. Få alt information om Spilledesign og kontakte skolen for New York Spilledesign direkte her!

1 Resultater i Spilledesign, New York Filter

Master of Fine Arts i spildesign

NYU | Tisch
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen USA New York

NYU Game Center MFA er en 2-årig Master of Fine Arts grad i Game Design. Beliggende i NYUs berømte Tisch School of the Arts står vi skulder-til-skulder med andre former for kunst, medier og kultur.