MASTERSTUDIES.DK

Find de bedste Spilledesign i New York her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

The Masters i Game Design og Udvikling definerer et program for undersøgelse, der giver et tilskud til studerende til at undersøge underholdning teknologi scene samt andre beslægtede områder. Programmet koncentrerer sin tekniske rødder i Computing og Information Sciences discipliner, mens på samme tid dækker udviklingen aspekt gennem refleksion i emner som computergrafik, game engines, interaktiv fortælling, og spilverden design.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Spilledesign New York. Få alt information om Spilledesign og kontakte skolen for New York Spilledesign direkte her!

1 Resultater i Spilledesign, New York Filter

Master of Fine Arts i spildesign

NYU | Tisch
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA New York

NYU Game Center MFA er en 2-årig Master of Fine Arts grad i Game Design. Beliggende i NYUs berømte Tisch School of the Arts står vi skulder-til-skulder med andre former for kunst, medier og kultur.