Find de bedste Genetik i Spanien her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Genetik i Spanien. Få alt information om Genetik og kontakte skolen direkte her.

Minimer
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanien

Master giver en akademisk uddannelse, der tillader en specialisering, efter at have opnået graden af ​​adgang for eksperimentelle eller sundhedsvidenskab.

Master giver en akademisk uddannelse, der tillader en specialisering, efter at have opnået graden af ​​adgang for eksperimentelle eller sundhedsvidenskab. -
Ledelseskurser
Undervisning både online og på universitetet
Fuldtid
Engelsk, Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here