Filter
Kandidatgrader
Frankrig Studietype: alle Hastighed: alle

Master Geografi i Frankrig - Master Frankrig

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende geografiske videnskaber kan lære om Jorden, dens landskaber, miljøer og mennesker. De kan også få en forståelse af sammenhængen mellem mennesker, samfund og den naturlige verden. Akademikere kan også udforske den anvendte teknologi for at forstå disse forbindelser.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Master grad programmer i Geografi i Frankrig. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Geografi, Frankrig

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

Formålet med dette kandidatuddannelse er at være et højt specialiseret og selektivt kandidatuddannelse, der tilbyder et integreret syn på bymæssige / regionale og miljømæ ... [+]

Den internationale forskeruddannelse "Data Analyst for Rumlig og Miljøøkonomi" (DASEE) er et toårigt program, der er foreslået af University of Burgundy og AgroSup Dijon. Formålet er at være et højt specialiseret og selektivt kandidatuddannelsesprogram, der tilbyder et integreret syn på bymæssige / regionale og miljømæssige spørgsmål ud fra et økonomisk perspektiv med særlig fokus på georeferenced data management and analysis. Eleverne vil blive uddannet i økonomi og økonometri anvendt til analyse af rumlige og miljømæssige spørgsmål. Dette program lægger vægt på interaktioner mellem økonomiske teorier, politik og praksis ved at fokusere på sammenhængen mellem placeringsvalg af økonomiske aktiviteter og miljø. Det giver en dybdeuddannelse i design, realisering, analyse og restitution af kvantitative studier inden for rumlig og miljøøkonomi.... [-]

Frankrig Dijon
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Poitiers

IMacs er en integreret Master of Science designet af 4 institutioner med en bred vifte af lederskab i ler videnskab. ... [+]

ENVIRONMENTS- økonomisk geologi-SOIL MANAGEMENT-Geoteknik-GEOMATERIAL-nanomateriale iMacs er en integreret Master of Science designet af 4 institutioner med en bred vifte af lederskab i ler videnskab:

University of Poitiers (UP) i Frankrig (koordinator), University of Aveiro (UA) i Portugal, Tekniske Universitet Kreta (TUC) (Chania) i Grækenland, Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS) (Porto Alegre) i Brasilien.

Hvorfor lermineraler? Interessen for ler resultater fra deres fælles tilgængelighed, og deres unikke fysiske og kemiske egenskaber. Ingen andre mineraler i øjeblikket tiltrække så stor en interesse.

Ud over deres konventionelle gamle anvendelse som mursten, tegl, keramik og for papir belægning og affaldsbehandling For nylig er lerarter fundet mange nye applikationer. Lermineraler har givet et løft i teknologi, fordi de er billige nanomaterialer, og som sådan, de har et stort potentiale for syntese af polymer nanokompositter med overlegne mekaniske og termiske egenskaber. Optimering af adsorption, kolloid og rheologiske egenskaber åbner også muligheder for at anvende lermineraler til medicinske anvendelser, forureningsbekæmpelse og miljøbeskyttelse. Lermineraler spiller en rolle i den økonomiske geologi (både som vigtige råstofområdet og i energiressourcer udforskning) og jord management. Ler har også mange negative effekter i geoteknik, manifesteret i form af jordskred, mudderskred og forværringen af ​​ler-baserede byggematerialer.... [-]

Frankrig Poitiers
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk