Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Geovidenskab her!

En kandidatuddannelse er en akademisk grad, der forfølges efter endt bachelor studier. For dem interesseret i systemerne i jorden, kan en Master i Earth Sciences være en god vej at følge. De fleste grader, der tilbydes, vil kræve, at studerende til at fuldføre en forskning papir eller speciale.

Hvad er en Master i Earth Sciences? Studerende vil bruge meget af deres tid honing deres forskning færdigheder og lære om, hvordan samspillet mellem forskellige jordarters komponenter og biosfæren påvirker klimaet. Der lægges vægt på de biogeokemiske kredsløb og generel atmosfærisk videnskab. Studerende vil få forståelse på områder som atmosfærisk kemi, fysiske fænomener, fysisk geografi, meteorologi og økologi. De vil også lære at bruge avancerede laboratorie-baserede og beregningsmæssige metoder, samt få erfaring i markdriften.

Optjening en Master i Earth Sciences kan være meget gavnligt for studerende.De fokuserer på at forbedre deres analytiske evner, som hjælper på mange områder af livet. En kandidatuddannelse giver dem en konkurrencefordel i arbejdsstyrken i forhold til dem, der kun har afsluttet universitetsstudier. En vis grad også mulighed kandidater over hele verden til at arbejde.

Fordi der er geovidenskab programmer over hele verden, kan skolen omkostninger varierer en del afhængigt af programmet. Forskning forskellige skoler og kontakte dem direkte for at finde ud af, hvad dine finansielle forpligtelser ville være.

Med en Master i Geologisk Institut, er der mange karrieremuligheder for studerende. Kandidater kan arbejde inden for områderne rådgivning, miljøledelse, vand og klimaspørgsmål, international hjælp, naturbeskyttelse planlægning, udvikling af analysemetoder og data samt forskning. Fremtidige arbejdsgivere kan omfatte amtslige og kommunale råd og ngo'erne. Der er arbejdsmuligheder både nationalt og internationalt.

For at hjælpe eleverne tjene deres grad på en effektiv og retfærdig måde, mange skoler tilbyder klasser online. Disse tillader enkeltpersoner at lære og arbejde på deres egen tidsplan, som frigør mere tid til at rejse en familie eller arbejde et andet job. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

5 Results in Geovidenskab

The Australian National University | Science

Jordvidenskaben beskæftiger sig med komplekse systemer og processer, der former vores planet. ... [+]

[-]
Australien Canberra
January 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ehime University

Denne afdeling sigter mod at opdrage forskerne, der har avanceret viden og forskningskompetencer gennem studierne om jordens, planets og universets studier og dynamik i G ... [+]

Graduate Schools of Engineering (etableret i 1967) og Science (etableret i 1978) blev forenet, og Graduate School of Science and Engineering ved Ehime University startede i 1996. Denne Graduate School blev reorganiseret i 2006.

Det primære uddannelsesmål er at tilbyde eleverne muligheder for faglig udvikling og karriereforøgelse gennem forelæsninger og forskningsaktiviteter, der spænder bredt fra grundvidenskab til praktiske fagområder. Tværfaglige forskninger mellem videnskab og teknologi kan også udføres let såvel som samarbejde eller projektforskning i Graduate School.

Jordvidenskab og astrofysik

Denne afdeling sigter mod at opdrage forskerne, der har avanceret viden og forskningskompetencer gennem studierne om jordens, planets og universets studier og dynamik i GRC og RCSCE. Opdelingen består af fire terræner af højtryks mineralogi, teorien om jord og planetmaterialer, galakse evolution og røntgen astrofysik.... [-]

Japan Matsuyama
April 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bologna

Det centrale tema for ERE er den samvittighedsfulde forvaltning af vores endelige naturressourcer, nemlig mineraler, brændstoffer, energi, vand og jord. Studerende, der t ... [+]

Det centrale tema for ERE er den samvittighedsfulde forvaltning af vores endelige naturressourcer, nemlig mineraler, brændstoffer, energi, vand og jord. Studerende, der tager ERE, vil opnå en bred baggrund inden for miljøteknik og jordressourcer, der dækker vandressourcer, forebyggelse af forurening, energi, ressourceøkonomi, genbrug, affald og bioaffald, alternative og vedvarende råmaterialer, genanvendelse og sundhed.

Adgangskrav

Der er specifikke tilmeldingsprocedurer for hvert uddannelsesprogram. Du kan finde detaljerede oplysninger om ansøgning, studiegebyrer og deadlines på href = "https://corsi.unibo.it/2cycle/EnvironmentalEngineering-ERE/how-to-enrol

Studerende tilskud og tilskud... [-]
Italien Bologna
September 2019
Fuldtid
2 år
Læs mere på dansk
University of Poitiers

IMacs er en integreret Master of Science designet af 4 institutioner med en bred vifte af lederskab i ler videnskab. ... [+]

ENVIRONMENTS- økonomisk geologi-SOIL MANAGEMENT-Geoteknik-GEOMATERIAL-nanomateriale iMacs er en integreret Master of Science designet af 4 institutioner med en bred vifte af lederskab i ler videnskab:

University of Poitiers (UP) i Frankrig (koordinator), University of Aveiro (UA) i Portugal, Tekniske Universitet Kreta (TUC) (Chania) i Grækenland, Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS) (Porto Alegre) i Brasilien.

Hvorfor lermineraler? Interessen for ler resultater fra deres fælles tilgængelighed, og deres unikke fysiske og kemiske egenskaber. Ingen andre mineraler i øjeblikket tiltrække så stor en interesse.

Ud over deres konventionelle gamle anvendelse som mursten, tegl, keramik og for papir belægning og affaldsbehandling For nylig er lerarter fundet mange nye applikationer. Lermineraler har givet et løft i teknologi, fordi de er billige nanomaterialer, og som sådan, de har et stort potentiale for syntese af polymer nanokompositter med overlegne mekaniske og termiske egenskaber. Optimering af adsorption, kolloid og rheologiske egenskaber åbner også muligheder for at anvende lermineraler til medicinske anvendelser, forureningsbekæmpelse og miljøbeskyttelse. Lermineraler spiller en rolle i den økonomiske geologi (både som vigtige råstofområdet og i energiressourcer udforskning) og jord management. Ler har også mange negative effekter i geoteknik, manifesteret i form af jordskred, mudderskred og forværringen af ​​ler-baserede byggematerialer.... [-]

Frankrig Poitiers Portugal Aveiro Brasilien Porto Alegre Grækenland Heraklion  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
King Abdullah University of Science and Technology

Programmet er rigeligt med muligheder for både MS og Ph.D. studerende med fokus på moderne beregningsmæssige og avancerede dataanalysemetoder til at studere geofysiske pr ... [+]

OM PROGRAMMET

Programmet er rigeligt med muligheder for både MS og Ph.D. studerende med fokus på moderne beregningsmæssige og avancerede dataanalysemetoder til at studere geofysiske problemer i forbindelse med atmosfæriske processer og havcirkulation, olieudforskning og reservoirmodellering, jordskælvsprocesser og krustdeformation. Studerende i dette program modtager bred uddannelse i numeriske metoder, matematisk modellering og geofysik. MS-studerende har mulighed for at deltage i videnskabelige forskningsaktiviteter, der omfatter beregnings- og matematisk modellering eller feltstudieprojekter (MS med speciale). Ph.D. kandidater i programmet udføre original forskning.

Vi inviterer dig til at udforske vores hjemmeside for at finde ud af mere om vores kandidatuddannelser og forskningsgrupper.... [-]

Saudi-Arabien Thuwal
September 2019
Fuldtid
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk