MASTERSTUDIES

Deltid Master - Global ledelse i Canada

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Global ledelse fokuserer på evnen til at styre, bly og direkte medarbejdere med et globalt perspektiv. Mange komplekse spørgsmål kan opstå, når de forsøger at styre virksomheder fra forskellige kulturer, men global management programmer kan bidrage til at give den nødvendige viden til at gøre håndtering af international business let.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Deltid Master grad programmer i Global ledelse i Canada. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Global ledelse, Canada Filter

Master of Global Management

Royal Roads University
Ledelseskurser
14 Jan 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
Engelsk
Undervisning både online og på universitetet
på universitet
Online

Master of Global Management grad leverer en graduate-niveau international business management uddannelse, der giver dig mulighed for at udvikle og demonstrere de evner, der kr ...

Læs mere