MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Global ledelse Oceanien

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

At tage tingene til et internationalt niveau kræver en vis viden om, hvad de globale markeder har brug for. Som sådan er det kræver, at du får den rigtige kombination af færdigheder, der kan fået ved at gøre en Master i Global Management.

Oceanien også kendt som Oceanica er en region centreret om øerne i det tropiske Stillehav. [4] Udtalelser fra, hvad der udgør Oceania spænder fra dens tre delområder Melanesien, Mikronesien og Polynesien [5] til mere bredt i hele ø-regionen mellem Asien og Amerika, herunder Australasien og Malay Archipelago.

Deltid Master grad programmer i Global ledelse Oceanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Global ledelse, Oceanien Filter

Master of Global Management & Master of Global Marketing

Wellington School of Business and Government
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Tag det næste skridt og få kvalificeret til at imødekomme efterspørgslen efter ledere og marketing kandidater, der har evner til at forankre forretningsstrategier i en global ...

Læs mere

Master of Global Project Management (Avanceret)

Torrens University Australia
Ledelseskurser
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Forbedre og uddybe din forståelse af alle processer involveret i projektledelse. Master of Global Project Management og Master of Global Project Management (Advanced) kurser v ...

Læs mere