MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Kandidat Grundskoleuddannelse Nordamerika

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Grundskolen beskæftiger sig med at undervise og uddanne unge børn. Studerende i denne type program kan lære om klasseværelseteknikker, pædagogik, børneudvikling, lektionsplanlægning og en lang række relaterede emner.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Fjernundervisning Master grad programmer i Grundskoleuddannelse Nordamerika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Grundskoleuddannelse, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Master of Education i elementær og ungdomsuddannelser (pensum, vurdering og instruktion)

UMaineOnline (University of Maine)
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Master of Education program i grundskole eller Secondary Education med en koncentration i Curriculum, er Vurdering og instruktion designet til elementære, midterste niveau, og ...

Læs mere

Uddannelseslærer (med / alta) grundskole

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Ledelseskurser
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

College of Education (COE) søger at forberede lærere, instruktionspersonale og andre fagfolk til at være beslutningstagere, der er udstyret med den viden, færdigheder og dispo ...

Læs mere

Master of Education i Elementary Montessori Education (alder 6-12)

Loyola University Maryland
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Det Montessori elementære kursus, der tilbydes af Washington Montessori Institute, er akkrediteret af Association Montessori Internationale. Dette studium introducerer dig til ...

Læs mere