MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Grundskoleuddannelse i USA

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Grundskolen beskæftiger sig med at undervise og uddanne unge børn. Studerende i denne type program kan lære om klasseværelseteknikker, pædagogik, børneudvikling, lektionsplanlægning og en lang række relaterede emner.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Master grad programmer i Grundskoleuddannelse i USA. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Grundskoleuddannelse, USA, Fjernundervisning Filter

Master of Education i elementær og ungdomsuddannelser (pensum, vurdering og instruktion)

UMaineOnline (University of Maine)
USA, Orono
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Master of Education program i grundskole eller Secondary Education med en koncentration i Curriculum, er Vurdering og instruktion designet til elementære, midterste niveau, og ...

Læs mere

Uddannelseslærer (med / alta) grundskole

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
USA, Montgomery
Ledelseskurser
August 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

College of Education (COE) søger at forberede lærere, instruktionspersonale og andre fagfolk til at være beslutningstagere, der er udstyret med den viden, færdigheder og dispo ...

Læs mere

Master of Education i Elementary Montessori Education (alder 6-12)

Loyola University Maryland
USA, Baltimore
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Det Montessori elementære kursus, der tilbydes af Washington Montessori Institute, er akkrediteret af Association Montessori Internationale. Dette studium introducerer dig til ...

Læs mere