Søg her for Deltid Master Grader i Guatemala

Top Deltid Master programmer i Guatemala

Kandidat

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Optjening en Master kræver to års uddannelse efter at tjene en bachelor. Denne avancerede grad kan hjælpe eleverne til at nå deres uddannelsesmæssige og faglige mål, som rigor af en kandidatuddannelse hjælpe med at uddanne studerende i de færdigheder og viden, de har brug for at lande den karriere af deres drømme.

 

Der er flere private universiteter, der kan findes i hele Guatemala. På trods af dette, er det stadig har nogle af de laveste analfabetisme niveauer i hele Mellemamerika. Dem, der ønsker at studere i dette land kan have til at betale højere undervisning på grund af de privatiserede skolesystemer.

Deltid Masterprogrammerne, Deltid Masters fra top business schools og universiteter i Guatemala. Find din Deltid mester i Guatemala her!

Læs mere

Kandidatgrad i diplomati og internationale forbindelser

Universidad Galileo
på universitet Deltid 2 år September 2018 Guatemala Guatemala City

Master of Diplomacy og internationale forbindelser skyldes behovet for at uddanne eksperter i internationale og tværinstitutionelle ledelse, vel vidende ret og international praksis, akademisk uddannelse og praksis, der tillader oprettelse og udnyttelse af udviklingsmuligheder i de områder, samarbejde, diplomati, politik, handel, industri og kultur til gavn for Guatemala og guatemalanere. [+]

cirka

Master of Diplomacy og internationale forbindelser skyldes behovet for at uddanne eksperter i internationale og tværinstitutionelle ledelse, vel vidende ret og international praksis, akademisk uddannelse og praksis, der tillader oprettelse og udnyttelse af udviklingsmuligheder i de områder, samarbejde, diplomati, politik, handel, industri og kultur til gavn for Guatemala og guatemalanere.

MÅL

Forbered fagfolk med kompetencer til at deltage i en aktivitet, der involverer, institutionelle, corporate relationer statslige og internationale organisationer og deres filialer inden for internationale service management færdigheder protokollen og.

pensumopgivelser ... [-]

Rådgivning ekspertise i strategisk planlægning offentlige image og medier

Universidad Galileo
på universitet Deltid 2 år July 2019 Guatemala Guatemala City

Bidrage til dannelsen af ​​højt uddannede fagfolk, der udvikler omfattende og konkurrencedygtig inden for strategisk design og gennemførelse af projekter af Public Image for enkeltpersoner, institutioner og virksomheder med en dyb viden om håndtering af public relations, billedbehandling og medier kommunikation. [+]

cirka

Mål:

Bidrage til dannelsen af ​​højt uddannede fagfolk, der udvikler omfattende og konkurrencedygtig inden for strategisk design og gennemførelse af projekter af Public Image for enkeltpersoner, institutioner og virksomheder med en dyb viden om håndtering af public relations, billedbehandling og medier kommunikation.

pensumopgivelser

FØRSTE ÅR

1. cyklus

ANALYSE af høringer og forvaltning af offentlige UDTALELSE UDTRYK OG INGEN VERBAL VERBAL Krop Billede

2. cyklus

INTERVIEW PRESS BROADCAST POLITISK IMAGE (politisk markedsføring, PROPAGANDA OG OFFENTLIGHED) TEKNOLOGI MEDIA PUBLIC IMAGE

3. cyklus

KOMMUNIKATION OG OFFENTLIGE ORDEN ETIKET OG PROTOKOL Talsmanden og budskabet ... [-]