MASTERSTUDIES

Find de bedste Fjernundervisning Gymnasieuddannelse i USA her

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Studerende, der er interesseret i undervisning, kan overveje sekundære uddannelser. Disse læseplaner fokuserer typisk på instruktion på gymnasieniveau. Karriere inden for dette studieområde kan omfatte undervisning eller administrative job. Kommunikation er en nøglefærdighed for enhver sekundær uddannelse.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Top Fjernundervisning Gymnasieuddannelse i USA. Få alt information om Fjernundervisning Gymnasieuddannelse og kontakte skolen i USA!

1 Resultater i Gymnasieuddannelse, USA, Fjernundervisning Filter

Master of Education i elementær og ungdomsuddannelser (pensum, vurdering og instruktion)

UMaineOnline (University of Maine)
Ledelseskurser
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Master of Education program i grundskole eller Secondary Education med en koncentration i Curriculum, er Vurdering og instruktion designet til elementære, midterste niveau, og ...

Læs mere