MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid HR-direktion Europa

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Den Executive MS i Human Resource Management-program er rig med illustrationer, præsentationer af banebrydende praksis og innovative input. Det kombinerer praktiske metoder til at løse og analysere problemstillinger samt teoretiske tilgange i at skabe nye HR-strategier.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Deltid HR-direktion Europa. Få alt information om Deltid HR-direktion og kontakte skolen Europa direkte!

2 Resultater i HR-direktion, Europa Filter

Master i Human Resources Management - Ansigt til ansigt

EUDE, Escuela Europea de Dirección y Empresa
Spanien, Madrid
Ledelseskurser
Oktober 2020
<
Deltid
<
12 måneder
31 Oct 2019
Spansk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management udover at forberede dig som leder og specialist inden for ledelse af Human Capital og træner dig for at give globale løsninger ...

Læs mere

Executive Master i Personaleadministration og Human Resource Management

Sida Group Management Academy
Italien, Ancona + 5 Mere
Ledelseskurser
Oktober 2020
<
Fuldtid
Italiensk
på universitet

Executive Master i Personal Administration og Management er et operationelt og effektivt kursus, designet med det formål at erhverve gennem den direkte erfaring fra dem, der a ...

Læs mere