Filter
Kandidatgrader
Nordamerika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find dit Master-program i Historisk bevarelse i Nordamerika her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Masters Degree i Historisk bevarelse i Nordamerika. Få alle mester i Historisk bevarelse information og kontakte skolen i Nordamerika direkte!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Historisk bevarelse, Nordamerika

Tulane University

New Orleans er et uforligneligt sted at studere bevarelse. Ud over sin ekstraordinære fortegnelse over nogle af de mest markante historiske arkitekturer i USA er New Orle ... [+]

Master of Preservation Studies - Tulane School of Architecture fra Tulane School of Architecture på Vimeo.

New Orleans er et uforligneligt sted at studere bevarelse. Ud over sin ekstraordinære fortegnelse over nogle af de mest markante historiske arkitekturer i USA er New Orleans et mikrokosmos af globale spørgsmål fra stigning i havoverfladen til billig bolig og social retfærdighed.

I kun to semestre på fuldtidsuddannelse plus en praksis eller en speciale, der kan afsluttes hvor som helst i verden, forbereder programmet Master of Preservation Studies de studerende til at blive ledere inden for bevaring. Vores alumner har en dokumenteret track record af opnåelse af job inden for alle sektorer af marken i hele landet. Kom i dette nummer.... [-]

USA New Orleans
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk