Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i Holland, Amsterdam

Kandidat

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

En Mester, som tager et til to års skolegang for at modtage, kan hjælpe eleverne med at forbedre deres faglige færdigheder og få viden i deres valgte område. Denne forbedring i færdigheder og viden kan føre til en højt kvalificeret karriere med muligheder for avancement.

 

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Hovedstaden i Holland, har Amsterdam kendte universiteter som universitetet i Amsterdam og Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Disse uddannelsesinstitutioner har en tendens til at give diversificeret graduate og postgraduate uddannelser, og de har top notch forsknings-og udviklingsfaciliteter.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i Holland, Amsterdam. Kontakt skolen her!

Læs mere

Master I Cyber ​​Security

International Management Forum Academy
Online Deltid 2 år August 2018 Holland Amsterdam Leiden + 1 mere

Få global Cyber ​​Security anerkendelse med Master grad i Cyber ​​Security! [+]

Master i Cyber ​​Security - Studieform

2-års deltid Masteruddannelse i Amsterdam / Leiden (Holland). Du kan vælge at tage Master i Cyber ​​Security ved e-learning, i et fysisk klasseværelse (kun 1 aften om ugen!) Eller en kombination af begge.

Stand-alone program: Certificate in Cyber ​​Security - Threat Detection (del af Master i Cyber ​​Security)

Cyber ​​Security eksperter er i høj efterspørgsel

Cyber ​​Security trusler respekterer ikke grænser. Med den dramatiske stigning i det globale cyberkriminalitet,

Cyber ​​Security er blevet en af ​​de hurtigst voksende it-disipliner i verden i dag. Ingen organisation ønsker at være offer for cyberkriminalitet. Nedfaldet kan tage år at reparere og i nogle tilfælde kan det være svært at komme helt overalt. Den voksende bekymring blandt beslutningstagere i større organisationer over cyberkriminalitet øger derfor efterspørgslen efter cyber sikkerhed eksperter over hele verden. (ISC) 2, som er en sikkerhedscertificering og industriel organisation, afslørede, at der i 2020 vil være en mangel på 1,5 millioner Cyber ​​Security eksperter. Vær hurtig og få din globale Master grad i Cyber ​​Security nu!... [-]


Master I Business Studies - Transport Og Logistikstyring

United International Business Schools
Online Fuldtid Deltid 1 år September 2018 Holland Amsterdam + 1 mere

Master i Business Studies - Specialisering i Transport og Logistik Management-program er undervist udelukkende på engelsk. Studerende er forpligtet til at gennemføre 27 ... [+]

Specialuddannelser Transport og Logistik MANAGEMENT

Level 500

GSCTLM501 International Transport og forordninger (2) GSCTLM502 Logistics Management (2) GSCTLM503 ​​Inventory Control Systems (2) GSCTLM504 Supply Chain Management (2) Omfattende Sager i Transport og Logistik Management (2) Forskningsprojekt i Transport og Logistik Management (2)

Level 600

Speciale i Transport og Logistik Management (8) Capstone Project i Transport og Logistik Management (4) (til Dual Master studerende kun) Adgangskrav

færdigheder i det engelske sprog (se afsnittet optagelse for yderligere detaljer)

Bachelorgrad (eller tilsvarende)

Der skelnes ikke mellem akademiske eller professionelle bachelorgrad. Grader med 180 europæiske kreditter eller 120 amerikanske semester kreditter betragtes tilsvarende. Studerende, der ikke har et business-relateret bachelorgrad eller tilsvarende kan være forpligtet til at gennemføre en indgående vurdering test før du starter kandidatuddannelsen, og, afhængigt af resultaterne, tjene en ekstra antal point i nivellering kurser fra Pre-Master programmet for at være helt klar til vores kandidatuddannelser. Studerende, der ikke har en bachelorgrad eller tilsvarende skal gælde for en bachelorgrad program, eller for Undergraduate Diploma top-up program. Der henvises til bachelor indlæggelser katalog for yderligere detaljer. Studerende, der har 15 eller flere års relevant erhvervserfaring kan direkte for Pre-Master program og vil blive forpligtet til at gennemføre en indgående vurdering test før du starter kandidatuddannelsen, og, afhængigt af resultaterne, tjene en ekstra antal kreditter i specifikke bachelor kurser. ... [-]

Master I Datalogi I Datalogi

European Leadership University
Online 15 - 18 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Kandidatuddannelsen i datalogi i datalogi består af 90 ECTS-kurser med et afsluttende projekt. Du kan gennemføre 9 moduler i 15 til 18 måneder og tjene din mastergrad i datalogi. [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i datalogi i datalogi består af 90 ECTS-kurser med et afsluttende projekt. Du kan gennemføre 9 moduler i 15 til 18 måneder og tjene din mastergrad i datalogi.

Du bliver tilbudt både digital og ansigt til ansigt læringserfaring i hele programmet. Omfattende digitale kursusmaterialer, projekter og e-biblioteker leveres via vores online platform, mens du kan være en del af en blomstrende campusoplevelse, der involverer workshops, hackoner, action læringsgrupper og mentorskap.

Vores grader er fuldt anerkendt i 50 lande i det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA). Vi er forpligtet til at opnå yderligere international akkreditering. I den forbindelse er vi i færd med at erhverve en NVAO... [-]